В един прекрасен ден!

• 3 674
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Не съм крещял не съм правил сцени. Просто попитах тихо. Аз знам какво искам. Сигурен съм че всеки от вас би постъпил по различен начин,някой дори може би щеше да избегне тази ситуация,но аз не съм някой. Не търся грешките в другите,търся ги в себе си, но не съм ясновидец, не мога да знам кой какво мисли!

# 16
Щом не си правил сцени, успокой се, дишай, не ѝ досаждай, не я търси докато тя не те потърси. Нека помисли, нека се оцените и се самоанализирате кой какво е направил. Малките раздели/почивките един от друг създават семействата👍, а ако не стане така, значи просто не сте един за друг, колкото и да не искаш да повярваш в това.
Стягай се! За да ти каже "тръгвай си".. Мисля, че най-правилно е да не ѝ досаждаш и изобщо пък да и се молиш.

# 17
Тя има нужда да остава насаме, ти 2 години я пресираш да споделя. Не за да олекне на нея, а защото сам не се чувстваш комфортно и искаш потвърждение, че не си ти в грешка.
Със сигурност имаш и други издънки, за които или премълчаваш умишлено, или не си ги осъзнал въобще.

Между другото, 'нямам очи за друга' не знам защо се развява като някакво велико постижение. Че то това е базисно условие за започване на връзка - стъпалце, а не краят на стълбата.
Ще търпиш ли някой две години да те "пресира"? Под издънки какво имаш предвид? Да доста често забравям да купя сирене!

# 18
Ще търпиш ли някой две години да те "пресира"? Под издънки какво имаш предвид? Да доста често забравям да купя сирене!
На 23 сигурно щях да го търпя. Сега съм на 32 и вече не бих търпяла.
Под издънки имам предвид като начало това, което сам пишеш - не оставяш жената на спокойствие, не си търпелив, не умееш да изчакваш, невъзпитан си.
За капак, поставил си приятелката си в ситуация да се срамува, а проблемите ви в безоблачната ви връзка според теб са, че тя не споделя, и някакво сирене. 

# 19
  • София
Нищо не ми пречеше да си събера нещата и повече да не погледна назад. Но кой от вас би захвърлил важен за него човек с лека ръка?

На база фактите, които си дал....
Тя иска да премести колата, но ти се разпореждаш да я остави, щото не пречела.
Да ти е минало през ум, че насреща си нямаш непълнолетен или идиот, който не може да направи елементарна преценка на дадена ситуация?
Колко ли такива случаи има, в които си дирижирал постъпките ѝ, а после си се пенил в обяснения, неразбирайки какво пък точно е станало?
Че и защо не искала да споделяла!?

И това истерично държание пред хората- тя ти казва, че ще говорите вкъщи, ти като госпойца от булеварден роман, скачаш да си вървиш, щото видиш ли, не е станало на твоето.
Не ще ти метна ключовете в лицето, ами да съм ти нахлупила някоя купа със салата от масата!

На всичкото отгоре, нямало било да се изнесеш, щото ще се бориш насила да те понася и да ти търпи простотиите?
Много добре си го решил- поостани, че да те намрази трайно и безвъзвратно, че ако сега се изметеш, току- виж забравила какво злато си и сбърка, та те прибере....

# 20
Аа, наистина ти е казала "вкъщи ще говорим", това не го отразих/прочетох. Не е правилно да ѝ задаваш каквито и да е въпроси от този тип пред хората.
Както казах, лично аз по никакъв предлог не бих отговорила, макар че отначало се връзвах, но не понасям някой друг да се меси в личните ми отношения с ММ или изобщо, а да се обяснявам на майки, бащи, приятели и прочие за нашите проблеми.. е абсурдно, дори само да позволим да ни слушат без право на мнение.

Е, ако ние сами не можем да си решим проблемите никой друг не може да помогне, а и излишното натоварване на околните с нашите "лични простотии" не ми понася. Макар, че хора с желание да ти "помогнат" бол, но реално нямам как да помогнат, те чуват само версиите на някой и то от части, няма как да видят цялостния проблем и освен да влошат ситуацията и да се изпокараме повече...😄

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 14:52 от Анонимен

# 21
Като цяло не съм очаквал няква помощ, но от коментарите ви"Много добре си го решил- поостани, че да те намрази трайно и безвъзвратно, че ако сега се изметеш, току- виж забравила какво злато си и сбърка, та те прибере...." разбирам че има хора които се радват на чужди неволи, дори без да познават човека, камо ли пък да им е направил нещо лошо! Пък каквото е писано ще стане, със или без вашите коментари, злобни или приятелски настроени.  Благодаря ви за отделеното време, за пожеланията. Останете си със здраве!

# 22
Така "от нищото" не стават тези неща с раздялата.
Имате по-дълбоки проблеми и реакцията на жената по време на гостуването само е било повод да избухне.
Може би ти си обсебващ, ревнив, лепнат си за нея от типа "навсякъде сме заедно", всичко искаш да правите заедно и тем подобни, знам ли.
Но причини винаги си има за всичко.
Не я преследвай, остави я малко да диша. Ако те обича и имате силна връзка помежду си, след като остане насаме ще има време да осъзнае чувствата си към теб. Но може и да не иска да е повече с теб. Приеми го и ѝ дай свободата да направи своя избор, ако я обичаш. Обичта към един човек означава и да можеш да го освободиш, когато той иска да си тръгне.
Твоето ми звучи като егоистична, вкопчена любов.
Обичаш я заради себе си, заради собственото си усещане за удовлетвореност, спокойствие, пълнота.
А това е обсебващо и задушаващо.

# 23
Ама ако си влязъл, за да те бравосат умните, разбиращи жени, да видят колко си ценен и да ти обяснят приятелката ти колко е глупава - няма да стане. Писахме ти къде е проблемът, но видимо е у теб, а пък ти не си достатъчно умен, за  да приемеш тази безбожна критика.

В най-добрия случай си етап при момичето - един от онези мъже, които на най-първо четене изглеждат верни, стабилни и подкрепящи, обаче някакси все се дънят за елементарни и всеизвестни неща. И в един момент на девойката й писва да проявява разбиране и да се самоубеждава, че си добър човек, просто трябва малко време... И спира да ти дава времето. При някои става за месец, при вас е отнело 2 години.
Дано поне се е научила, че миличкосването и непоглеждането на друга не са някакви извънредни успехи.

Айде сайонара.

# 24
  • Terra incognita
Различни характери сте, много различни по темперамнет. Цяло чудо е, че сте изкарали толкова време.
Според мен си е намерила друг. Явно е искала да се чуе с него, под предтекст, че ще мести колата.
Никой не се променя за 10 дена, а на 11- тия те пъди от вкъщи. Или не си усетил червените лампи още начало, или тя се е прикривала добре, очаквайки точния момент да приключи.

# 25
  • София
Като цяло не съм очаквал няква помощ, но от коментарите ви"Много добре си го решил- поостани, че да те намрази трайно и безвъзвратно, че ако сега се изметеш, току- виж забравила какво злато си и сбърка, та те прибере...." разбирам че има хора които се радват на чужди неволи, дори без да познават човека, камо ли пък да им е направил нещо лошо! Пък каквото е писано ще стане, със или без вашите коментари, злобни или приятелски настроени.  Благодаря ви за отделеното време, за пожеланията. Останете си със здраве!
А, не с този номер, защото няма да мине! Naughty
Не се радвам на неволите, които ти си си отгледал, нито тъжа за това, че тя най- сетне е решила да те разкара.
Да, радвам се, че се е усетила да г онаправи, че да не ѝ мачкаш самочувствието и скапваш живота.

И да, на яве не те познавам, но първия ти пост е визитката, в която сам си се описасал, та като за форум, ми е напълно достатъчна.

# 26
Чакай да видя дали съм те разбрал - тя ти е първата сериозна връзка и ти живееш при нея?! По някое време на нея вече й става скучно от теб, явно си много обсебващ, а тя вече е извън периода, в който си търси кученце, и те гони от дома си, а ти искаш бг маммите да те посъветват как да си я върнеш?! Тц, няма да стане. Събирай си багажа и обрано при мама и тате. Остави момичето да си живее живота.

# 27
Възможно е да няма къде да се прибере 'обратно'.
Имам странното чувство, че е от проблемно семейство, че няма такова, или в някакъв аспект е силно отблъскващ. Също оставам с впечатление, че целият му живот ще се срине, ако се изнесе от нейното жилище - вероятно работи кофти работа с кофти заплащане и не може да си позволи да е самостоятелен. Разбира се, изхождам от идеята, че 94 е наборът му, та може и да греша, но на 24-5 май не са много мъжете, които така със зъби и нокти да драпат за връзка, и то първа, и то с жена, с която не срещат очакваната взаимност.

# 28
Възможно е да няма къде да се прибере 'обратно'.
Скрит текст:
Имам странното чувство, че е от проблемно семейство, че няма такова, или в някакъв аспект е силно отблъскващ. Също оставам с впечатление, че целият му живот ще се срине, ако се изнесе от нейното жилище - вероятно работи кофти работа с кофти заплащане и не може да си позволи да е самостоятелен. Разбира се, изхождам от идеята, че 94 е наборът му, та може и да греша, но на 24-5 май не са много мъжете, които така със зъби и нокти да драпат за връзка, и то първа, и то с жена, с която не срещат очакваната взаимност.

Това не би трябвало да интересува никой. Момичето има нужда от други неща в живота - не от 25 годишно дете.

# 29
  • Terra incognita
Между другото, много е грозно това "вкъщи ще говорим". И какво? Оставяш човека в чуденка и напрежение, докато другите се забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт