Блефаропластика - 2 тема

• 85 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
А според теб колко излишна кожа ти махна и сигурна ли си, че няма увисване на клепачите от свличане на челото?

# 571
А според теб колко излишна кожа ти махна и сигурна ли си, че няма увисване на клепачите от свличане на челото?
В епикризата ми не пишеше колко е изрязано, но явно е съвсем малко, защото челото ми си е на мястото, нямам една бръчка там и веждите ми не са мръднали също. Пък и моята логика е, че след като при затворени очи и вдигнати вежди мога да защипя и дръпна една големичка гънка кожа, значи има какво да се реже. Във всеки случай на консултацията уточнихме какво искам като отваряне на окото и в момента съм меко казано разочарована.

# 572
Ох, начи тъкмо се бях навила за Средкова...
Между нея и тази в Стара Загора се чудя, Иванова ли беше? Има много добри резултати на сайта и. Но при нея май 2000 е горна?
Ние тук в темата имаме ли нейни пациенти, не помня

# 573
  • в 1001-та нощ
Има

# 574
  • София по рождение
Между нея и тази в Стара Загора се чудя, Иванова ли беше? Има много добри резултати на сайта и. Но при нея май 2000 е горна?
и аз така, но повече клонях към Иванова. Неудобството е, че трябва да се пътува до Стара загора, някой да те кара или да преспиваш... За кога планирате?

# 575
Тепърва ще звъня за консултация...

# 576
Аз съм на консултация на 16 при Средкова.

# 577
Зиги, ще чакаме да разкажеш

# 578
Аз си правих горна блефаропластика при Наталия Иванова на 22.07. Много съм доволна от резултата. Белезите вече почти не се забелязват, оттоци имах малко и бързо отминаха. Цената за горна блефаропластика е 1700 лв, на нейната страница има ценоразпис.

# 579
Ава, махна ли всичката излишна кожа? Ти ли каза колко да се махне? Как протича конултацията обсъждат ли се тези неща.
Мъжът ми е много тежък случай, много е кожата, напрво му притваря очите...
Колко мина от прегледа до опрерацията?
Не се нощува там нали?
Кога се махат конците?
Може ли са шофираш на другия ден?

# 580
И аз съм била при Наталия и съм много доволна,разбира се,че маха максимално колкото е възможно след внимателна преценка и очертаване.
Може да спите там,ако сте отдалече,защото на другия ден маха превръзка и е хубаво някой да ви кара,защото лично аз не се чувствах комфортно next day,конците след около седмица.
Не съм ходила на преглед,само изпратих снимки на месинджър и определих дата,моята беше декември.

# 581
Ава, махна ли всичката излишна кожа? Ти ли каза колко да се махне? Как протича конултацията обсъждат ли се тези неща.
Мъжът ми е много тежък случай, много е кожата, напрво му притваря очите...
Колко мина от прегледа до опрерацията?
Не се нощува там нали?
Кога се махат конците?
Може ли са шофираш на другия ден?
Според мен е махнато всичко, което е трябвало да се махне - перфектен е резултата.Аз не съм казвала колко, докторката си разглежда, мери с едно пергелче Smile и си рисува какво ще реже. Консултацията ми беше около месец по-рано, но само защото бях в Пловдив по работа и ми беше удобно тогава да отида до Стара Загора.За нощувка можеш да си запазиш хотел, но от клиниката съдействат ако желаеш и ти запазват те. Аз се възползвах, защото не познавам града и не знам хотелите.На сутринта отидох да ми махнат една превръзка, която покрива отгоре частично очите. Конците се махат след 7-8 дни. Аз нямах голям отток, но и докторката беше учудена от това, така че явно не съм критерий. Мисля че ако оттока е голям, няма да е добра идея да шофираш. Аз бях със съпруга си и той шофираше.

# 582
Много благодря за отговорите, момичета!!

# 583
I.m.i,
Ходи ли при Средкова ?
Аз не съм писала, защото ми се наложи да си отменя часа за по-късна дата.

# 584
I.m.i,
Ходи ли при Средкова ?
Аз не съм писала, защото ми се наложи да си отменя часа за по-късна дата.
След две седмици имам записан час.

Общи условия

Активация на акаунт