Блефаропластика - 2 тема

• 85 029
  • 723
  •   1
Отговори
# 585

Ааааааа, бях на морето малко и съм изпуснала снимката на  i.m.i
Моля да ми пратиш на лично съоббщение, моля, моля, моля Yum Yum Yum
Съжалявам, но си изтрих снимките "преди" от телефона, не исках да ги гледам повече Simple Smile, но ще ти пратя да покажа в момента как е положението - преди клепачите ми бяха до миглите, не се виждаше кожа.
Сега като спаднаха отоците, клепачите паднаха по-надолу, искаше ми се да са по-повдигнати. Средкова сякаш не иска да маха много кожа, както каза и Honey1980. С отоците се харесвах повече, хах. Тая някаква надежда, че кожата се е поразтегнала от отоците и може да се постегне, но не съм голяма оптимистка.
Иначе белезите почти не се виждат вече, днес бях на работа без грим върху тях и никой нищо не забеляза.
Нещо и при мен разликата хич я няма вече почти година след ГБ. Има подобрение, но само аз си го виждам. Не знам дали това е позитив или негатив, от една страна е мн естествено, никой не забеляза дори и без грим, белези няма, но от друга страна като сложа очна линия след определно време се отбелязва отгоре под веждата, т.е. Клепача пак подпира. Имам приятелка с ГБ във Вита, при нея пък окото седи едно ококорено, не е добре, винаги изглежда леко изненадана. Според нея много са ѝ изрязали. Няма угодия. Според моята дерматоложка проблема вече не е самият клепач, а нещо като мастна херния под веждата и смята, че трябва тази мазнина просто да се “изгребе” нещо като лека липосукция там. Но аз се чудя ако това стане дали няма да увисне още повече кожа.... тя е приятелка с Наталия Иванова и ми е обещала ако идва в София да ме запознае с нея и просто да ме погледне да си каже мнението, защото според нея ГБ при Средкова е перфектно направена, а тя гледа десетки жени на дневна база от много близо.

# 586
Дами, с какво се мажете 6 месеца, година след ГБ и ДБ? Аз продължавам да се мажа с цитолнат, едно кремче специално си поръчах 100 мл за 45лв мисля беше или 50, с доставка беше. При мен си има разлика в горните клепачи със сигурност, но и аз имах усещането, че можеше маалко повечко да ми се намали. По-скоро обаче и състоянието на кожата трябва да оправя, за това се мажа упорито още с крема, скоро свършва и се чудя дали да си поръчам пак него или някой друг. Според мен, като са ми махнали мазнинки, кожицата съвсем е истъняла. Иначе, харесвам се. Има моменти, в които кожата ми се поотпуска, не увисва прекалено, но седи леко изтъняла и нагъната. Но има моменти, в които се стяга добре, и клепачит еми са хубаво отворени, без да съм ококорена.

# 587
Мили дами, 🤗😊
От известно време събирам смелост за кантопластика-при тази процедура се прави разрез във външния ъгъл на окото самият ъгъл се повдига(измества).Бих искала да си направя процедурата защото имам така наречените “тъжни очи”, външният им ъгъл е доста надолу и ми придава тъжен и изморен вид.Имам отзиви само за д-р Ильо Стоянов.Дали има някоя от вас, която се е подложила на процедурата? И дали всеки специалист , който се занимава с блефаропластика я предлага?Какво бихте ми препоръчали вие?

# 588
Момичета, днес беше ГБ на съпругът ми, оперира го доктор Иванова в Стара Загора.
Продължи около час и половина  всичко.
Ще ви опиша подробно, за да не се притеснявате от неизвестното, като нас.
Значи пратих снимки от всички ъгли в края на август, чухме се към средата за септември, даде ни час за днес. Направихме изследване ( ПКК и куаголационне статус) днес в 10, 30 с лична карта и изследванията бяхме във Очна болница Верея, това е бившата военна болница.
Приеха го и ми казаха да се върна не по- рано от 13,30-14.
От тук преразказвам: качил се е, сложили абокат, проба за съвместимост вероятно за упойка, започнало доста дълго мерене и чертане колко ще се отстранява. Преди чертането, докато чакали пробата са му капали капки в очите 4 пъти. Легнал, сложили венозни успокоителни, за да се отпусне, след което с около 5 убождания на всяко око се поставя упойката, усеща се като поставяне на ботокс с леко щипване.
Изчакали малко и след това не чувствал абслолютно никаква болка. Звучала музика, говорели си, по някое време леко се е унесъл.
Свършило ,сложили лвпенките, на веждите  и клепачите, може да се вижда под лепенките! Не са напълно затворени! Него това много го стресираше, че няма да вижда. В момента гледа тв:)
Лежа там около час с лед на клепачите.
Взех си го, изпълних рецепата ( изкуствени сълзи, мехлем локален АБ за разрезите, АБ орален ще го пие 5 дни) Взех голям плик с лед от бензиностанция , от клиниката ми дадоха ръкавици хирургични, слагам лед в тях и на всеки час държа по 15-20 Мин. Това е много важно! В момента няма видими отоци!
Пи много вода да изчисти упойката, първия час усещаше леко главоболие, може и от леда да е било, сега вече го няма!  Утре сутринта ще идем да махнат лепенките, ще си тръгнем и идната сряда ще дойдем на контрола и за махане на конци.
В момента казва че не чувства никаква болка! Леко дърпане от лепенките, това е.
От клинката ни запазиха чудесен хотел с иделана локация срещу нас има ресторант, взех супички,друго за  ядене, на 50 м има аптека и сме буквално на центъра, препоръчвам с 2 ръце, казва се Fox rooms, точно до големия хотел Верея е. Утре ще махат лепенките в другата им клиника, която се намира точно срещу хотела!
Друго не се сещам, ако имате въпроси питайте.
Лекартата е страшно мила, дано и операцията е успешна и да можем да се похвалим с добри резултати.

А забравих няма нужда да сте гладни и жадни, кафе и закуска си хапна.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 21:18 от JACKLIN*

# 589
Абсолютно по същия начин протече и моята ГБ през декември при Д-р Иванова,доволна съм,е все си мисля,че можеше повечко да изреже:),но то си има някакви граници и тя си е преценила до къде може да ме кръцне,засега никой не е забелязал разликата,само аз,но пък важното е че се харесвам повече:)).

# 590
  • София
Чудесна новина.Да се похвалиш със снимки и дано сте доволни от резултата.

# 591
Абсолютно по същия начин протече и моята ГБ през декември при Д-р Иванова,доволна съм,е все си мисля,че можеше повечко да изреже:),но то си има някакви граници и тя си е преценила до къде може да ме кръцне,засега никой не е забелязал разликата,само аз,но пък важното е че се харесвам повече:)).

Той от това се бои - че не е изрязала всичко излишно ... ще видим. Казал че поЙче няма да идва, квот напрви тоя път това ще и е:)

Казала че до 6 м няма да има белег, вие с какво го мазахте вашия и кога започнахте?

# 592
Да,белег няма да остане,аз не съм мазала нищо за белези,само 2-3 седмици маз в малка тубичка за разреза и АБ 5 дни,не помня името,даже и капките само ги купих,но не ги ползвах.
Пожелавам бързо възстановяване и едно е ясно:резултатът ще е налице-по-младежки и естетически красив “клепачен” имидж,както се смяхме с ММ:))

# 593

Той от това се бои - че не е изрязала всичко излишно ... ще видим. Казал че поЙче няма да идва, квот напрви тоя път това ще и е:)

Казала че до 6 м няма да има белег, вие с какво го мазахте вашия и кога започнахте?
Дерматикс ултра, но след мисля третата седмица, когато вече няма рана. Преди това на раната с локален антибиотик.

# 594
Здравейте, аз пак да подпитам, с какви кремове се мажете след ГБ и ДБ? Не става дума за периода на зарастване. На мен док ми изписа един крем, който подсилва синтеза на колаген, и се чудя дали пак него да поръчам, или друг. Явно кожата на горните ми клепачи обича да се отпуска Sad Напоследък горните ми клепачи не са толкова повдигнати, както първите месеци след операцията, а тя мина февруари... като цяло още в началото имах притеснения, че малко ми е отнето, и че кожата ми изглежда леко отпусната. Но с редовно мазане се стегна, и бях много доволна. Но сега пак се прихлупва по-ниско и даже на единия клепач прави двойна гънка Sad не е като преди де, но пак...

# 595
И аз се чудех за някакъв стягащ,мулти стягащ контура/кожата на клепача крем....ама,ако кремовете вършеха чудеса,нямаше да ни кръцкат,ако може някой да сподели,аз повече търся за изхлаждане на кожата,че нещо грапава я усещам...

# 596
  • в 1001-та нощ
Здравейте, аз пак да подпитам, с какви кремове се мажете след ГБ и ДБ? Не става дума за периода на зарастване. На мен док ми изписа един крем, който подсилва синтеза на колаген, и се чудя дали пак него да поръчам, или друг. Явно кожата на горните ми клепачи обича да се отпуска Sad Напоследък горните ми клепачи не са толкова повдигнати, както първите месеци след операцията, а тя мина февруари... като цяло още в началото имах притеснения, че малко ми е отнето, и че кожата ми изглежда леко отпусната. Но с редовно мазане се стегна, и бях много доволна. Но сега пак се прихлупва по-ниско и даже на единия клепач прави двойна гънка Sad не е като преди де, но пак...

И кой е този крем?

# 597
Цитат
И кой е този крем?

Cytolnat Centella, поръчвах го през един сайт с доставка. В амазон го има двойно по-евтино, но ми отказваха поръчките няколко пъти... Признавам си, че преди се мажех сутрин и вечер, и през деня като се сещах, докато напоследък основно след баня... Но пък трябва ли непрекъснато да го мажа, за добър тонус на кожата... Unamused

И аз се чудех за някакъв стягащ,мулти стягащ контура/кожата на клепача крем....ама,ако кремовете вършеха чудеса,нямаше да ни кръцкат,ако може някой да сподели,аз повече търся за изхлаждане на кожата,че нещо грапава я усещам...
това е, че аз вече съм кръцана Sad този февруари
според мен ни трябва нещо за увеличаване плътността на кожата

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 16:40 от Анонимен

# 598
Ден първи мина спокойно, махнаха лепенките, сутринта имаше съвсем малко оток отдолу на лявото око, нищо фрапантно.
Сега към вечерта има малко повече оток по клепачите, болки няма. Лед слагахме 4-5 пъти днес. Синини той няма леко зачервяване по клепачите.
Звъня доктор Иванова да пита как е, каза 2 седмици без сериозни физически натоварвания.
Дано утре е още по добре:)
Въпреки отока виждам много голяма разлика в положителна посока:) Той сутрината се гледа и вика - брех че големо око извадих 😂
След някой ден пак ще пиша.
Каза- кажи на всички че няма страшно Simple Smile

# 599
И аз бих се радвала на снимки преди/след при мъжа ти Жаки.

Силно ни вълнува вкъщи и нас тази тема .

Общи условия

Активация на акаунт