Блефаропластика - 2 тема

• 85 021
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
И аз бих се радвала на снимки преди/след при мъжа ти Жаки.

Силно ни вълнува вкъщи и нас тази тема .

Ами то след няма още😂 Сега отокът слиза надолу има като торбички, но е много,,много добре, спал като къпан, болки до момента не е имал.
Със слънчевите очила като е сякаш нищо не е правено, разхождаме се цял ден.
Разрезите са чисти, няма зачервявания или нещо тревожно. Пу пу! Така като гледам в понеделник ще е пушка:) Синини няма никави.
Сърби го, значи зараства. Чувства леко дразнене от вътре, слагаме изкуствени сълзи.
Каза по десетобалната дискомфортът му е 2-3:)
Ще покажа снимки разбира се, но още не е читав  модела:))

Айде ще покажа, нямам търпение, според менима огромна разлика, въпреки отоците, кажете и вие де:)

Това е преди

Това е сега, на ден 3 от операцията.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 16:36 от JACKLIN*

# 601
  • Варна
Огромна разлика има!
Поздравления!

# 602
Наистина огромна разлика!
А аз за втори път си отмених часа при Средкова, защото се разболях!

# 603
Чудесен резултат , със сигурност ще се разгърне във времето .

Колко излезе цялата операция ?

# 604
1700’е цената. Сега като идем ще разпитаме за долна дали, кога, как.
Ще искаме ако може да го види доцент Джелебов, защото има нужда от лазерна корекция на зрението, бяхме се насочили към Варна, но ако става в Стара Загора ще ни е в пъти по- удобно. И не знаем кое трябва първо- лазера и после долна БП или обратното.

Ако някой има отзиви за Джелебов, моля да ми сподели. Дълекоглед е моят мъж с около 2 диоптера, не е сложен случай мисля. Но не си вижда в телефона и се дразни, не може да си чете вицове във ФБ😂🤣

Вика ся като прогледна ще ти видя всички кусури😂🤪 В момента като питам казва че целулит и бръчки нямам😂😂🤣🤪

# 605
Чудесен резултат!

# 606
  • в 1001-та нощ
Жаки, баща ми си прави лазерна корекция там, но не зная при кой лекар. За късогледство - от дете го има. Доволен е. Доколкото зная, обаче, се прави при по-голям диоптър, но питайте.

# 607
  • София
Жаки,чудесен резултат след 3 дена.Мога да си представя как ще е след половин година.А ма какви мигли искара твоя жъж.Wink

# 608
Жаки,чудесен резултат след 3 дена.Мога да си представя как ще е след половин година.А ма какви мигли искара твоя жъж.Wink

Мани докторката се е видяла в чудо с тия мигли😂 Добре че малката Жаки ги наследи , че моите са като на пърлено прасе Simple Smile
Бяха му се залепили за лепенките и ми вика не мога да затворя очи, тъкмо да се втреса и се сетих да видя миглите:) Те бяха отлепих му ги лекичко и си затвори спокойно.

Алена, не знаех че е над определен диоптър корекцията, благодаря че каза да питам.

# 609
  • в 1001-та нощ
Случайно го разбрах и аз - понеже не нося очила, но го обсъждах с приятелка -  тогава ми беше казала, че се прави за диоптър над 4. Предвид това колко бързо се развиват технологиите - това може да е стара информация, но ще Ви насочат.

# 610
Да, наистина, вече не е валидно това за 4 диоптъра. И аз се интересувах, защото напоследък много ми се влоши зрението надалеч, но още не съм решила какво ще правя. Един колега ми сподели, че след корекцията при него очите много изсъхват и се налага непрекъснато да ползва изкуствени сълзи.

# 611
Здравейте,

Жаки, поздравления за добрия резултат!

Днес се снабдих с една камара кремове за околоочен контур. Ще видя след седмица как са нещата, но се замислям дали да не помисля за ревизия за горните Sad не знам колко време трябва да мине, а и никак не ми се занимава отново, но това двойно нагъване на клепача не ми харесва Sad

# 612
Жаки,благодаря за снимките и обстойния разказ,много полезно за всички, които още събираме смелост и информация. И на мен ми допада работата на др. Иванова,в галерията й има впечатляващи резултати.
Бързо и удовлетворяващо възстановяване на половинката!

# 613
Елексир, пиша, защото знам на мен как ми се пукаше душата, от неизвестното, затова сега се обянсвам толкоС:)

Ден 4 от операцията, значително по- добре от вчера. Отоци под очите почти няма вече.
Да знаете че е напълно нормално това придвижване на отока надолу, под влияние на гравитацията е каза доктор Иванова.
При мъжът ми вече го няма, има си леки торбички по принцип сега са една идея повечко и това е.
Разрезите заздравяват чудесно, чисти са без индикации за инфекция.
Мажем си Аб и всичко изгледжа чудесно.
Има сърбеж с една клечка за уши почесва отдолу, не на клепача.
Оплаквания нула към момента.

# 614
Да, наистина, вече не е валидно това за 4 диоптъра. И аз се интересувах, защото напоследък много ми се влоши зрението надалеч, но още не съм решила какво ще правя. Един колега ми сподели, че след корекцията при него очите много изсъхват и се налага непрекъснато да ползва изкуствени сълзи.
Аз съ си правила лазерна корекция 2015-та във Вижън при доктор Елена Пешева (тогава), сега вече си смени фамилията на Дарджикова. Имах 2,75 и астигматизъм, който си остана, но нямам никакъв диоптър. По- сухи са ми очите от преди, както и доста по- чувствителни, но нищо непоносимо, напротив много съм доволна и се чудя как не съм си я направила тази операция по- рано. Само съм чела някъде, че май е подходяща за хора под 40, защото след това започва да се развива т. Нар. старческо късогледство и реално ефекта от операцията започва да се разваля, но питайте най- добре лекар. Доктор Елена Дарджикова е супер мила и предразполагаща, обяснява много добре на прост език какво и как.

Общи условия

Активация на акаунт