На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 464
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • у нас
Честита Баба Марта, момичета и момчета! Бъдете здрави, бели и червени, румени, засмени! Kissing Heart

# 197
  • Бургас / UK
Честита Баба Марта!!!

# 198
  • софия
Изчетох доста различни мнения за пълномощното за лизингов автомобил, и нещо пак не ми е ясно:thinking:, моля не се сърдете, лизинговата компания ще ни даде преведено на английски, сега като го преведем и на турски, трябва ли  да ходим да го заверяваме при нотариус?

Ние не сме го превеждали на турски. Пътуваме само с това на английски от лизинговата компания. Никога не са ни го искали на турски.

# 199
Изчетох доста различни мнения за пълномощното за лизингов автомобил, и нещо пак не ми е ясно:thinking:, моля не се сърдете, лизинговата компания ще ни даде преведено на английски, сега като го преведем и на турски, трябва ли  да ходим да го заверяваме при нотариус?

Питал съм и аз на Капъкуле
казаха че е достатачно да е на Английски

Само знам че Гърците не са приемали
искали на Гръцки

# 200
Здравейте, честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и щастливи! Ако някой е имал неблагоразумието скоро да си даде данни от карта в Booking да си провери нещата! Явно отнякъде е "изтекла" информация за картите и масово ги източват. Няколко приятели са изгорели, аз слава богу ползвам карта, която зареждам за конкретно плащане и съм назад само с 4 лв. Снощи пак е имало опити за източване на пари.

# 201
  • Varna
Честита Баба Марта, банда Hug Hug Hug

anig29,
Благодаря за информацията bouquet

# 202
# 203
Не отивате с Българското при преводаческа компания и тя ви го превежда от Български на Турски. те си слагат печати не е нужно да се заверява превода.
Може само на английски както казват, но на мен ми го върнаха и казаха дай на Турски. за да съм по спокоен си го преведох и на Турски.

# 204
Честита Баба Марта на всички. Бъдете здрави, щастливи, румени и винаги засмени Simple Smile

# 205
Сега погледнах сайта на този ToyzzShop, и по конкретно играчка наречена Zoopy там е за 18 лв. А аз също поръчах такава играчка за племеницата ми от е-маг на черен петък за 25 лв Simple Smile

# 206
Здравейте.Утре ще пътувам за Одрин и искам да ви питам от къде да купя сирене за кюфене и как  да го разпозная.Имам и поръчка за пишмане- то от къде се купува.Благодаря

# 207
  • там където има винаги вятър
Здравейте.Утре ще пътувам за Одрин и искам да ви питам от къде да купя сирене за кюфене и как  да го разпозная.Имам и поръчка за пишмане- то от къде се купува.Благодаря
Има бяло, оцветено...та щом е поръчка попитайте какво искат. Да не стане като моята дъщеря - "ама аз съм яла с шоколад, защо не взе такова"  Crossing Arms Аз го взех от мястото където  точеха корите за баница/първо там ни спря автобуса и аз като не ходила, не видяла  ooooh!/  Но го има на всякъде  в магазините за локум, сладки...

# 208
  • Там където

Само знам че Гърците не са приемали
искали на Гръцки
[/quote]

Аз в Гърция от 5 години пътувам с лизингов автомобил поне 5-6 пъти годишно и освен, че никога не са ми искали пълномощното, имам само пълномошно на български от лизинговата компания.

Странно Simple Smile

Сърбите са ми искали и си минавам с това на български...

# 209
  • Бургас / UK
Това пишмание сигурно е единственото нещо ,което изобщо не ми харесва от турскит сладкиши, които съм яла...нещо не успяхме да си допаднем ,а аз за сладко мога да убивам  Mr. Green

Сиренето за кюнефе е от рода на моцарелата .

Ето какво намерих :

Скрит текст:

Тези са ориентировъчни,но явно трябва да има кюнефе на картинката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт