Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добра баклава?
Какви са цените на маслините в Турция?
Как мога да резервирам хотел без предварително плащане с помощта на кредитна или дебитна карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добра баклава?
-
Какви са цените на маслините в Турция?
-
Как мога да резервирам хотел без предварително плащане с помощта на кредитна или дебитна карта?
-
Какви са цените на маслините в България?
-
Какви са ефектите на капсулите с лимон и чесън?

От пазара си купихме гевреци, маслини(писах за тях, но коментара ми беше изтрит) 18 лири, домати 5 лири, краставици 8 лири, локум и пишмание(естесвено) за почерпки на колегите. Грилованите маслини ги видях, но понеже не обиче зелени маслини, ги подминах. От там в Ераста. В Уайкики си харесах едно черно "кожено" яке. Имам същото вишнево и много си го харесвах като кройка, но вече си нацепи. Понеже имам 2 черни естествена кожа, се отказах от това и много ме беше яд, че нямаше друг цвят от този модел. В сайта на Фло си бях харесала 2 чифта боти, в магазина - боклуци. От Мигрос си взех зехтин Комили, омекотитем Йюмош и бисквитки Бискрем. От Бим напазарувах краве масло, червена леща, пиперково пюре, тахан, макарони, халва, дъвки без захар, дето навремето им викахме сакъз. Отлепят пломби, но са ми любими. Взех и кори за баница, пак бисквитки. Харесах и един кош за пране, който нямаше как да нося. Дано утре Бим работи, за да идем с колата да си го взема. Няма и 10 лв. От центъра купихме бял слънчоглед. Много го обичаме. На място го печаха и беше съвсем пресен. Понеже заваля и не успяхме да намерим Гюроолу, взех баклава с орех за 36 лири, толумби за 20 лири от Байрамоолу и кори за баница. После дъжда спря, тръгнахме, нагоре и... Гюроолу срещу нас. Не взех от там нищо. Няма кой да яде толкова сладко. "Талия пазя" все пак
Исках да си купя пердета, обходих улицата с пердетата, но не са мой тип. Определено има разлика в асортимента в един и същи магазин в Марги, в мола и по центъра. Това е за днес.