На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 95 881
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Simple Smile:smile:Ivchence, май наистина са кестени покрити с шоколад. Simple Smile Записвам ги в списъка за проба. Sweat Smile https://www.kahvedunyasi.com/kup-kutuda-cikolata-kapli-kestane-250g-p-1682
Вероятно и в Карфур има, но не знам дали във всичките им магазини - https://www.carrefoursa.com/tr/kalem-kestane-sekeri-32-g-p-30113624

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 23:40 от fifilotaa

# 601
  • Стара Загора
Правилно съм запомнила значи. Спомням си, че ги загледах на снимките като се прибрахме след предното ходене и на 9-ти нали бяхме отново, тогава се зачетох какво аджеба е това с шам фъстъка. Simple Smile) Взех от чийзкейка с кестени и беше неероятен. Вътре сякаш имаше парченца марципан. Питам ги с какво е, те ми подават етикета да чета. Simple Smile
Има още нещо с кестени, сироп ли е?

https://www.kahvedunyasi.com/1883-kestane-surubu-p-898

Скрит текст:

И лимоновия много харесвам, но този също ме впечатли.. Ето и моя снимка.

А черните блокчета Roche с битер шоколад и цели ядки шам фъстък направо те изстрелват в космоса. Аууу, вярно че пакетчето излиза около 30 лири, но са жестоки!

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 23:53 от iv4enceto_91

# 602
  • Пловдив
Здравейте!
Похвалиха ми някакъв кашкавал на конци, бил много вкусен  Simple Smile Знаете ли къде го продават?
И само на центъра ли са наливните парфюми?В някой от моловете дали имат магазин?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 08:58 от mystic woman

# 603
  • Стара Загора
Кашкавала на борсите го има в магазина със сирена, на съботния пазар зад Марги, в Мигрос и др. хранителни вериги. Четете малко в темата. Grinning

# 604
  • Пловдив
Кашкавала на борсите го има в магазина със сирена, на съботния пазар зад Марги, в Мигрос и др. хранителни вериги. Четете малко в темата. Grinning
bouquet
Е...връщах се да прочета, но явно не виждам.Благодаря!

# 605
  • Бургас / UK
То,май, скоро не е писано за този кашкавал...Сега са модерни плочки, злато, платове... та за кашкавала няма време. Олд скул е той  дето се казва Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз го обожавам .

# 606
  • Пловдив
То,май, скоро не е писано за този кашкавал...Сега са модерни плочки, злато, платове... та за кашкавала няма време. Олд скул е той  дето се казва Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз го обожавам .
Peace
и на мен един колега мнооого ми го хвали, а ще ходим др.събота.

# 607
  • до едно тепе
Тоя кашкавал вкъщи само аз си го ядох. Останалите не го харесаха. Втория път като го взех мухляса и го хвърлих. И каймак не хареса моята банда. А една приятелка редовно си купува.
 Пиша си списъка аз вече. Уж в неделя ще ходим. Ако някое от децата не реши да ни осуети плановете разбира се. Rolling Eyes

# 608
Сладки кестени не бих пробвала, но пред хотел алтън хан, продават голеееми печени кестени-топли, топли. Направо са невероятни..

Мен злато не ме интересува, но искам да ви питам в Одрин има ли някъде магазин за бутафорни бижута.... Кичозни и лъскави...

# 609
  • Варна
От складовете, в които има и сладости, лятото взех кестени обвити в шоколад. Като правоъгълници бяха, а не кръгли. Цената им беше висока. Не са лоши, но не са моят десерт. Приятели и колеги обаче много ги харесаха.

# 610
Кестане Шекери = КАФКАС БУРСА
другото е е така .. Simple Smile

http://kafkas.com/urunler.aspx?kID=1

# 611
  • ВАРНА
Ето това са купените от мен кестени от Къркларели.....32 лири май бяха

# 612
  • Varna
Сладки кестени не бих пробвала, но пред хотел алтън хан, продават голеееми печени кестени-топли, топли. Направо са невероятни..

Мен злато не ме интересува, но искам да ви питам в Одрин има ли някъде магазин за бутафорни бижута.... Кичозни и лъскави...

По централната улица с фонтаните има няколко такива магазини за масова бижутерия. Или....кичозни и лъскави Wink

# 613
  • у нас
Алина, магазин за колиета има и в пресечката на главната, където са аптеките и м-н Шок/А101.

# 614
На петъчния пазар видях поне 3 сергии с бижута, ей така насипни, с камъни, без камъни, всякакви. Ровиш и си харесваш. Направи ми впечатление, че бая жени се бяха спрели и си ровичкаха. Ако не се лъжа цената им беше около две-три лири или там някъде.

Общи условия

Активация на акаунт