На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 95 875
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте може ли да ми дадете адрес или координати на магазини за фаянс и какви са цените им.Благодаря ви предварително!

# 616
  • на морето
В неделя щяло да има избори. За магазините разбрах, че щели да си работят. Аз ще ходя в понеделник на пазара в Люлебургас, надявам се, че ще има такъв. И пак да попитам за този шампоан дали някой го е ползвал.

# 617
  • вкъщи
Магазини за бижута има из центъра и малките улички наоколо. Аз бая дрънкулки си накупих.

# 618
В Мигрос видях опаковка с кръгли вафлени кори, около 25 см. имате ли идея как се консумира това чудо? Може би се маже с шоколад, сладко или нещо подобно...

# 619
В Мигрос видях опаковка с кръгли вафлени кори, около 25 см. имате ли идея как се консумира това чудо? Може би се маже с шоколад, сладко или нещо подобно...

Ако е това, за което си мисля, е нещо като вафла с тахан вътре и е готово за консумация - отваряш и хапваш.

# 620
  • Стара Загора
В Мадо сервираха с течен шоколад между 2 такива кори и сладолед, отстрани с плодове.

# 621
  • Русе

Ако е това, за което си мисля, е нещо като вафла с тахан вътре и е готово за консумация - отваряш и хапваш.
Въобще не се одобри вкъщи тази вафла. Купих си на Koska. Очаквах повече пълнеж, но се разочаровах. Направо си бяха сухи вафлени кори с една точка тахан в средата.

# 622
  • гр. Бургас
"Здравейте, от 2 години не съм ходила в Лозенград и се наканихме с приятелки да се разходим в понеделник. Преди пазарувахме в Кипа, има ли мол или някакъв друг голям магазин? Някакви промени с паркирането на улицата, преди спирахме около сградите до банята за разходка Simple Smile"
В Лозенград освен Мигрос има Шок, БИМ, Онур, А-101, които са още в началото на града по пътя за Одрин, същите магазини ги има и в центъра на града -  ШОК е съвсем близо до ЛС Уайкики и се Факто, има и един малък Мигрос по същата улица в посока към кметството, има голям мазазин Егем в него има дрехи дом.потреби и хр.стоки той е близо до баклаваджийницата Уста Еклер. Няма МОЛ, но има същите магазини, които са разположени в центъра. Може да отидете и до Бизим, той е преместен до една бензиностанция. Ние паркираме близо до голямата джамия на центъра в дясно в една малка пресечка.

# 623
  • до едно тепе
От утре изравняваме ли се часово? Нали тази нощ ще местим часовниците с час напред, а в Турция не се прави. Да знам в колко да тръгваме. Освен това утре има избори. Нещо по извънредно да очакваме ли или си е най- обикновена неделя?

# 624
  • ВАРНА
Да - от тази нощ  03.00 ч. 31 март  до 28 октомври ставаме с един и същи час с Турция.

И Да - утре 31 март са изборите за президент на Турция.

За съжаление още две години ще въртиме стрелките чак до март 2021 г.

# 625
  • на морето
Който е пътувал скоро през Малко Търново, верно ли, че са започнали нашите много засилени проверки и конфискации. Моля да споделите, че шофьорът ни иска на връщане да минаваме през Лесово, а така много ни се удължава пътят, а и цената ни скача.

# 626
Глупости изборите не са президент ,а местни избори осведомете се малко като се вълнувате.

# 627
Здравейте!

Искам да Ви попитам, дали в Одрин/Истанбул някой от Вас знае за магазин за туристически стоки (якета, панталони, спални чували и т.н.)?
Ще съм благодарна да споделите!

Поздрави!

# 628
  • до едно тепе
И аз знам, че са местните им избори. Но пак не ми е ясно дали да очакваме нещо извънредно- затворени улици например?

# 629
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли споделили как е в петък по границата по принцип?В събота и неделя са дните,които тотално съм ги отписала като варианти. Знам,че е късмет,но все пак натоварено ли е заради петъчния пазар.

Общи условия

Активация на акаунт