На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 403
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • Димитровград
Забравих да пиша, че за съжаление малката сладкарничка с чудесно кюнефе , за която бях писал в предната тема Fıstıkçıoğlu Künefe Katmer са я затворили.  

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 21:30 от papaone

# 91
Здравейте, някой посещавал ли е  Zeyland -магазин за детски дрехи край Чорлу. Също така имате ли наблюдения върху цените в този град, дали има разлика с Одрин?

# 92
  • Пловдив
Здравейте, някой посещавал ли е  Zeyland -магазин за детски дрехи край Чорлу. Също така имате ли наблюдения върху цените в този град, дали има разлика с Одрин?
Не съм посещавала този магазин, но проучвам района. Намерих местонахождението му- доста далече от Чорлу
.
 Там гугъл не е "ходил" и не можем да видим нищо повече. Така че се записвам и аз да чакам подробности.

# 93
Аз пак нещо съм изпуснала. Къде се намира тази Караджа.
Аз явно все недоглеждам, все нещо не разбирам. Октомври като ходихме, толкова старателно ви четох и не можахме да си намерим място за вечеря. Набутахме се в някаква кюфтаджийница с адски нелюбезен персонал и много бедно меню-като му поисках бира, крясна, сякаш циан-калий съм поискала. Този "При Айдън" в 19 часа вече затваряше и ми викаше "капалъ". В началото на април пак ще ходим за два дни. Моля ви, ориентирайте ме, ама ми обяснете, като на блондинка, къде можем да вечеряме в центъра след 19 часа, защото до тогава смятам да обикаляме по магазините.

# 94
Всъщност ето това имам предвид

Не съм посещавала този магазин, но проучвам района. Намерих местонахождението му- доста далече от Чорлу
.
 Там гугъл не е "ходил" и не можем да видим нищо повече. Така че се записвам и аз да чакам подробности.

# 95
  • Varna
Аз пак нещо съм изпуснала. Къде се намира тази Караджа.
Аз явно все недоглеждам, все нещо не разбирам. Октомври като ходихме, толкова старателно ви четох и не можахме да си намерим място за вечеря. Набутахме се в някаква кюфтаджийница с адски нелюбезен персонал и много бедно меню-като му поисках бира, крясна, сякаш циан-калий съм поискала. Този "При Айдън" в 19 часа вече затваряше и ми викаше "капалъ". В началото на април пак ще ходим за два дни. Моля ви, ориентирайте ме, ама ми обяснете, като на блондинка, къде можем да вечеряме в центъра след 19 часа, защото до тогава смятам да обикаляме по магазините.

Относно бирата,
при Айдън и в заведения подобни не него, бира не се предлага.
Предлага се в ресторанти цената на бирата е леко соленичка.

Мога да ви препоръчам ресторант Гази Баба срещу магазина Ендер. Това е по главната улица надолу към петъчният пазар.

Преди него малко по-нагоре има още един ресторант, но ние там сме били само два пъти, обстановката в Гази Баба ни харесва, а и там вече ни познават Laughing
Не знам името на по-горният ресторант, не се постарах да го запомня. А и преди доста години сме го посещавали.

# 96
В началото на април пак ще ходим за два дни. Моля ви, ориентирайте ме, ама ми обяснете, като на блондинка, къде можем да вечеряме в центъра след 19 часа, защото до тогава смятам да обикаляме по магазините.
Ние специално хапнахме ето тук https://foursquare.com/v/bal%C4%B1klama/4f102964e4b0d85e50b6f2d1/photos - даже написах подробен отзив в  предишни теми Simple Smile рибен ресторант е обаче (при нас посещението съвпадна с Никулден). Обстановката е скромна, алкохол няма, но рибата беше страхотна и с удоволствие го препоръчвам. Намира се в пряка на главната, малко след wiki - ние лично минахме направихме резервация за същата вечер за 18.30 или 19 ако не се лъжа (бяхме повече хора и искахме да сме сигурни, че ще има места). Може да се плаща с карта - много коректни - рибата беше около 30 лири порцията. Салатата е отделно.
За да го намерим ползвахме https://www.tripadvisor.ru/Restaurants-g652369-zfp58-Edirne_Edir … TERY_OVERVIEW_BOX  и https://foursquare.com/explore?cat=food&mode=url&near=Ed … 72057594038675648.

# 97
  • Варна
Точно през октомври три вечери ядохме в Айдън и не сме сядали преди 21 часа. Тръгвали сме си след 22 и хабер не са имали да затварят. Да затварят в 19 ми се струва невероятно, освен ако не е имало чрезвичайни обстоятелства.

Препоръчвам за хапване и Сюлеймание кебап, до джамията.
Разбира се, и на двете места алкохол няма. Делта е обяснила подробно по темата.

Някой има ли идея до колко работят магазините в Ераста? Нямах време да ровя, но не видях в сайта инфо по темата. Заведенията са до късно, но за магазините...
А Бизим с какво работно.време е? "Запознахме" се едва миналия път, но става задължителен вече...

# 98
Мисля, че Ераста е от 10 до 22 часа, а от  Бизима какво хубаво Нес кафе си взех 1 кг., скоро ще трябва да ходим, че привършва, то 3 месеца си го пийвам  вече  Wink и любимата лимонадка си взехме от там, даже и в мини бутилчици:)

# 99
В Ераста работят до 22ч

# 100
Мързеше ми от няколко дена да пиша
доста сте напреднали с темата.. Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Бизим работи до 20 часа, но имайте предвид, че са 1 час напред т.е. наше 19,00
Айдън тава джигера не работи, затворен е. Няма я голямата опашка, която се извиваше пред него
Отпред територията е  заета с маси и столове на съседното заведение.
Вечеряли сме в Ниази уста
Скрит текст:

# 102
  • Варна
Благодаря за работното време на Ераста и Бизим. Предполагах, но не бях сигурна. Знам за часовата разлика.

Айдън сега може да е затворен, но октомври работеше с пълна пара.
Този в Марги също ли е затворен? И става ли ясно защо не работи? Ремонт, нещо...
Аз не ям дроб и тавук тава-та им ми беше фаворит... Да му се не види! Някъде другаде да сте виждали таквоз чудУ (пилешко, нарязано и изпържено по аналогичен на тава джигер-а начин)?

# 103
Здравейте! Да попитам някой може ли да ме упъти за магазини за плочки в Одрин и дали е Чорлу има такива. Предварително благодаря 😊

# 104
В Марги, Айдън работи. В събота имаше поне 10 човека които чакаха за свободна маса.

Общи условия

Активация на акаунт