На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 615
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Белята, благодаря Flowers Hibiscus
Извинявам се,ч е се налага да се повтаря, знам че а четящите редовно е досадно, но наистина нямам време, да ви следя редовно, колкото и да ми се иска ...
А относно бонбоните и моите деца много ги харесват, вземаме редовно, както и от витрината, плюс едни парченца начупени със залят млечен или черен шоколад шам фъстък Hands Thumbsup

# 241
Ааааа, тези ги няма тук в турския магазин. Ще почакам до началото на април, докато отидем в Одрин.

# 242
Купували ли сте от Одрин брашно от рожков? Как се пише и как се изговаря на турски? Къде мога да го намеря и знаете ли приблизителната му цена? Извинявайте за многото въпроси, но ми отговорете на които можете.
Благодаря предварително.

# 243
  • Пловдив
Макак, благодаря за отговора за басейните, за сега отпадна, но ще го имам предвид Hands V
Мислим утре да идем до Одрин, набързо, и този сапун на пяна VIONE още от как сте го споменали ме вълнува, само от пазара ли може да се намери или вече го има и в някой магазин или по центъра го има ?
 Другото което ме интересува е за течен перилен препарат, кой бихте препоръчали ?
благодаря Flowers Bouquet
Който е от Пловдив има четири вида сапун на пяна Vione в "Бг Супермаркет" на цена 6.15лв.

# 244
  • Бургас
В Лозенград има ли магазини на Watson или Gratis и къде се намират?

# 245
  • Бургас / UK
В Лозенград има ли магазини на Watson или Gratis и къде се намират?

Гратис :

Уотсън май няма,на картата ми излезе най-близкия в Люлебургас.

# 246
Здравейте, утре ще пътуваме до Одрин за пръв път. Търся да закупя продуктите на Botalife. Точно на тази марка,не ме интересуват други.
Срещали ли сте ги да се продават там и къде точно ги има ( по аптеки,по магазини или някъде другаде). Благодаря предварително

# 247
  • София
Здравейте! От кои магазини купувате хубави, съвременни дамски дрехи? Моя приятелка ходи до Одрин есента и каза, че за жени няма нищо. Само мъжки и момчешки дрехи. За жени - платове и шалове. Вярно ли е?

# 248
  • у нас
Здравейте! От кои магазини купувате хубави, съвременни дамски дрехи? Моя приятелка ходи до Одрин есента и каза, че за жени няма нищо. Само мъжки и момчешки дрехи. За жени - платове и шалове. Вярно ли е?
Честит празник!
Е, разбира се, че не е вярно. Има много магазини с хубави модерни дрехи. Голяма част от модата тук, идва от там.

# 249

Моляяяя? Smiley Тооолкова разкошни дрехи има в Турция, че ние бая хляб имаме да изядем, докато започнем да произвеждаме толкова красиви дрехи. Яко са те излъгали!

Аз утре се връщам с разкази, впечатления и снимки. Да ви кажа, че видях и любимия ви сапун на пяна в някой от магазините. Взех, ама от къде? Или А101, или Бим, или Шок. Като се прибера, ще видя по касовата бележка. Иначе беше под 15 лири. Взех с люляк и грейпфрут. Имам и нова любима сладкарничка. Ама утре/вторник ще пиша подробно Simple Smile

# 250
  • София
Благодаря да отговора! Не мисля, че ме е излъгала, по-скоро това е успяла да види. Както казах единично посещение. Искаме да отидем конкретно да си напазаруваме дрехи. Та, в Одрин кои магазини да търсим?

# 251
  • Русе
Ами, да ви кажа хубави женски дрехи според моите критерии и аз не видях,а и да са на сносни цени. Масово дамските дрехи са като за техните жени. Дълги ризи, тип туника, дълги рокли и поли. Лятото си търсих къса дънкова рокля и не намерих.
Мариана, като отидете в Марги аутлет и в мол Ераста, тръгвате наред по магазините.

# 252
  • Стара Загора
Има за всеки вкус по нещо. Ежедневни дрехи можете да откриете в Уайкики, Де факто, Sateen, Koton, H&M и още поне 2-3 магазина. Делово и официално, по-скъпи и хубави модели се намират в Koton, adl, Ipekyol.. По центъра има и други магазини, в които предлагат нелоши неща. Иска се обикаляне и търсене. Откъм качество няма нещо уау, ако очаквате кой знае какви материи.

# 253
  • Русе
... Откъм качество няма нещо уау, ако очаквате кой знае какви материи.
Точно. Харесах си една тениска в Котън. Грабва окото веднага. Да, ама, като и погледнах етикета, тя от вискоза. Материята и беше, като на трикото от китайските магазини. Това нещо става на топчета на второ обличане. И не си я взех. Другите пък бяха със златни, сребърни и т.н. ваденки, които се изпират след няколко пранета. Имам такава от Уайкики.

# 254
Здравейте.Бърз отчет и от мен от вчерашното посещение.Сутринта минахме бързо и рано бяхме в мола да закусим,все още нямаше хора.Взех малко летни дрехи за детето от уайкики и от там до мигрос при кипата.Напазарувахме доволно ,взех и пишмане/казаха ми ,че трябва да е меко за да е прясно/ .После до дежурната аптека в един много приятен квартал и се оказа ,че точно до нея има и bim, та и там влязохме за мляко/хоресва ми на dost/.После по центъра да обядваме/ при айдън/,баклава,кори и обратно.На границата нямаше много коли и минахме бързо.Някой минавал ли е на връщане през гръцката граница- и там ли така проверяват за млечни или може спокойно да се изнасят.

Общи условия

Активация на акаунт