На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 617
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Трябва много да се оглежда. И аз рядко вече се спирам на нещо, защото повечето им дрехи са направени сякаш за броени обличания. Мисля и премислям, дали ми харесва достатъчно и трябва. Евтино, но като ще е еднодневка.... Мерси!
Колежка си взе 2 пуловера есента, бях споделила за тях - още на второто обличане се заваляха. Вярно че по 30-40 лири, но все пак. Аз затова предпочитам да обикалям вторите употреби, намирам страхотни модели и от качествени материи. А тук при нас китайско, турско и изкуствени италиански боклуци. Чат пат нещо свястно. Прекалено много стока бълва и съответно се прави с ниско качество, за да се купува.

# 256
  • Пловдив
Прави са момичетата за дрехите,за всеки вкус има по нещо, но се иска много обикаляне и гледане. Има и боклуци,има и много добри попадения. Тя и модата последните няколко сезона е една...какво да харесаш не знам...
Аз да ви попитам, в брошурата на Мигрос,на първите странци,където по дати е отбелязано 3 нещо си 2,предполагам е купуваш 3 плащаш две,нали така? И видях нещо за 50% и някакви козметики ама какво точно не разбрах...

# 257
  • Стара Загора
Гледах и аз днес брошурата. За деня на жената има намаления. Според мен всичко на определените марки е с - 50 %.

Да се поправя за сладките на кг от Мигрос от днес. Тази вечер минах на въглехидрати яко, да ме пита човек защо отворих кутията на Пандора... Grinning Конкретно за бадемовите (гръцки) курабии и кръглите с парче орех, чудни са! Първите са пръхки и парченцата бадем хрупат страхотно, определено са доста хубави и повече от онези за 6 лири в кутията. Явно онази вечер не съм била много гладна за сладко. Blush С ореха са също толкова пръхки и топящи се в устата, но вътре явно с парченца орехи. От тези два вида с удоволствие бих повторила. Pasa firini и те предлагат доста насипни сладки - някой с отзиви? Следващия път ми се ще да опитам от там, както и да взема да наобикалям Simit sarayi. Време е да изневеря на Мадо, че много се застоях на едно място. Bowtie

# 258
  • вкъщи
И аз да дам отчет. Вчера минахме за 40 минути на Лесово, днес за 20. Митничарят единият беше много любезен, даде по едно сокче на мен и на детето в колата. Иначе голям шопинг направихме, голямо ядене... Бяхме в хотел Рамада. Хубав е, особено за цената си. Но много далеч от центъра. Направо в нищо то, на пътя.
Колкото до дрехите, в сайтовете едни, в магазините други. Но за мъже и деца има много голям избор. За жени, сякаш повече за едри дами, широки кройки. Аз си взех палта, много елегантни. Мъжът ми всеки път е като изтърван буквално. Пазарува на едро дрехи и обувки. От us polo купи боти естествена кожа за 130 лири. Ризите и пуловерите там бяха по 69 лири. Там са изчистени и елегантни модели, с прекрасни материи.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 21:27 от лелка

# 259
  • София
Западните марки дрехи, които си ги имаме и тук, смятате ли , че са оригинални или са ментета? Например USPolo, която се спомена .

# 260
  • Русе
На USPolo ботите и аз ги загледах за тийнейджъра, но не взех, защото искам зимни, а тези бяха без подплата.
Как съм изпуснала Мая Манолова Grinning

Днес между другото имаше нашествие на гръцки автобуси.

Ивче, а може би сладките са омекнали след като са престояли. Поне при маслените е така - стават по-хубави.
Това намаление и аз така си го обяснявам - 3 бр. на цената на 2. В Дефакто мисля, че бельото беше така.

# 261
# 262
  • Пловдив
Здравейте.Бърз отчет и от мен от вчерашното посещение.Сутринта минахме бързо и рано бяхме в мола да закусим,все още нямаше хора.Взех малко летни дрехи за детето от уайкики и от там до мигрос при кипата.Напазарувахме доволно ,взех и пишмане/казаха ми ,че трябва да е меко за да е прясно/ .После до дежурната аптека в един много приятен квартал и се оказа ,че точно до нея има и bim, та и там влязохме за мляко/хоресва ми на dost/.После по центъра да обядваме/ при айдън/,баклава,кори и обратно.На границата нямаше много коли и минахме бързо.Някой минавал ли е на връщане през гръцката граница- и там ли така проверяват за млечни или може спокойно да се изнасят.

На гръцката граница е още по-зле-и за перилни препарати връщат към КА.

# 263
Да, ние минахме веднъж и ни направиха проблем, имахме по една опаковка перилен препарат и мрънкаха да сме си ходели на нашата граница, не от тук да минаваме. Всъщност и комуникацията беше трудна, защото гръцките митничари не говореха английски и само "No, no. Not here, other border" повтаряха.
А ние решихме да спестим време тогава, че имаше много гастарбайтери на К.Андреево.

# 264
  • гр. Бургас
Относно пер.препарати гърците правят винаги проблем, имайте това в предвид.

# 265
Аз перилни не купувам, но млечни ми се иска да взема повече и ми е притеснено на границата.Но щом е така ще караме през нашата пък дано да няма проблеми.

# 266
Здравейте , вчера се прибрах от Одрин. Бях чела някъде за техния “Рошков” и си взех “Keciboynuzu” което било мн полезно,но моля който е купувал да каже какво количество се приема на ден? И малко повече инфо дали действа като пробиотик/защита на организма от заболявания или се ползва при настинка.

# 267
Здравейте , вчера се прибрах от Одрин. Бях чела някъде за техния “Рошков” и си взех “Keciboynuzu” което било мн полезно,но моля който е купувал да каже какво количество се приема на ден? И малко повече инфо дали действа като пробиотик/защита на организма от заболявания или се ползва при настинка.

Сутрин една-две малка лъжица преди закуска..

# 268

От къде го взехте?! Преди месец търсих и в магазините не открих.

# 269
При първото ни ходене в Мигрос (сряда) имаше прИмоция на доста хранителни продукти, взимаш две, като втората бройка е на половин цена, което си е доста изгодно. Следващият път (петък) нямаше изобщо подобно нещо. Незнам дали редовно пуската такива промоции, или ние просто сме случили такъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт