На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 544
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте, Искам да попитам дали и къде в Одрин има магазини за осветителни тела /интересуват ме полилеи/ и относно рибния пазар - в сряда дали работи или само от рибен магазин може да се купи прясна риба? Благодаря!

# 361
  • Русе
По главната имаше магазин за осветителни тела. Ние си търсихме стенни нощни лампи и влязохме да разгледаме. Нищо не си избрахме, тъй като повечето бяха, като от приказките от 1001 нощ. Полилеите не ги оглеждах подробно, но гледах плафоните, че искаме да сменим нашия в коридора и нямаше голямо разнообразие.

# 362
В магазин Текзен имаше осветителни тела.
www.tekzen.com.tr

# 363
Не видях да сте споменали, помните ли колко беше цената на маслото от черен кимион на пазара?

Здравейте! Виждали ли сте случайно в Одрин магазин за дантела, зебло и други джунджорийки за декорация? Такава имам предвид
Ето тук съм виждала в няколко магазина подобни дантели.
Вътре в безистена
Bazaar Bedesten
https://www.google.com/maps/place/Bazaar+Bedesten/@41.6764002,26.5553032,225m

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 10:34 от Пит

# 364
45 л. е кимионовото масло, за най-голямата разфасовка.

# 365
Пълномощното за колата - само да  преведено на турски език, или и да бъде легализирано?

# 366
  • Бургас
Пълномощното за колата - само да  преведено на турски език, или и да бъде легализирано?
По принцип не искат, но аз правя и легализация за всеки случай. Но това е само, когато ходим на почивка. Ако ходя за пазаруване не бих направила.

Кога ще зареждат пролетно-летните дрехи?

# 367
  • Стара Загора
Вече са изкарани пролетните. Зимните са струпани на купове и закачалки, намалени. Аз си купих страхотно дънкено яке, панталони, риза и сако. Доволна съм. Heart Eyes

# 368
Здравейте. Искам да попитам "млад" шофьор може ли да пътува до Турция с пълномощно или трябва и придружител.Има книжка от 4месеца.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 16:34 от tan65

# 369
В магазин Текзен имаше осветителни тела.
www.tekzen.com.tr
Къде се намира този магазин?

# 370
# 371
По центъра някъде да продават готова рибка за бърза консумация на крак? Иска ни се да разнообразим от дюнера и тава джигера 😋

# 372
  • Стара Загора
По центъра някъде да продават готова рибка за бърза консумация на крак? Иска ни се да разнообразим от дюнера и тава джигера 😋

Точно до рибния пазар има заведение за бързо хранене. Там правят рибни сандвичи.

# 373
  • Стара Загора
Здравейте , понеже до другия месец съм без паспорт -има ли фирма която доставя от Турция? Трябват ми по 2бр  от 2 вида билков чай ...

# 374
  • Стара Загора
Качвам малко снимки на пролетни дрешки, понеже казах че са заредени. Панталоните, бялата риза и розово сако са от Котон. Грабнах 4 цвята, много удобни и стоят чудно! По 70 лири са. Първо кралскосиния, но толкова ми хареса, че реших вместо да ги мисля и се върнах да видя какви други цветове има. Simple Smile)) А сакото отива с всеки цвят. Мерих и полата към него, но не ми стоеше добре изобщо. То струва 130 лири, а ризата 50.
Скрит текст:

Якенцето от Waikiki

Клина от пазара, очаквах че ще ми е тесен, но всъщност ми пасна точно S. Simple Smile

Направи ми впечатление, че на пазара зад Марги моцарелата е по-евтина от борсите. Килограма е 35 лири срещу 39. И са сложени във витрина, където смятам е по-чисто. Режат и подават, който иска да опита.

Тази вечер опитах и пейнирлито, което си взех при предното ходене от Мигрос. Много е хубаво! Сложих си го над огретен от сирене и броколи да се разтопи, чудно стана! Смятам че за кюнефе ще е супер.

Не можах да видя жените с домашните продукти или нямаше, а стоях гладна, за да хапна някое парче кекс от там за закуска. Confused

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 20:44 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт