На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 499
  • 758
  •   2
Отговори
# 495
  • Пловдив
Макак, дано наистина да е било нещо моментно в Отомана. Както казах и аз досега все сме били доволни. А новото момче на рецепцията е голям следур и говори супер английски. По принцип мога да преглътна забележките, предвид местоположението.
Сигурна съм, че е било временно, защото момичетата, които пратих да нощуват и да ми вземат зарядното бяха също много доволни. Момчето наистина е шедъовър, върна ме поне 25 години назад, имах предвид, че той говори също и перфектен руски език. А ние с дъщеря ми го направихме разноглед - едната пита на английски другата на руски ........................

# 496
  • на морето
На 1 април ще ходим отново в Люлебургас. Избрахме понеделник, защото тогава бил големият пазар. Ако някой е ходил, моля да сподели впечатления.
И на мен много ми хареса новия мол, а каква тоалетна има, манеее цялата в злато 😄

# 497
  • вкъщи
Отоман си е направо мизерия в сравнение с Хили и Рамада. А цената дори ни излезе по-висока. Но наистина местоположението му е перфектно. В Люлебургас кой хотел ще препоръчате?

# 498
  • Пловдив
Миналата година в началото на есента гледах видео от наводненията в Одрин, на което ясно се виждаше хотел Рамада - залят.

Редактирам- става въпрос за 28 ноември 2018 г.
намерих  видео
това е бул. Ататюрк и се вижда хотел Рамада.
http://plovdivskinovini.bg/svyat/balkani/134501/dazhdovete-prich … vodneniya-v-odrin

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 14:59 от makak

# 499
  • вкъщи
Той е на 13 етажа. Не си личи да е бил залят, по скоро е нов или след абсолютно цялостен ремонт. 80 лв за тройна стая в сравнение с 88 в Отоман. Където беше изключително тясно и мизерно.  Но то си е къща, пригодена за хотел.

# 500
Ни дме правили по 1 нощувка в Калевера хотел, до Ераста е на 2 минути, до Марги на 10 (пеша). 50 лв двойна стая със закуска.

# 501
Ние отседнахме в Алтън хан. Сега в началото на април пак ще сме там. Много семпло, приятно и чисто хотелче на самия център на Одрин.

# 502
  • ВАРНА
Момичета,ще пътувам от Варна за Одрин.От къде е по-близо-През Капитан Андреево или през Лесово?

От Варна  през Лесово е много по-добре!  - особено за пътуване петък-неделя в хубаво време.

Всички бургазлии са на КПП М.Търново уикенда - когато е приятно времето.  
На 3 март т.г. имаше 5 км. опашка.

# 503
от текзен продължавате по улицата посока истанбул и ще видите още 2-3 магазина за санитария. мисля че съм срещал и от другата страна на жп линията такива магазини.

За Tekzen  Лозенград ли иде реч?

Не за Одрин говоря. В одрин също има текзен

# 504
Ние отседнахме в Алтън хан. Сега в началото на април пак ще сме там. Много семпло, приятно и чисто хотелче на самия център на Одрин.
Здравейте! А каква е цената за нощувка там. Търсих в интернет, но не откривам информация.

# 505
  • Стара Загора
Минавам да благодаря на Белята и да отворя очите на пропусналите за тези курабии с бадем. За мен са като нашите масленки, но с големи парченца бадем и обилно поръсени с пудра захар. Топят се в устата просто, едвам спрях. Изядох поне 7-8.....срааам. Joy Днес прегреших много и си взех дажбата за сладко за месец напред. Grinning

Беличке, ако четеш - колко е кутията в магазина им на центъра?

# 506
Извинете, бих искала да попитам за складове или борси за детски дрехи и стоки в Одрин или Лозенград?

# 507
ММнооооооого съм впечатлена от тези бадемови курабийки. Чак слюноотделям. Ивченце, откъде ги купи и на каква цена?

# 508
В сряда на Синия пазар дали могат да се намерят клинове,тип реплики Nike,Adidas ?

# 509
  • Стара Загора
От заведението Hot points в Марги. До Де факто се намира. Струват 21 лири. Продават ги вътре на касата. Има също и  кутии наредени на една маса срещу витрината с десертите. А магазина на фирмата е на центъра.

В сряда на Синия пазар дали могат да се намерят клинове,тип реплики Nike,Adidas ?

За този не знам, но има на съботния зад Марги. Аз днес изпрах моя, който си взех и не пусна грам боя. Дано и не се отпусне след тренировките. Много мек и удобен е иначе. Бих си взела още един и сутиени, ако има. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт