На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 461
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, аз отново с въпрос 🙄
Гледах през букинг хотел Сарай в Одрин
Дава ми стандартна тройна стая (за 3ма гости+1 дете до 8 год. - 102евро за 2 нощувки
Някой бил ли е в такъв вид стая
Допълнително легло ли слагат, защото никъде не е упоменато това дете до 8год. на какво ще спи
Снимките на стаята са 3 единични легла 🙄

Здравейте,
Ние със съпруга ми спахме в събота в този хотел/стая 101/- нищо общо със снимките в Интернет. Тя предсавлява някакъв неправилен четириъгълник, на който в единия ъгъл са натъпкали тъй наречената баня-много е тясна, от тавана падат цимент и мазилка,  плочките са много криво и  грозно налепени. В стаята преброих 4 ката тапети.  Не сме много претенциозни, спали сме в други хотели, ниска категория, но е било поне чисто. Тук беше мръсно. Върхът  беше сутринта, като дръпнах дънките да се обличам - от тях изкочиха две тлъсти хлебарки ......
Според мен, не ходете там, нищо че е на крачка от главната.
Съжалявам, че ви разочаровах, но по-добре да имате едно на ум, отколкото да ви изненадат непрятно.
Ужас😡
Благодаря много за бързия отговор
Със сигурност отпада хотела
Ще търсим друг
Били сме в Султан хотел и сме доволни, но за тези дати нямам свободни места.
Малко късно го решихме за Одрин и  ще е по-трудно за свободни места на що годе приличен хотел
Ние нощуваме винаги ,когато сме с децата в Юнисит.Прекрасно чисто просторно за 70 лева апартамент(но зависи от дните в седмицата) 2 спални,хол и кухня.

# 571
  • Пловдив
Благодаря dan4e rk 💐
Ще го потърся за свободни места

# 572
Имам питане. Съжалявам, ако е вече коментирано, но от есента спрях да следя темата. В събота имаме пътуване до Одрин. Мой близък пита за аналог на Цикатридина спрей. Пиша аналог, защото не го откривам с търсачката за лекарства, а там реално има всичко, което предлага аптечната мрежа в Турция.

# 573
И аз се интересувам от цикатридина спрей/аналог/, но безуспешно. Помагайте......

# 574
  • ВАРНА
И аз се интересувам от цикатридина спрей/аналог/, но безуспешно. Помагайте......

Цикатридина за хемороиди или спрей за декопитални рани?

# 575
Здравейте, момичета!
В петък ще бъдем в Одрин и искам да отидем до пазара, основно за перилни препарати, но искам да попитам има ли къде да се спира наблизо или да си оставим колета в центъра някъде? Изобщо как стои въпроса с паркирането там, защото сме с кемпер.
И още нещо - видях някакви ниски  и тесни мостове по пътя, има ли как да се избегнат? Страх ме е да не се забием някъде, откъдето да не можем да излезем.
И баклава откъде купувате? Имало някакъв цех ли, магазин ли, но не знам къде е Hushed
Перилни препарати купувам от супермаркетите- Мигрос, БИМ, Бизим. На Борсата (Складовете) има новооткрит магазин с цех за производство и продажба на баклава. Цената е 15 турски лири за кг. Баклава има и на центъра близо до сергиите с рибата. А най-предпочитана е баклавата на Гюруоглу.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 01:15 от zlatunka80

# 576
  • у нас
Преди време търсих Цикатридина, показах флакона. Казаха, че нямат такова нещо.

# 577

Аналогичен е Фармактив спрей, струва 12—13лв, продава се в аптеките и в някои дрогерии тук.

Здравейте, вижте това

http://www.ilacabak.com/silder-1-50-ml-sprey-6414/

https://www.ilacrehberi.com/v/silder-1-50-ml-sprey-a635/ilac-fiyati-2019/

На Цикатридина аналог не намерих
Това в линка е с тази активна съставка https://medpedia.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BA% … D0%B7%D0%B8%D0%BD .
Има антибактериалния ефект на среброто, но няма регенериращия на хиалурона от Цикатридината.
Иначе пише, че е подходящ и за декубитални рани и изгаряния...

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 21:23 от Анонимен

# 578

Цикатридина за хемороиди или спрей за декопитални рани?
Цикатридина спрей за декубитални рани.
Ще препратя линковете. Благодаря на luli40.

# 579
Печикамъков, за декубитални рани.
Активното вещество трябва да е Hyaluronic acid /Хиалуронова киселина/.
Според лекарите друго не върши работа, за съжаление.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 10:27 от emotikona

# 580
Някой виждал ли е тази марка  обувки някъде в Одрин или Лозенград в някой магазин?

# 581
Печикамъков, за декупитални рани.
Автокоректът ли си прави шега с двама ви? П/Б

# 582
  • на морето
Виждали ли сте този фондютен в Турция? Интересува ме каква му е цената там?

# 583
При последното ходене , магазин Ендер на края на главната беше много обран, последния етаж беше освободен и много слабо зареден. Може ли актуална информация, ако някой е ходил скоро

# 584
Виждали ли сте този фондютен в Турция? Интересува ме каква му е цената там?

https://www.eveshop.com.tr/catrice/makyaj/yuz-urunleri/fondoten/

Общи условия

Активация на акаунт