Отговори
# 165
Здравейте, дами! Току-що се връщам от лекар с потвърждение на съмненията ми за бременност. Имам ноемврийче от 2017-та, сега ще имам още едно от 2019-та. Ако някоя от вас се притеснява от гледането на зимно бебе, за себе си стигнах до извода, че това е най-подходящото време от годината да родиш. Докато в все още малко сте си на топло, после от март, та чак до края на октомври почти по цял ден навън. По това време ще се случат първите стъпки, а до следващата пролет детето е стабилно, бяга, крещи, яде камъни, фас, кучешко ако.

# 166
Ставаме все повече Hug добре дошли Simple Smile

# 167
Lidsy, честито и лека бременност!

Първото го родих септември. Такъв кучи студ беше около изписването, а аз бях купила комплектче с къс ръкав 😂. Но това грам не ни е спирало да излизаме. В студа бацили не виреят. Цяла зима бяхме на разходки, влизахме в някое заведение да се стоплим и да го накърмя. Детето се кали. А като дойде сезонът за захранване - тъкмо почва да се пълни пазара с пресни плодове и зеленчуци. Като изтече първата година на майчинство (за който ще се връща), тъкмо е свършило хубавото време за разходки и човек бързо се настройва за работа. Идеален сезон за раждане е!

# 168
Аз имам януарче от 2017 и си бях казала, че следващото трябва да е лятно и уж така го мислихме , като си казахме че такам 4-5 месеца докато стане и после ще е пролетно-лятно. Да ама стана от един единствен опит Grinning И пътвото дете така... най много още едно и после ще "спа на отделно" както имаше един лаф  Grinning
Аз съм от Варна (като предишната бременност я следих докато живеех в София) Та сега по коментари из нета записах час за Славчев. Кофтито е че е чак за 05.04. Чудя се да чакам ли , друг вариант бил да отида този петък и да чакам без час но ми се струва рано - след 6 дни закъснение само?
Какво мислите?

# 169
Добре дошли!

Мима23, съвет от мен - изчакай. Аз отидох твърде рано, 2 пъти, и сега много ме яд. Първия път, след 1 ден зкъснение, се видя сак 6 мм. Втория път, в 6 г. с. и около 14 дни закъснение - плоден сак 2 см, без ембрион, без нищо. И сега само се притеснявам дали всичко ще е наред, дали е било рано да се види, или има проблем... Затова колкото по-късно толкова по-добре. Да не говорим, че ходя през 2 седмици и всеки път по 30 лв.

# 170
Да, с първата бременност и аз се притеснявах много, да не говорим че лекарите се възползваха и ми превърнаха безпроблемната бременност в ходене по излични изследвания само... Още тогава си реших че при следваща бременност ще подхождам по-мъдро и избирателно към стресовете!
Може би ще изчакам, макар че и сега го мисля дали всичко е наред Simple Smile
Хайде лека бременност на всички, ще се включа и във ФБ групата след официалният ми преглед Simple Smile

# 171
  • Наблизо
Добре дошли!

Мима23, съвет от мен - изчакай. Аз отидох твърде рано, 2 пъти, и сега много ме яд. Първия път, след 1 ден зкъснение, се видя сак 6 мм. Втория път, в 6 г. с. и около 14 дни закъснение - плоден сак 2 см, без ембрион, без нищо. И сега само се притеснявам дали всичко ще е наред, дали е било рано да се види, или има проблем... Затова колкото по-късно толкова по-добре. Да не говорим, че ходя през 2 седмици и всеки път по 30 лв.
¨
Ужас! Кухо яйце ли?

Аз ядох табуле,да ме пита човек защо..дано всичко е наред и толкова.Накрая ще го карам на пост и молитва,нищо не можело да се яде вече..

# 172
Надявам се силно да не е това, но се притеснявам.
Според ехографа тогава съм била 6 г. с. точно, а според последния МЦ трябва да съм била в 5 г. с. и 4-5 дни, та се надявам, че е било рано просто.
100 пъти питах лекаря всичко наред ли е, каза да, не изглеждаше притеснен, обясни ми, че сака е добре закрепен, много хубаво оформен, нямало повод за притеснение.... Ама...

# 173
Здравейте, направих група във фейсбук, който иска да ми пише лично и ще го добавя Simple Smile и тук ще продължим да си пишем, разбира се Simple Smile
Saki, ще те за моля. Надявам се и тази група да се напълни с майки, каквито бяха ноемврийките преди 2 години.

# 174
Момичета, вие как мислите може ли да се боядисваме и да ходим на гел лак? С първата ми бременност от всичко се отказах, но сега не ми се ще.

# 175
Момичета, вие как мислите може ли да се боядисваме и да ходим на гел лак? С първата ми бременност от всичко се отказах, но сега не ми се ще.

Можеш. Стига лаковете да не съдържат methyl methacrylate monomer.

# 176
Ако ти понася, защо не. Имам предвид миризмите. Имам две кутии боя, които чакат удобен момент детето да излезе с баща си или баба си. Подстригах се и се боядисах преди да родя. Беше добро решение.

# 177
Благодаря, Pampers и Lidsy. Живот и здраве мисля на 30.03 да се боядисам, а за маникюра ще помисля, имам вътрешен страх лакове те да не навредят.  Хем искам да изглеждам добре, в същото време бебето е най-важно Blush  направо тая седмица откачам от мисли, че чак и за глупости като това за боядисването умувам, а всъщност се притеснявам и се надявам петък да се чуе сърчице.

# 178
Аз предната бременност започнах с гел лаковете. И от тогава не съм спирала. 😂 Даже вече ги правя сама у дома.

За косата обаче ще изчакам гаденето да се махне, защото няма да издържа на миризмата.

# 179
И аз за сега мисля да останат гел лаковете , на косата си правя балеаж така че издържа доста и няма нужда Simple Smile Само симптоми още ми липсват .

Общи условия

Активация на акаунт