Отговори
# 150
  • Наблизо
Аз съм на преглед другата седмица,засега съм добре.Леко ми се гади от време на време и болките разбира се.
Много ме шашка обаче храненето Sad ям често навън,защото работя и като цяло не съм кулинар,стараем се да мием всичко..нооо просто..много ме притесняват болестите.

# 151
И аз мисля да се присъединя във фейсбук групата след прегледа ми на 27ми.
Утре ще пътуваме, имаме 5 полета и нещо много съм се притеснила. Лекарката каза, че всичко е наред и да се наслаждавам на почивката. Но толкова нерви и проблеми имах последните дни, че сега съм много притеснена за това пътуване. Confused

# 152
Момичета, някоя от вас усещала ли е болка в началото долу в ляво?

# 153
Мен ме болеше около деня, когато трябваше да ми дойде цикъла, но вече съм ок, само ме боцка от време на време Simple Smile
Момичета, някоя от вас усещала ли е болка в началото долу в ляво?

# 154
И аз усещам някакви странни боцкания, а от време на време си е болка, кръста също ме скъсва...

Днес бях на преглед за установяване на бременност 5г.с и 2-3 дни. Видя се сакчето обаче се е закрепило много ниско. След 2 седмици пак съм на преглед да видим дали се е вдигнато или не знам си какво и аз.. не разбрах.
Някоя от вас чувала ли е за това и има ли шанс да се развива нормално?
Много съм притеснена!
Успех на вас при предстоящите прегледи.

# 155
Здравейте, момичета! Аз съм на 30 години и имам момиченце на 5 годинки. От януари със съпруга ми решихме, че е време за опити за второ дете, като и двамата мислехме, че опитите ще отнемат време:grinning:, но последния ми цикъл беше на 25.01.2019г.,на 20.02.19г. имах зацапване по тоалетната хартия, на първия ден от закъснението на цикъла на 23.02.2019 направих тест и бе положителен. На 08.03. Бях на преглед, гледаха ме с вагинален ехограф и се видя плоден сак, докторската каза, че се вижда и трептене, т. е било жив плод, но трябвало да изчакам 1-2 дни да се види по- добре сърчице и да се чуе. На преглед съм този петък отново и се моля вече да чуя сърчице. Относно симптомите--имах до скоро много набъбнали и чувствителни зърна, сега намаля напрежението. Имам и от 2 дни леко гадене сутрин до обяд и от там намаляване на апетита. Присъединявам се плахо към вас и искрено се надявам всички да имаме леки бременности и здрави бебета на финала.

# 156
Здравейте мами Simple Smile)) аз съм в 6г.с. Някоя мама от Варна , която е решила къде ще ходи на прегледи ? Simple Smile))

# 157
Здравейте мами Simple Smile)) аз съм в 6г.с. Някоя мама от Варна , която е решила къде ще ходи на прегледи ? Simple Smile))

С първата бременност се следих в Майчин дом и раждането ми мина там. Повече от доволна съм.

Добре дошли на новите бременни в група. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност!

На мен днес ми дадоха 2 седмици болничен и ми изписаха някакви таблетки за гаденето. Направих грешката да им прочета страничните реакции, но сега чета по форуми, че на някои жени много са помогнали и това ми даде кураж.

Ще изчакам и аз още малко за присъединяване във ФБ групата. Тайна е, нали?

# 158
А при кого в МД ? Simple Smile)) аз нямам симптоми още . В неделя бях на преглед  видяхме сакче 5,6 мм ❤

# 159
❤ И аз нямам симптоми, само боцкане и от време на време болка долу в ляво и корема. Петък ще видим какво ще покаже. По календар тогава трябва да съм 5 г.с. Малко съм притеснена 🙁

# 160
А при кого в МД ? Simple Smile)) аз нямам симптоми още . В неделя бях на преглед  видяхме сакче 5,6 мм ❤
При малкия Яков, но май е в чужбина. То реално лекарят не е от чак такова значение. Поема те цялата болницата. Акушерка следи бременността ти и всички изследвания. При нужда имат денонощен кабинет. Лежах два пъти преди раждането. Целия персонал е с невероятно отношение и професионализъм.

# 161
Успех !!! С моя мъж бяхме на абсолютно същия принцип , решихме януари , а на 26.01.19 беше последния ми цикъл . Дано всичко е наред и успех !!
Здравейте, момичета! Аз съм на 30 години и имам момиченце на 5 годинки. От януари със съпруга ми решихме, че е време за опити за второ дете, като и двамата мислехме, че опитите ще отнемат време:grinning:, но последния ми цикъл беше на 25.01.2019г.,на 20.02.19г. имах зацапване по тоалетната хартия, на първия ден от закъснението на цикъла на 23.02.2019 направих тест и бе положителен. На 08.03. Бях на преглед, гледаха ме с вагинален ехограф и се видя плоден сак, докторската каза, че се вижда и трептене, т. е било жив плод, но трябвало да изчакам 1-2 дни да се види по- добре сърчице и да се чуе. На преглед съм този петък отново и се моля вече да чуя сърчице. Относно симптомите--имах до скоро много набъбнали и чувствителни зърна, сега намаля напрежението. Имам и от 2 дни леко гадене сутрин до обяд и от там намаляване на апетита. Присъединявам се плахо към вас и искрено се надявам всички да имаме леки бременности и здрави бебета на финала.

# 162
Групата е тайна, дори не се вижда, който иска да пише на лично и ще го добавя

С първата бременност се следих в Майчин дом и раждането ми мина там. Повече от доволна съм.

Добре дошли на новите бременни в група. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност!

На мен днес ми дадоха 2 седмици болничен и ми изписаха някакви таблетки за гаденето. Направих грешката да им прочета страничните реакции, но сега чета по форуми, че на някои жени много са помогнали и това ми даде кураж.

Ще изчакам и аз още малко за присъединяване във ФБ групата. Тайна е, нали?

# 163
И аз се записвам плахо. Вчера видях 2 чертички и сега издирвам АГ . Имам дъщеричка на 2 и засега нямам никакви симптоми точно както при първата бременност Simple Smile

# 164
И аз се записвам тук. Видяхме 2те чертички, макар и 2ра бледа, но всички симптоми са на лице 😆 2ро детенце ще ни е. Лека бременност на всички 🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт