Отговори
# 360
И аз днес влизам в 8 г.с. За тази седмица препоръчват в менюто риба, гъби, месо, непастьоризирано мляко.

Аз в неделя влизам в 8 г. с., ама изобщо не си представям как ще ям някое от тези неща 🤢 Това ядене ще ми е голяма мъка май...

# 361
Памперсче, какви са тези препоръки? Би ли постнала линк? Звучи ми много интересно...
А аз... да... ще ходя да хапвам пица Smirk

# 362
Нито нисковъглехидратите режими са подходящи, нито високопротеиновите.
Ядките са източник на протеин и мазнини, печени със сол са в най-лош варирант. На 100 гр. са около 600 калории.
Като цяло, не виждам никакъв проблем в това човек да яде въглехидрати. Просто масово хората се хранят без образно и имат нужда да ядат по-малко от онези въглехидрати, които предпочитат, за сметка на другите, които са им необходими.
На кратко, яжте истинска храна. Сега, изкушението е голямо. Единственият момент в живота на една жена, когато е социално приемливо да е дебела, е по време на бременността. Ама ей къдей ноември. После ще сме бели и дебели, без да сме бременни.

# 363
  • София
Здравейте от една ноемврийска мама 2017 Blush Преди 2г. на 21.03 си направих кръвен тест и потвърди, че съм бременна. Днес след само месец опити видях бледа втора чертичка на теста, датата на предстоящия цикъл е 23.03, така че още е и рано за повече. Ма вълнението е ОГРОМНО!
Имам си момиченце на 1г4м и нещата изглежда ще се повторят едно към едно, защото и по калкулатор термина ми съвпада с този от преди 2г, живот и здраве.

Нямам особени признаци, освен че ми се гади леко от време на време, много съм гладна и нещо не мога да спя нощем. Надявам се и с това да се размина, първата бременност ми беше много яка и ми се ще и сегашната да е такава Simple Smile

За витамините пия Прегнакеър от началото на февруари + фолиева киселина от декември миналата година.

За кърменето с дъщеря ми още "се кърмим" през нощта и за мен това е опцията да спим всички вкъщи непробудно от вече година Simple Smile Анти бибероните съм, иначе не съм фанатично настроена към кърмене, ядене, хигиена и т.н.

Ще питам за ФБ групата като си повторя теста в понеделник, за да съм на 200% сигурна, че всичко е наред, въпреки че в душата си знам, че ще е и че идва новия член в семейството Heart

Желая спокойствие и щастливи предстоящи 9 месеца на всички ви (ни) Hug

# 364
  • София
Здравейте момичета,
включвам се и аз с термин 4.11.19, във 7 седмица съм и болките в корема и гаденето направо ме съсипват. Имам дни в които не мога да стана от леглото и такива, в които като че ли нищо ми няма Simple Smile
Нещо не ми стана ясно за определянето на седмиците. Последния ми цикъл почна на 30.01, а според ехографа зачеването е станало на 28.01, което не ми се връзва Thinking
Пожелавам много леко бременеене на всички Blush

# 365
Здравейте Simple Smile
На 8.03 и аз видях 2 черти .
Имам късна овулация и по мой и на аг сметки термина ми ще е отново на 20.11 както беше със сина ми през 2015 Simple Smile
Пожелавам ви лека бременност .

# 366
  • Наблизо
Кога е трябвало да ти дойде,ДжойТина?

# 367
# 368
Здравейте, момичета!

Малко предпазливо се включвам и аз в групата, най-вече заради по-напредналата си възраст. Днес завършва седмата ми седмица. Чухме сърчице, но сега се притесних като пишете, че не било хубаво за ембриона. Щеше да е достатъчно да видим пулсацията само, но дано докторката да знае какво прави!
Иначе засега гадене и повръщане нямам. Само кръвното ми е доста ниско, гърдите са ми доста болезнени и усещам непоносима умора. Не знам вие как се справяте с работата? Взехте ли си болнични заради гаденето?

Желая на всички безпроблемни девет месеца и здрави бебчета! People Baby

# 369
Ехографа изчислява спрямо размера, затова се получава такова разминаване, явно си и с ранна овулация.
Здравейте момичета,
включвам се и аз с термин 4.11.19, във 7 седмица съм и болките в корема и гаденето направо ме съсипват. Имам дни в които не мога да стана от леглото и такива, в които като че ли нищо ми няма Simple Smile
Нещо не ми стана ясно за определянето на седмиците. Последния ми цикъл почна на 30.01, а според ехографа зачеването е станало на 28.01, което не ми се връзва Thinking
Пожелавам много леко бременеене на всички Blush

# 370
Момичета как сте психически.. Аз днес имах малък семеен проблем и колкото и да се успокоява ми е доста напрегнато😣

# 371
  • Наблизо
Аз съм добре.Малко се напрягам понякога на работа,защото имам в определени моменти мнооого неща за вършене,но иначе съм добре.Мъжлето си мълчи и слуша,само и само аз да съм спокойна и много оценявам това.Все пак ще става по-тежко нататък и ако близките ни не ни пазят,то кой.

# 372
Много си права, май ще трябва да им кажем вече новината за да са малко по съобразителни... Мислехме просто да изчакаме още малко..
Аз съм добре.Малко се напрягам понякога на работа,защото имам в определени моменти мнооого неща за вършене,но иначе съм добре.Мъжлето си мълчи и слуша,само и само аз да съм спокойна и много оценявам това.Все пак ще става по-тежко нататък и ако близките ни не ни пазят,то кой.

# 373
  • Наблизо
Аз не съм казала още,но естеството на работата ми го позволява.

# 374
Момичета как сте психически.. Аз днес имах малък семеен проблем и колкото и да се успокоява ми е доста напрегнато😣

Няма как да се избегнат проблемите, за жалост. Дори и да им кажеш за бременността, не си мисли, че всички ще се променят като с вълшебна пръчка и ще забравят искания, претенции, характер и т.н. Просто се пази и гледай да не приемаш нещата на вътре.

Аз тази седмица съм зле психически. По цял ден съм сам сама с ужасните си неразположения и никак не ми се отразява добре. В сряда бях толкова зле, че се бях отчаяла и вече ми минаваха дори мисли да го махам и кошмарът да свършва. Да избутам някак и днешния ден, пък от утре вече няма да съм сама.

Общи условия

Активация на акаунт