Отговори
# 450
Пак сме като гръмнати, както на теста.... Чакаме близнаци! Докторът е бил прав за второ сакче (каза че имало нещо, но може би било гънка или нещо си друго..). Чухме и двете сърчица! Направо не знам къде се намирам. Никога не съм си представяла, че ще имаме близнаци. Две деца с разлика - да, но близнаци.. Направо не знам. А таткото го изненадах след прегледа с една картичка и книжка за близнаци. Плакахме заедно и заедно гледахме в точка.. Нямам думи

# 451
Близнаците ми бяха мечта Simple Smile Честито! Много хубава новина!

# 452
Еха, супер! С един куршум - два заека! 😁 Честито!

# 453
Хепи, да са ви честити двете бебчета. Дано всичко е безпроблемно до края!

На мен това ми е кошмар. Имаме гена в двете роди, с възрастта шансът расте още повече....докато не ми потвърдят, че е едно, ще съм със свито сърце.

# 454
Памперсче, стискам ти палци да е едничко в такъв случай Simple Smile Аз исках близнаци, защото съм в напреднала възраст и ми се искаше и на мен с един куршум два заека, ама... Това беше първият въпрос, който зададох на прегледа Laughing Но, каквото такова, само се моля този път да избутаме до финал. Полът също няма значение, само да е живо и здраво

# 455
Шоколадче, и с краката стискай😂

И аз това повтарям - само да е здраво!❤

# 456
ohhappyday, страхотна новина! Двойна радост! И аз искам близнаци макар че вече имаме две деца - 2-годишно и бебе 😄 Имате ли в някой от двата рода близнаци?

# 457
Ohhappyday,  това е двойно щастие. И аз в рода си имам близнаци, но нямах такъв късмет като теб. Пожелавам ти лека бременност и много спокойствие, защото с раждането става пълна лудница, но по- хубаво и смислено нещо от това да имаш дете- няма.

# 458
Доколкото знам аз, нямаме близнаци в родата. Не съм чувала за такива. С на мъжа ми родата не съм много запозната, той още повече Grinning Когато обявим на бабите и прабабите, ще разберем предполагам. Двойната радост още не е дошла. Все още съм в шок. Но както казва той, пак ударихме кьоравото. Играхме за едно, а получихме две Grinning Много големи късметлии сме явно. Дано да се освестя и да започна да се радвам, че се чувствам много гузно. Сигурно като споделим със семейството (което планираме да е след около месец), ще се зарадвам истински.

# 459
Няма по-хубаво ! Да сте живи и здрави ! И една лека бременност ❤ Пожелавам да са ❤И 💙 ! Браво на мама и тати ! 🍀

# 460
И нашите не знаят още... Чудя се кога да им кажа. Сега съм на гости и всеки ден по няколко пъти се хващам как казвам на ум: мамо, бременна съм Simple Smile От друга страна, май ми се иска да устискам поне до прегледа в сряда, да се уверя, че всичко е наред.

# 461
Ние сме решили да им кажем, когато сме всички семейства заедно - на Великден сме в Охрид. Тогава ще е най-вероятно. На 25ти обаче аз имам рожден ден и пак ще се съберем, така че може и тогава. А така ми се иска да е още по-скоро Grinning Ще видим как ще го решим. Аз съм склонна веднага да им кажа. Таткото е по-резервиран и иска да чакаме. Не го разбирам Grinning

# 462
При нас майка ми , баща ми и баба ми знаят  и то защото се наложи .. влязох в болница с кървене на системи заради отлепяне на сакче . Иначе мъжа ми иска да каже аз не толкова , ще си почакаме . То не остана 💛

# 463
И ние плануваме да е около Великден. Знае само майка ми, на която й се наложи да дойде да ме гледа.

# 464
Здравейте! Аз съм Мила, майка на едно момченце почти на 4 годинки и бременна в 5та седмица с термин 22 ноември (коригиран от 15 ноември със седмица назад), ще се радвам да съм част от групата! Simple Smile Вчера бях на преглед, шийката ми е 3.1мм имам и леки болки ниско долу, изписа ми но-шпа 3х2 за 5 дни, после 3х1 за 15, каза да не вдигам тежко, да не правим секс и да не се претоварвам. Пия фолиева киселина и Л-тироксин 75/100 (tsh ми е висок, имам Хашимото) след 20 дни нови изследвания и преглед. Това е отчета от мен, надявам се всичко да е наред и от сърце желая леко бременеене и на вас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт