Отговори
# 105
Аз с първото ми дете забременях след 9 месеца опити и един спонтанен аборт. А с това...чудо 😂 Предстои ни нанасяне в жилище есента...Тъкмо ми се отвори и възможност за стабилна работа пак от есента 😂 Обаче каквото - такова. Като знам какво е да опитваш, да чакаш двете черти ... и да не става, разбирам, че това си е направо подарък. 💖

# 106
Здравейте момичета. Записвам се и аз на 27 февруари направих 3 теста и  3те положителни. Днес бях на преглед и се видя плоден сак Simple Smile Лекарката ми изписа Пренатал и Утрогестан 2Х1 таблетка Simple Smile

# 107
Някой от вас изследвал ли се е за Тромбофилия?
Знам, че в последните години се препоръчва ако имате близки в семейството, които са страдали от тромбофилии или белодробна емболия?

# 108
Здравейте момичета,

запис и от мен Simple Smile На 1-ви март направих 2 теста в дом. условия и двата положителни. Опитах се да изчисля чрез приложението си и други калкулатори в коя седмица съм и навсякъде излиза 5, 6, та някъде дори и 7 г.с.
Днес отидох на преглед при доц. Асенова в "Лозенец" (малко съм разочарована от нея между другото) и думите й бяха "С много въображение се вижда плоден сак, по-скоро си в 4 г.с." Увери ме, че няма нищо притеснително, но мен ме гложди фактът, че се получава такава разлика в моите изчисления и действителност. Предполагам се дължи на по-дългия ми цикъл (около 33 дни) и овулация към 17-18 ден.
Бях си запазила и друг час за вторник при друг доктор, който мислех да откажа, но сега мисля да отида и за второ мнение.
На всички вас пожелавам лека и безпроблемна бременност до финал! Hug

# 109
Пробва ли с калкулатор, на който му задаваш колко е дълъг цикъла ти?
Примерно: https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
Кога ти беше първия ден на последния цикъл?

И честито! Simple Smile

# 110
Пробва ли с калкулатор, на който му задаваш колко е дълъг цикъла ти?
Примерно: https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
Кога ти беше първия ден на последния цикъл?

И честито! Simple Smile

Благодаря, Dark_Chocolate!
Сега изчислих и с този и излиза 5 г.с. и 2 дни. Не знам, объркана съм..
Ще видим и във вторник какво ще кажат. Надявам се всичко да е наред, че взех да се панирам Cry

# 111
Спокойно, явно му трябва още малко да порасне. Вторник ще се види по-добре Simple Smile Не го мисли сега! Все пак днес, макар и с много въображение, се е видяло нещо Simple Smile) А, я си представи да не се беше видяло нищо! Така че - спокойно! Стискам палци за вторник Simple Smile

# 112
Спокойно, явно му трябва още малко да порасне. Вторник ще се види по-добре Simple Smile Не го мисли сега! Все пак днес, макар и с много въображение, се е видяло нещо Simple Smile) А, я си представи да не се беше видяло нищо! Така че - спокойно! Стискам палци за вторник Simple Smile
Благодаря за успокоението! Ще дам отчет във вторник, а през това време ще продължавам да си ви следя и да се включвам, ако мога със съвети Hug

# 113
Zganeva, радвам се да те видя тук! Дано всичко е наред до края!

# 114
Zganeva, радвам се да те видя тук! Дано всичко е наред до края!

Pampers, благодаря! Дано при всички ни е безпроблемно до края. Hug

# 115
Zganeva, според мен всичко е заради късната овулация. Всичко ще е наред. Дръж ни в течение Simple Smile

# 116
Добро утро и честит празник! Flowers Hibiscus

Zganeva, най-вероятно е така заради късната овулация, ще видиш, че във вторник всичко ще е наред!

Ох, не остана до понеделник, чакам вече с нетърпение да се чуя с лекаря и да се уточним за преглед другата седмица. Blush Ако всичко е наред тогава вече ще трябва да видим и точица в сакчето...

На мен тази сутрин нещо се опитва да ми се гади. Пия си по принцип по едно 3в1 сутрин, ама днес не можах да го допия даже...

И друго да попитам..... Откакто разбрах, че съм бременна, та досега, все съм с... Как да кажа... Рядко щастие, но само и единствено сутрин... Дали е възможно да е от Утрогестана, или от витамините, или си е от бременността?

# 117
  • Наблизо
А на мен ми къркорят червата - гладна ,негладна.
Иначе ме боли кръстът и корема и напрегнати гърди.Все едно ПМС.Гади ми се обаче в градския транспорт повече от обикновено,ама тия хора се къпят в парфюм!
Пх и честит празник!!

# 118
Честит 8-ми март, момичета 💖 Бъдете много щастливи и обичани 😘😘😘

# 119
Честит 8-ми март!

Стомашните неразположения са от хормоналните промени. Ще се отрегулират. Мен с предната бременност ме беше хванал ужасен запек, който от нищо не се повлияваше. Дано тази ме подмине!

Общи условия

Активация на акаунт