Отговори
# 135
  • Пловдив
Сега се връщам от преглед. 5 седмица. Термин 08.11.2019. Видя се сакче - глесаме с влагалищен ехограф, предполагам затова се видя всичко прекрасно. След 3 седмици трябва да отида пак, за да чуем тонове Simple Smile Така се притекних, че сутринта имах бледо розово та салфетката и утре завинавам в командировка. А имам един спонтанен на 10ти ден след закъснение. Успокои ме, че няма отлепяне. Стискайте палци всичко да мине нормално и да се върнем пак 2ма Simple Smile

# 136
Beautiful m, ти в коя седмица си сега? Кога започна гаденето? Аз сега нямам такъв симптом, а съм в 5г.с.

Mashiana, Лили честито за сакчетата. Simple Smileда растат големи точки вътре:)))

Никол, относно отлепванвто само ношпа ли ти изписаха? При първата бременност ме изпратиха за второ мнение и ходих - беше фашива тревога според втория лекар. Първият каза да лежа, без полови отношения и да пия/слагам утрогестан,а вторият отмени терапията. Нямах проблеми после.

Утре съм на лекар. В 5 г.с и 3 дни:)

# 137
Здравейте момичета на 24г. съм и съм правила аборт на 22год. , в 5.5г.с. съм преди 5 дни бях на лекър видяхме сакчето. В 4г.с. усещах повече тежест, а сега на моменти усещам бодежи ту в единия, ту в другия яйчник и леки менструални болки в корема и кръста. Днес се обадих на доктора ми и той каза, че щом няма кървене няма страшно повече почивки и но-шпа. Естествено филмите в главата ми не изчезват, четох много за спонтанен аборт без кървене и направо ще се побъркам. Нямам търпение да чуя пулса на бебо, дано тогава спра с филмите. Доктора каза да отида отново на преглед 7г.с. да чуем пулса,но аз се чудих дали е възможно по-рано да се чуе. Sad

# 138
Добре дошла!
В 6 г.с. се образуват сърцето и кръвоносните съдове и за това след 7 г.с. се вижда.
В нета пише много страшни неща и е най-добре да не се четат. Стискам палци всичко да е наред!

# 139
Здравейте на всички, от една стара ноемврийка, която стана октомврийка!
Желая ви лека, спокойна и безпроблемна бременност и ноември всички с пухкави бебоци!

# 140
Да, ясно. Но главно въпроса ми беше дали са нормални тези бодежи и болки наподобяващи менструален цикъл. Confused

# 141
На мен ми казаха, че са нормални. Аз съм в 6 г. с. и все още си ги имам от време на време.

Памперс, да, права си. Ако знаех, че ще е така, щях да си чакам до 7-8 седмица, ама...   Сега ме е яд, че отидох първо в 4 г. с., видя се сак 6 мм, сега в 6 г. с. отидох само, за да разбера, че сака вече в 2 см. И да се притеснявам сега две седмици дали ще се види ембрион, или ще се окаже нещо друго....
Ако забременея втори път ще ида на лекар след 7 седмица, гаранция.

# 142
Да, ясно. Но главно въпроса ми беше дали са нормални тези бодежи и болки наподобяващи менструален цикъл. Confused

Да, нормални са. Дърпане, боцкане, всичко това го усещах при първата бременност. Гледах да не нося тежко, да си почивам повече. Сега съм в 5 седмица и няколко дни и вчера имам 20 хиляди крачки, измити прозорци и някакъв прилив на енергия ме удари, което предния път го нямаше Simple Smile

# 143

Да, нормални са. Дърпане, боцкане, всичко това го усещах при първата бременност. Гледах да не нося тежко, да си почивам повече. Сега съм в 5 седмица и няколко дни и вчера имам 20 хиляди крачки, измити прозорци и някакъв прилив на енергия ме удари, което предния път го нямаше Simple Smile

Ясно, сега съм по-спокойна.Иначе и аз два дни бях супер енергична, но днес пак започнаха болките и естествено филмите Grinning

# 144
Добре дошли на новите момичета Simple Smile.

Lilly_TeaRose, аз с първата бременност ходих в 5 г.с. И де видя само сакче. После ме викна след 2-3 седмици да чуем сърце директно Simple Smile. С тази бременност мисля директно в седма седмица да отида Simple Smile.

Искате ли да си направим група във фейсбук, понеже тук е много неудобно да се следи и да се коментира, а с фейса който постне нещо директно по темата се пише Simple Smile. Ще е секретна и никой няма да я вижда, съгласни?

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:03 от Saki_90

# 145
Добре дошли на новите момичета Simple Smile.

Lilly_TeaRose, аз с първата бременност ходих в 5 г.с. И де видя само сакче. После ме викна след 2-3 седмици да чуем сърце директно Simple Smile. С тази бременност мисля директно в седма седмица да отида Simple Smile.

Искате ли да со направим грип във фейсбук, понеже тук е много неудобно да се следи и да се коментира, а с фейса който постне нещо директно по темата се пише Simple Smile. Ще е секретна и никой няма да я вижда, съгласни?

Добро утро на всички, и аз мисля да изчакам до 7 седмица за пулса. Аз лично нямам фб и бих се радвала ако продължим тук да пишем и споделяме. Hug

# 146
Здравейте и от мен, момичета! Включвам се в темата, и се надявам до край да я изкараме успешно. Накратко за моят случай.
Трябваше да ми дойде на 06 март, на 3 дневно закъснение на 9 март си направих 2 теста +. Не се бях грам усъмнила, защото си имах ПМС болки, които при мен всеки месец са много силни и изразени в силна болка долу в ляво. На 9 и 10 март си бяха доста силни болките, после ме поотпуснаха, и сега се появяват от време на време. В петък съм на преглед. Дано всичко е наред.
Пожелавам успех на всички ни и един пухкав, сладък и разбира се здрав финал ❤

П.с. Накратко за мен -на 29 години съм, и това ми е първа бременност. Simple Smile

# 147
Здравейте, направих група във фейсбук, който иска да ми пише лично и ще го добавя Simple Smile и тук ще продължим да си пишем, разбира се Simple Smile

# 148
Аз ще се включа там по-нататък, ще изчакам да видя дали всичко ще е наред на следващия преглед Simple Smile

# 149
Всичко ще е наред Simple Smile
Аз ще се включа там по-нататък, ще изчакам да видя дали всичко ще е наред на следващия преглед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт