Отговори
# 210
Момичета, как се борите с гаденето? На моменти едва издържам Sad

# 211
Момичета, от два дни съм с нов симптом - ходенето до тоалетна е кошмар. Sad Такива мъки, такива болки, чак страх изпитвам като трябва да отида в тоалетната.
Вие имате ли този проблем и как се справяте?
Ядох круша на гладно с вода, активия с мюсли, фреш от портокал и кафе с мляко... нищо не помага, а положението е страшно. В момента съм в Испания и не мога да издържам повече на тези болки и да чакам да се приберем в България за Дуфалак и си купих от аптеката нещо като свещички. Жената обясни, че съставките са натурални и е подходящо за бременни.

# 212
Marmorka, от хормоните е. Нищо не помага. С предната бременност съм изпробвала всички бабини илачи и каквото можеше от аптеката и не, та не. После нещата се откоригираха сами и до края не съм имала проблеми.Въоръжи се с търпение.

Дени, в нета има много трикове за гаденето. Виж кое ще ти помогне на теб. Аз съм на медикаменти, но моят случай е много тежък.

Хепидей, добре дошла!  Съвсем като късна овулация звучи твоето. И аз съм така с цикъла, но го следих, та знам горе-долу кога е станала работата. Чакам с нетърпение да потвърдят две ли са бебчетата.

Шоколадче, с мен е идвал на преглед само на 4Д-то. Няма смисъл през другото време, а и е на работа. По-важното беше, че на раждането беше с мен.

# 213
Момичета, аз днес бях на преглед. Видя се плоден сак. По календар ми показеа 5 г.с, тя ми каза 4+6, което сигурно е същото 😁 Вика ме другия петък пак. Малко се учудих, дали няма да е рано за сърчице?

# 214
Здравейте, момичета! Плахо и аз се присъединявам към вас. В началото на седмицата с докторката видяхме сакче и понеже съм по-особен случай тя остана много доволна и аз покрай нея Blush След две седмици ще се видим за сърчице Heart За момента нямам никакви ярки симптоми, което чак ме плаши. По-сънливо ми е и изпитвам по-остър глад. Гадене нямам, а коремчето ме стягаше за известно време и сега нищо... Също така съм на кринон и пия фолиева.

# 215
Здравейте, момичета! Плахо и аз се присъединявам към вас. В началото на седмицата с докторката видяхме сакче и понеже съм по-особен случай тя остана много доволна и аз покрай нея Blush След две седмици ще се видим за сърчице Heart За момента нямам никакви ярки симптоми, което чак ме плаши. По-сънливо ми е и изпитвам по-остър глад. Гадене нямам, а коремчето ме стягаше за известно време и сега нищо... Също така съм на кринон и пия фолиева.

Точно щях да пиша дали сам аз съм така Simple Smile)) също слагам кринон . Мислих си , че само на мен не ми се гади . Единствено преди обед ми е по-сънливо и подремвам по час и може би малко повече апетит . Други симптоми ... нямам чакам си и аз сърчицето ❤

# 216
mmoira, мисля, че кринона играе някаква роля. Преди да си видя ЧХГ го бях прекъснала за 5 дни и още на 3-я ден изпитах гадене и крампи (т.е. като се поизчисти малко). На 6-я започнах пак да го слагам и за 2-3 дни всичко отшумя напълно. А фолиева си пиех, но в по-малка доза, т.е. не е от нея.

# 217
Не съм се замисляла дали може да е от него . Но чак почнах да се притеснявам къде са симптомите😬 Дано да сме без тях и всичко да е окей . Майка ми ми каза че тя не е повръщала като е била бременна , единствено е имала непоносимост към миризми и така Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 15:27 от mmoira

# 218
Момичета, да ви кажа, че се опитвам да запиша час за втори специалист по фетална морфология и няма часове... Макар и да е много рано и... макар и да не знам дали бременността продължава да се развива нормално

# 219
За кой град, ако е за София мога да ти препоръчам при доц. Мазнейкова.
Момичета, да ви кажа, че се опитвам да запиша час за втори специалист по фетална морфология и няма часове... Макар и да е много рано и... макар и да не знам дали бременността продължава да се развива нормално

# 220
Аз в понеделник съм на преглед при друг лекар най-вече заради болничен, и ако всичко е наред, ще звъня и аз за час.
Мислех в МЦ Фемина, ама явно места няма да има..

# 221
За София. Засега звънях за д-р Чавеева и д-р Марков. И двамата са заети април месец.
Ще проуча за Мазнейкова, Саки, благодаря ти Flowers Hibiscus

Лили, във Фемина не съм звъняла, макар да четох добри отзиви за повечето специалисти там. Предполагам, че ще е по-лесно с часовете, понеже са повече специалисти. Стискам палци за прегледа в понеделник. Аз също имам час и съм на тръни, което не ми пречи да ходя и да се презастраховам със записване на часове за фетална морфология Smile

# 222
Момичета, тази вечер бях на доктор, чу се сърчице, бе много вълнуващо, като го чу докторската влязоха и мъжа ми и дъщеричката ми и те го чуха 😍страхотно вълнение, много съм щастлива

# 223
Момичета, тази вечер бях на доктор, чу се сърчице, бе много вълнуващо, като го чу докторската влязоха и мъжа ми и дъщеричката ми и те го чуха 😍страхотно вълнение, много съм щастлива

Браво!!! Много хубаво звучи. Чакам с нетърпение и аз този момент...
А в коя седмица си и с какъв ехограф те гледаха?

# 224
7с.и 1д. води се 8г.с.-с вагинален ехограф, последният ми цикъл бе на 25.01,на 8 март само сак се видя. Пожелавам на всички това щастие да чуят сърчице

Общи условия

Активация на акаунт