Отговори
# 315
Дарк и аз съм си поръчала от iherb, но друг вид, за да избегна митница. Иначе като гледам и витамините и омегите ти са „одобрени” от Сигридов. Аз се замислям дали да не чупя таблетките на две, за да се намалят дозите на бетакаротин.

# 316
  • Наблизо
Дарк,аз току що влязох в 7ма седмица.Опита се лекарката,но не се чу.Ще видим следващият път.
Не смятам да се притеснявам.

# 317
Здравейте момичета. След 2 дена влизам в 9 г.седмица и не пия нищо освен фолиева киселина. Много отпаднала се чувствам през деня, а през ноща не спя спокойно. С ниско кръвно съм и кафето много ми липсва. Дали да пия някакви витамини/добавки или да изчакам следващия преглед.

# 318
По една таблетка от 400 мг ли пиете фолиева киселина или по повече?

# 319
По една таблетка от 400 мг ли пиете фолиева киселина или по повече?
Да по една таблетка.

# 320
gabito 86, защо не пиеш кафе? Само заради бременността ли? Едно-две кафета на ден не са никакъв проблем. И при двете си предишни бременностти пиех кафе, но имаше и периоди когато много ми се гадеше от него и тогава спирах по тази причина.

Момичета, не съм се представяла още в темата, но ви следя. Преди няколко дни разбрах, че съм бременна, но искам да изчакам още малко.

# 321
И аз не пия кафе, че ми се повдига само от мисълта за него.... Един ден бях с кръвно 90 на 60.... А моето и по принцип си е ниско, сега хептен... Обаче не се сетих да питам доктора за това кръвно....
Долната ми граница скоро над 65 не е била, което си е нисичко. Горната все около 100.

Щях да питам и дали има други като мен, които нощем стават по 20 пъти до WC... Понякога чак се изнервям.... Очаквах, че честите позиви за уриниране ще са доста по-нататък..

# 322
Здравейте момичета. След 2 дена влизам в 9 г.седмица и не пия нищо освен фолиева киселина. Много отпаднала се чувствам през деня, а през ноща не спя спокойно. С ниско кръвно съм и кафето много ми липсва. Дали да пия някакви витамини/добавки или да изчакам следващия преглед.
Всичко описано е типично за тази част от бременността. Изчакай си прегледа.

400мг е препоръчителната доза фк за бременни. И аз това пия.

Хубавото на това, че се боря да не се обезводня е, че не съм постоянно в тоалетната😂 Свиквайте! До края ще е все така.

# 323
Момичета, нали знаете че докторите имат фирми с които работят и получават процент на всяка продажба и затова изписват определена марка
Това намерих за витамин А без да съм се ровила кой знае колко, едва ли не, първия срещнат линк. Мен също ме интересува това за бета каротина, защото съм си поръчала едни мултивитамини, уж хубави, уж органични, а са с витамин А (бета каротин): https://www.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Mykind-Organics-Prenatal … gan-Tablets/66136

Ема, ето тези препоръча докторът: https://zdravis.com/product/1021/omega-3-algae-za-vegani-i-vegetariantsi.html

Понеже се оказа, че имам хеликобактер пилори, ми препоръча и пробиотици някакви.

# 324
А някоя от вас да се запъхтява при каквото и да е физическо усилие? Забравих да питам гинеколожката вчера. До миналата седмица нямах проблем със стълби, а сега съм като товарния влак. Наскоро си пуснах изследвания, нямам анемия.

# 325
А някоя от вас да се запъхтява при каквото и да е физическо усилие? Забравих да питам гинеколожката вчера. До миналата седмица нямах проблем със стълби, а сега съм като товарния влак. Наскоро си пуснах изследвания, нямам анемия.
Като влезеш в 4ти месец ще си върнеш силите😉

# 326
Саки, аз директно се зачудих дали не е на доктора този сайт Grinning Но аз не мисля да поръчвам оттам с тези големи надценки, ще си направя проучването и ще поръчам оттам, откъдето ми е най-изгодно Simple Smile

# 327
Здравейте момичета и аз да се запиша при вас 🤗 закъснение 6 дни. Правени два ЧХГ единия в понеделник 411.5 а другия днес 1000.79. За познатите да споделят това е добре нали? Вчера бях на преглед и доктора ми изписа дуфастон и каза го пия една седмица... Трябва ли да се притеснявам?

# 328
Чхг трябва да се увеличи двойно за 48/72 часа, така че изглежда да е ок. За другото не съм запозната.
Здравейте момичета и аз да се запиша при вас 🤗 закъснение 6 дни. Правени два ЧХГ единия в понеделник 411.5 а другия днес 1000.79. За познатите да споделят това е добре нали? Вчера бях на преглед и доктора ми изписа дуфастон и каза го пия една седмица... Трябва ли да се притеснявам?

# 329
Севи, на мен пък Утрогестан ми изписаха..... Доколкото знам и двете представляват прогестерон. Лекарите се презастраховат.
На мен ми каза, че повечето от ранните аборти се дължали на недостатъчно количество прогестерон, затова го изписвал на всичките си пациентки...
Вече ми писна да го пия обаче..  Ама не смея на своя глава да спирам. Иначе не съм имала нито кървене, нито отлепяне, нищо...

Общи условия

Активация на акаунт