Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 230
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
hope, при кой лекар си?
Колкото съм страхлива, само това чаках да чуя..
Ами пак ще си пия смешните хапчета и така..

# 481
  • София
След хистерото, д-ра ми каза, че имам възпаление и на др ден ме викна за промивка.
Промивката е точно като трансфер, нямаше никаква разлика.
Предстои ми още една след края на АБ.

Мен от биобсията ме е страх, ще стисна зъби и се надявам да не ми стане зле.
Може би всичко е до нагласа.

Не очаквах подобен резултат от хистерото, знам че лечението е мн трудно. При мен е било хронично, което никак не улеснява нещата.

Чета тук вече от над 1г в темата за Надежда, но не си спомням някой да е имал подобна диагноза - хроничен ендометрит.

# 482
 Добро утро момичета, вчера пуснах кръвни и чхг отчете 690.Още не смея да се зарадвам другата седмица когато отида при Персенска ще видим какво ще каже.

# 483
След хистерото, д-ра ми каза, че имам възпаление и на др ден ме викна за промивка.
Промивката е точно като трансфер, нямаше никаква разлика.
Предстои ми още една след края на АБ.

Мен от биобсията ме е страх, ще стисна зъби и се надявам да не ми стане зле.
Може би всичко е до нагласа.

Не очаквах подобен резултат от хистерото, знам че лечението е мн трудно. При мен е било хронично, което никак не улеснява нещата.

Чета тук вече от над 1г в темата за Надежда, но не си спомням някой да е имал подобна диагноза - хроничен ендометрит.
И на мен след хистерото ми казаха възпаление...но не като при теб..ами чак след 7 дни /пфу/и пих 14 дни АБ.После 1 промивка и сега заради отсъствията ми отложиха втората след цикъл....направоооо..дано се излекува...макар,че по мнение на друг АГ-не репродуктивен се учуди как се вижда възпаление само от хистеро-без биопсия.....А за хронично съвсем не знам....На мен обяснение освен"Имаш възпаление" и ще пиеш АБ друго не ми казаха...та ми е интересно ако са ти дали повече инфо-може и на лични....

# 484
hope, при кой лекар си?
Колкото съм страхлива, само това чаках да чуя..
Ами пак ще си пия смешните хапчета и така..
При Стаменов. При положение, че понесох леко биопсията, сега не знам какво ми стана. Но другите момичета, не са я усетили промивката,  така че не се притеснявай.

# 485
  • София
И при мен на хистерото се видя възпаление. Правихме 2-3 промивки, пих 7 дни АБ, после контролна хистеро, на коята се видя, че възпалението е излекувано. Последва стимулация, пункция, трансфер и вече съм 12 г.с. с близнаци. Преди това имам 6 спонтанни аборта, всичките в 6 г.с.

# 486
Пак хистеро за контрола????Мислех,че ще е биопсия....

# 487
Здравейте,  каква е цената на ПИД на ембрион,  някъде като,  че ли бях срешнала информация,  че се е увеличила.

# 488
470 лв. ми казаха на мен.

# 489
Момичета, при второто ходене за РВМС,  след това ЗЕТ след колко дни се прави? Акушерката ми обяснява по телефона, но бях притеснена и това не го разбрах. Благодаря предварително!

# 490
  • София
кога е първото и кога е второто?
има няколко варианта.

# 491
  • София
Пак хистеро за контрола????Мислех,че ще е биопсия....
Ами, не зная. При мен док. каза, че иска пак хистероскопия, а аз не съм човек, който ще пренебрегне мнението му. Каза, че иска да види дали всичко е чисто. Доверила съм му се напълно и когато каквото каже, просто изпълнявам. И двете хистеро бяха диагностични, без упойка.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 19:59 от Petkata80

# 492
  • София
При мен Стаменов обясни, че тъй като е на лигавицата протича без симптоми, защото с всеки цикъл лигавицата се излющтва, левкоцитите ми бяха 20. Каза ми, че е хронично защото острото протича с много симптоми.
Изписа ми доксициклин за 14 дни, една промивка на деня след хистерото и сега ще имам една на 14 ден като свърша хапчетата.
После ще има май биобсия. Ще разбера надявам се скоро какво ще е точно.

Аз се страхувам възпалението да не е и в тръбите, защото ми каза че може би от години съм с него, може да е дори от раждането ми през 2012г. Навита съм за лапаро, но той не иска. Не вярва да е и в тръбите, ама аз ще съм на тръни доста време.

Иначе имам една БХ, един спонтанен и 3 отрицателни теста след трансфери.
Силно се надявам това да е бил препъни камъка ама кой знае.

# 493
Здравейте момичета, след няколко месеца опити с проследяване на овулацията нещата не се получават, пред дилемата сме инсеминация или направо инвитро. С неизяснен стерилитет сме, тръбите са проходими, с хашимото( tsh ми е около 2) и ИР съм( пия глюкофаж). От 1 и 7м. правим целенасочени опити, но без успех. Дайте ми съвет, не ни се чака вече

# 494
Как са ти антралните?

Общи условия

Активация на акаунт