Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря  Ziva.

# 511
А правили ли сте ЗЕТ без никакви лекарства преди трансфер? Защото при мен сега е така, чакам да дойде деня за трансфер и не ми изписаха нищо. В предната клитика ми даваха лекарства с торбите, както се казва, а сега нищо..

# 512
  • София
А правили ли сте ЗЕТ без никакви лекарства преди трансфер? Защото при мен сега е така, чакам да дойде деня за трансфер и не ми изписаха нищо. В предната клитика ми даваха лекарства с торбите, както се казва, а сега нищо..
На моя ЗЕТ следихме овулацията и като мина включихме само утрогестан.

# 513
При мен Стаменов обясни, че тъй като е на лигавицата протича без симптоми, защото с всеки цикъл лигавицата се излющтва, левкоцитите ми бяха 20. Каза ми, че е хронично защото острото протича с много симптоми.
Изписа ми доксициклин за 14 дни, една промивка на деня след хистерото и сега ще имам една на 14 ден като свърша хапчетата.
После ще има май биобсия. Ще разбера надявам се скоро какво ще е точно.

Аз се страхувам възпалението да не е и в тръбите, защото ми каза че може би от години съм с него, може да е дори от раждането ми през 2012г. Навита съм за лапаро, но той не иска. Не вярва да е и в тръбите, ама аз ще съм на тръни доста време.

Иначе имам една БХ, един спонтанен и 3 отрицателни теста след трансфери.
Силно се надявам това да е бил препъни камъка ама кой знае.

Аз високи левкоцити не съм имала изобщо...имах само една хистеро с махнат полип и тогава нямаше възпаление..след това само един трансфер...та от къде се взе..не знам...но и аз се притеснявам за тръбите...Сега ще правя втора промивка с антибиотик и предполагам тогава ще разбера после какво ще е.
 Petkata80 радвам се че си решила проблема Simple Smile

# 514
Nandin, reninel, бяха ли ви успешни трансферите?

# 515
Моя не Sad ..но това не мисля,че зависи от това със или без лекарства...предния като беше даже и с блокаж..кръгла 0.

# 516
Момичета да споделите опит с офис хистероскопия

# 517
Какво те интересува?

# 518
:sad :Колко боли, и на кой ден от Ц се прави,че док иска на 5 ден ама моята менструация е по 10 дена

# 519
Моята беше на втори чист след цикъл-офис без упойка...,а имам и една на 1-ви ден ./на косъм/ с упойка...В повечето случаи казват,че офисната е без болка...едната беше 10 мин,мен много ме боля,но после се оказа,че е махнат полип...така,че нямам идея как е иначе,,за тази с упойката -не знам дали боли...

# 520
аз съм правила преди 5год с упойка-на 10ден

ама без упойка и с кървене.....

# 521
Аз съм правила офис хистероскопия 2017 г.Махнаха ми полип.Много неприятно чувство.През 2018 пак ми откриха полип,но въпреки обезболяващите се отказах и я направих с пълна упойка.Не помня точно на кой ден от цикъла бяха.

# 522
  • София
Nandin, reninel, бяха ли ви успешни трансферите?
Този не, но не мисля, че това е била причината.

# 523
аз съм правила преди 5год с упойка-на 10ден

ама без упойка и с кървене.....
Ако упойката ще те направи по-спокойна, си я искай! Аз винаги съм без и винаги имам по нещо за рязане Mr. Green Боли си, няма какво да те лъжа. Ако само оглежда, е ОК.

# 524
  • София
Вече офис хистерото се прави и с упойка, среден вариант като цена - 390
За кървенето - и аз бях на косъм да съм в цикъл, но доктора ме увери, че не му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт