Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
моето "порастна" там, от 9 месечен го мъкна с мен.
в повечето случаи съм за 3 минути преглед и ако доктора ме видеше че съм с него ме извикваха по-рано.

# 541
Ами как ще ме види, като аз си стоя с нея в другия коридор, където са имунолозите за да си играем или гледаме филмчета. За да не пречим, да не създаваме шум. Вечер работи само лабораторията и ние си стоим там около тях. Единия път откарахме близо 2 часа. На нея и беше забавно де.

# 542
Момичета, на кой телефон да звъня да запазя час, за да кажа, че съм за вземане на кръв за РВМС, на лабораторията или на имунулозите? Че много телефони и им изпуснах края вече 😀

# 543
На имунолозите, те ти взимат кръв. Ама можеш и чрез регистратура

# 544
  • София
Кои хапчета са мета формата на Б12?

# 545
Неофолик мета?

# 546
  • София

Това е на фолиевата киселина. За витамин В12 се чудя кои са.

# 547
Ох, не съм се събудила още Disappointed

# 548
  • София
Метилкобаламин трябва да пише

# 549
Кои хапчета са мета формата на Б12?
Methylcobalamin

# 550
  • София
Благодаря Simple Smile

# 551
Brayda, заповедта може да се удължи с 6 месеца след изтичане на 1 година, ако се представи мед. документация, че поради здравословни причини не е можело да се започне стимулация. Това важи и за парите, отпуснати за зет. Само че какви документи се представят да покажеш,че не е имало показания за започване, като само чакането за неуспешен коментар е 4-5-6месеца Mr. Green

# 552
ОФ и аз нещо взех да се притеснявам.Моята заповед изтича края на май,а Стаменов иска хистероскопия.Ама с тая лудница в болницата как ще ме вместят април не ми е ясно.

# 553
Има ли някой в болницата? Ако иска компания, аз съм седнала отстрани касата на зелените фотьолчета.

Момичета, боли ли тази промивка? Аз се застраховах с един паратрамол. Страх лозе пази.

# 554
Има ли някой в болницата? Ако иска компания, аз съм седнала отстрани касата на зелените фотьолчета.

Момичета, боли ли тази промивка? Аз се застраховах с един паратрамол. Страх лозе пази.

Моята провимка беше при д-р Чапанова. Не ме боля, преди процедурата взех аулин.
Не е страшно. Аз много се притеснявах след болката, която изпитах от биопсията

Общи условия

Активация на акаунт