Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, то и Зарзиото го дават за всичко. Четох, че кара гръбначния мозък да произвежда повече бели кръвни тела, точно тези който са клетките убийци. А пък в същото време ми направиха и промивка ивик и вливане на октагам. Аз правя някакви алергии към тези лекарства и получавам контракции, дори и от Пбмс - то. Тук ми се струва същото с налко и октагам. Ако греша ме поправете. Успех на всички.
Същото беше и при мен-РВМС заради завишени NK клетки,Зарзио за произвеждане на бели кръвни клетки и Медрол за подтискане на имунната система.Не откривам логиката...

А резултат?
Резултатът беше отрицателен тест.

Пожелавам ти следващият път всичко да е ок. Предполагам има успели с тази комбинация.

# 646
  • София
Здравейте момичета, то и Зарзиото го дават за всичко. Четох, че кара гръбначния мозък да произвежда повече бели кръвни тела, точно тези който са клетките убийци. А пък в същото време ми направиха и промивка ивик и вливане на октагам. Аз правя някакви алергии към тези лекарства и получавам контракции, дори и от Пбмс - то. Тук ми се струва същото с налко и октагам. Ако греша ме поправете. Успех на всички.
Гръбначния мозък не произвежда кръвни клетки

# 647
Гръбначния мозък не произвежда кръвни клетки

Извинявам се за грешката, костния мозък.

# 648
Какви алергии правиш, какво чувстваш? Аз имах страшни болки на промивката и много се притеснявам утре на РВМС да не вземе да ми стане нещо пак..

# 649
Какви алергии правиш, какво чувстваш? Аз имах страшни болки на промивката и много се притеснявам утре на РВМС да не вземе да ми стане нещо пак..

При мен бяха много силни спазми и пожълтях като при жълтеница. Изпратиха ме на гастроентролог за болките и нищо. Чак след поредния трансфер и отново всичко  ,  имунолозите казаха че е от имунологичните препарати.  на повечето момичета нищо им няма, явно аз нещо не ги понасям. Успех и скоро да се похвалиш с + тест.

# 650
Благодаря, дано! При мен при промивката болките бяха толкова силни, че започна да ми се гади и повърнах. Дано утре всичко да мине по—леко, че съм на тръни..

# 651
Благодаря, дано! При мен при промивката болките бяха толкова силни, че започна да ми се гади и повърнах. Дано утре всичко да мине по—леко, че съм на тръни..
Не го мисли, всичко ще бъде наред.  Това, че при мен така се е получило,  не означава че и при теб ще е така. Между другото,  само за още един случай като моя четох преди около година. Успех

# 652
И със Зарзио съм била и с Медрол (за 3 дни). На други експерименти не съм подлагана Sad. Със Зарзиото - 0, с Медрола - биохимична. 

# 653
  • София
Може да няма връзка, просто така да си е дошло, но със Зарзио имам 2 биохимични, 2 спонтанни аборта и един задържан. С М Граст вече съм 14-та седмица. Сега пак в началото бях на Зарзио, но прокървих и Стаменов ми я смени с М Граст. Каза, че това е вълшебна инжекция.Кървенето много бързо спря.
Друго, освен стандартно изписваните, не съм пробвала.

# 654
  • София
Дано утре всичко да мине по—леко, че съм на тръни..
^hope^, как мина поставянето на лекарството? Всичко наред ли е?

Зарзиото е т.нар. "растежен фактор", който трябва да повиши левкоцитите и да поддържа имунната система. Майка ми е с онкологично заболяване и вече години наред  й го изписват преди химиотерапия, заради ниски кръвни показатели.

Аз имах изписано Зарзио на миналия трансфер, но ако този път пак ми го изпишат, със сигурност няма да го слагам.

# 655
Аз съм го слегала 2 пъти при трансфер,но също смятам без него сл.път.Наложи се да пусна кр.картина и показателите бяха разбъркани всичките...3 седмици по-късно на контролата си бяха влезли в норми Simple Smile .но пък имам приятелка -тя до последно си беше със Зарзио...не знам вече..

# 656
  • София
Аз имах Зарзио и вече бебчо е на 2+ месеца, но не мога да преценя дали и какъв принос има точно Зарзиото.  Имах и едни прегнилчета малки май преди трансфера заради ендометриозата.

# 657
Здрявейте, през м. април ми предстои първа консултация в Надежда и ми казаха да си пуснем задължителните изследвания, които ги има в  сайта на болницата. Инсулиновата резистентност с натоварване с глюкоза ли се прави, защото от лабораторията ми казаха, че инсулиновата и натоварването са две различни неща, а в сайта на Надежда пише, че отнема 2 часа, което ме навежда на мисълта, че искат натоварване. От няколко часа звъня да попитам и не мога да се свържа.

# 658
  • София
Здрявейте, през м. април ми предстои първа консултация в Надежда и ми казаха да си пуснем задължителните изследвания, които ги има в  сайта на болницата. Инсулиновата резистентност с натоварване с глюкоза ли се прави, защото от лабораторията ми казаха, че инсулиновата и натоварването са две различни неща, а в сайта на Надежда пише, че отнема 2 часа, което ме навежда на мисълта, че искат натоварване. От няколко часа звъня да попитам и не мога да се свържа.
Да с натоварване с глюкоза се прави и задължително кажете, че искате да ви изследват и 3кратен инсулин

# 659
  • София
Момичета, на някоя от вас да са казвали на първата ФМ, че бебето има отрицателна вълна на венозния дуктус? Това сигнализирало, че може, но не е задължително, да има хромозомна аномалия или сърдечен проблем.Носна костица си има, нухалната гънка е в норма. Сърцето казаха, че изглежда добре. Търся в нета, но не намирам инфо, та се обръщам към вас, ако знаете какво означава това и евентуално какъв проблем може да има?

Общи условия

Активация на акаунт