"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 33

• 53 272
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
. Джан в тази серия започна да олеква като спукан балон. Каквото било писано, това да ставало, много си държи на принципите. Санем голяма грешка направила, а пък не вижда дребните хитринки, лъжи и манипулации покрай себе си. заинатил се е, отделно как се заяжда и разпорежда  със Санем. Как не осъзнава колко я наранява. Това най им харесвам на лошите герои - стимулират добрите да се изправят здраво на крака. Санем се промени, но Джан май още не е осъзнал какво му се случва.

Дари, Hug
Hands Plus1

Много олекна Джан бей този епизод.. помен няма от мъжа ,който обясняваше на брат си какво е любовта му към Санем,  какво е тя за него... отказва всякакъв разговор с нея, не вижда очевадни неща , от високите му принципи почти нищо не остана... ревнив, заядлив и зъл!:angry:

# 541
Ще е голям смях ако Ийт се окаже с психични отклонения и затова семейството на Полен да го крият! Пък той избягал от лудницата попада на Санем! Само не е ясно Полен как го откри в фирмата на Джан, от къде знаеше, че е там!

Оооо, НЕ ! Много банално ще е  ,но каквото са решили СЦ .

Наистина Полен  беше много учудена   и някак притеснена от присъствието на Йит ,но дали заради себе си  или заради него ????

# 542
Благодаря за коментарите и компанията, и тази вечер! Hug Hug Hug

Очаква ни интересно развитие: Санем,Джан,Полен и Йиит! Laughing

# 543
dari 👏👏
Бъктън от принципите му на Джан.
Готов е вече и на майка си да прости, но на Санем не. Къде му останаха " празните" обещания че никога няма да я изостави. Санем много хубаво му каза че бяга от всичко, че обвинява майка си за бягството и той прави същото. И на мен епизода много ми хареса. Нямам търпение утре за превода че да схвана всичко.

# 544
  • Stara Zagora
Благодаря за компанията и за всички постове чудесни сте ако излезе случайно фрагмана очаквам да е нещо смислено ийи геджелер татлъ руялар 😘

# 545
  • София
С много противоречиви чувства съм след края на епизода. От една страна много ми хареса епозида като цяло, от друга - много ме е яд на сценаристката, че така опропасти образа на Джан. Нищо няма от първоначалния образ на уверения, знаещ какво иска и как да го постигне мъж. А и да си принципен човек, не означава да си сляп, глух и инат едновременно... Много ме е яд... Като е имала замисъл (ако изобщо тогава го е имала, но предполагам) така да срива образа му, за какво му писа онези високопарни думи - винаги да са заедно, че се намерили да не се разделят, каквото и да стане и т.н. и т.н. ... Сега съвсем олеква - говори едно, прави друго... Ще я намразя тази сценаристка... ScreamScreamScreamScream

# 546
Че олекоти образа на Джан е вярно, ама пък Музо къде изхвърча???2 Взе на краставичар краставици да продава и то успешно. Като го гледан на ескимоси лед може да продаде!

# 547
Момичета лека и от мен 🤗🤗😚
Утре повече 😴😴😴

# 548
Вярно Ийт е наел долния етаж. Това е за да му е гадно на Джан и да се засичат постоянно със Санем в архива. Полен не търсеше брат си, ами рано рано припка при Джан, да не го остави насаме да поговорят със Санем. Сигурно е инструктирана от Хюма.
Това е романтична комедия, не вярвам Ийт да е душевно болен. Или са от различни майки с Полен /примерно Ийт да е от любовницата на бащата на Полен/ или са скарани за нещо и не си говорят от години. Вероятно за това тя не е казвала на Джан за него. А пък нека му на Джан - такива праведници като него най-много лъжа отнасят. Т.е и Полен си има своите тайни и скрити неща. Гледам го Джан - арогантен до наглост, самовлюбен до нахалност. Хем не иска Санем, хем се разпорежда, как крещеше само в болницата. За дето обаче започна да се гаври с нея по повод на работата й и пред колегите направо откачам. Правилно му каза Санем, за съжаление с нищо не е по-различен от майка си. Гази през хората наред, когато реши че е засегнат. Заслужава да го прекара Санем през деветте кръга на ада. Милата - каква подкрепа получи от всички покрай нея. Той дори не може да си представи какво е това - да имаш приятели. Забрави как ядеше бюреците на Мелихат и кюфтетата на Мевкибе. Надут задник!
Яд ме е само, че Санем ще му прости бързо. Както писах днес искам и Емре да погледа Лейля отдалеч!!!

Лили - ами то и в живота такива "праведници" така правят. Не е никак нелогично развитето на образа на Джан. Само грешилият може да разбере и да прости. А Джан не е грешил, защото е бягал. Лесно се приказват гръмки приказки, когато всичко е наред и няма изпитания, няма дилеми, няма кръстопътища. И трудно се устояват гръмките обещания.
Ще илюстрирам със следното:
Обръщали ли сте внимание, че доста отшелници са обявени за светци. Живяли сами, отдалчени от хората, с каквото им дал господ. Питала съм се винаги - какви щяха да бъдат ако живееха между людете. Ако трябваше да отстояват принципите и нормите си в обещството - между добри и лоши хора, между изкушения и пороци. Истински подвиг за мен е да си в обществото и да останеш добър. Да отстояваш и следваш принципите си, без да наказваш околните с тях. Да разбереш и простиш, защото няма безгрешни.
Олекна Джан съвсем логично според мен, но нали е романтична комедия. Има все още надежда да се осъзнае. Все пак очакваме Хепи Енд.
За щастие или нещастие до всеки един такъв заблуден джан винаги се намира по една добра и обичаща Санем та да го води по правия път.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 18:09 от dariVale

# 549
Превод на откъса...

Отрывок к 32-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456242658%2Fc803311dc … l_wall_-132999259

Лека нощ! Hug smile3524

# 550

Oт Биранд... Haftaya Görüşürüz - Ще се видим следващата седмица.

# 551
Чак сега успях да се докопам то лаптопа, не съм гледала епизода, но от няколкото мнения май май има доста разочаровани...ще пробвам пък каквото ще да става.

# 552
  • София
Дари, то всеки пречупва нещата през собствения си опит. Около мен има доста принципни хора, включително и аз се смятам за такава, и никой от тях/от нас не постъпва така. Защото тези принципи не сядаш да си ги измисляш и пишеш една вечер докато ти е скучно, а си стигнал до тях на база на опита си и грешките си, понякога.
Затова за мен принципен човек, не е това, което сценаристката ни показва за Джан. Може би от тук и да имам различни изисквания към образа и сценаристката.

А за това, че Джан наранява Санем - според мен го прави, за да я отблъсне. Прави същото, което и тя правеше в началото с него, а той недоумяваше какво се случва. Вероятно смята, че така ще му е по-лесно - ако тя е далеч от него, ще го боли по-малко...
Скоро четох нещо - не помня къде, много подходящо за тази ситуация ... Надявам се да не е било тук и да се повтарям, но беше нещо от сорта ...
"Обичам я страшно много. Когато не я виждам, искам да е до мен. Когато я видя - искам да я убия. Най-много от всичко искам да замине далеч, но с цялото си същество знам, че няма да я пусна да отиде никъде..."
Не е съвсем точен цитата, перефразирам по памет.

# 553
Скрит текст:
Вярно Ийт е наел долния етаж. Това е за да му е гадно на Джан и да се засичат постоянно със Санем в архива. Полен не търсеше брат си, ами рано рано припка при Джан, да не го остави насаме да поговорят със Санем. Сигурно е инструктирана от Хюма.
Това е романтична комедия, не вярвам Ийт да е душевно болен. Или са от различни майки с Полен 8примерно Ийт да е от любовницата на бащата на Полен/ или са скарани за нещо и не си говорят от години. Вероятно за това тя не е казвала на Джан за него. А пък нека му на Джан - такива праведници като него най-много лъжа отнасят. Т.е и Полен си има совите тайни и скрити неща. Гледам го Джан - арогантен до наглост, самовлюбен до нахалност. Хем не иска Санем, хем се разпорежда, как крещеше само в болницата. За дето обаче започна да се гаври с нея по повод на работата й и пред колегите направо откачам. Правилно му каза Санем, за съжаление с нищо не е по-различен от майка си. Гази през хората наред, когато реши че е засегнат. Заслужава да го прекара Санем през деветте кръга на ада. Милата - каква подкрепа получи от всички покрай нея. Той дори не може да си представи какво е това - да имаш приятели. Забрави как ядеше бюреците на Мелихат и кюфтетата на Мевкибе. Надут задник!
Яд ме е само, че Санем ще му прости бързо. Както писах днес искам и Емре да погледа Лейля отдалеч!!!

Лили - ами то и в живота такива "праведници" така правят. Не е никак нелогично развитето на образа на Джан. Само грешилият може да разбере и да прости. А Джан не е грешил, защото е бягал. Лесно се приказват гръмки приказки, когато всичко е наред и няма изпитания, няма дилеми, няма кръстопътища. И трудно се устояват гръмките обещания.
Ще илюстрирам със следното:
Обръщали ли сте внимание, че доста отшелници са обявени за светци. Живяли сами, отдалчени от хората, с каквото им дал господ. Питала съм се винаги - какви щяха да бъдат ако живееха между людете. Ако трябваше да отстояват принципите и нормите си в обещството - между добри и лоши хора, между изкушения и пороци. Истински подвиг за мен е да си в обществото и да останеш добър. Да отстояваш и следваш принципите си, без да наказваш околните с тях. Да разбереш и простиш, защото няма безгрешни.
Олекна Джан съвсем логично според мен, но нали е романтична комедия. Има все още надежда да се осъзнае. Все пак очакваме Хепи Енд.
За щастие или нещастие до всеки един такъв заблуден джан винаги се намира по една добра и обичаща Санем та да го води по правия път.

Абсолютно съм съгласна с  всичко написано! Има и още нещо, което казаха във фейса, Джан е Албатрос, който се рее свободно без бряг! Но сега е на сушата -място непривично, много различно. Търси свободата си и иска да отлети, но и не може да го направи!  Цялата тази нетипична ситуация го обърква и е като пате в калчища, грубо казано!

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 00:39 от Annika*

# 554
Wink

Лека!:sparkles: 

P.S.

Цитат
Джан е Албатрос, който се рее свободно без бряг! Но сега е на сушата -място непривично, много различно. Търси свободата си и иска да отлети, но и не може да го направи!  Цялата тази нетипична ситуация го обърква и е като пате в калчища, грубо казано!

Anika,
, Hug за мен това е само оправдание за постъпките и действията на Джан Дивит, обърква го не ситуацията ,/ тя не е нито трагична , нито толкова сложна../ а това  че му се налага да се бори  за чувствата си ,  защото  той до този момент е бягал или както при случая с Полен, просто е "кацал " от време на време, без да изпитва кой знае каква емоция с нея, просто рутина...Worried

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 00:20 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт