Пловдив - 5

• 13 747
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
Браво момичета smile3501 smile3501 smile3501

Обаче на мен нещо не ми се отваря.

# 181
Креми, отваря, но много бавно

# 182
Здравейте момичета,
най-после сме в красивия Пловдив, след дълго гостуване при двете баби в Сливен.
Пропуснах за мое съжаление протеста на 01.07 , но съм приятно изненадана от мащабността и напоритостта ви.  Hug  Hug
Погледнах регистъра  hahaha - вижда ми се меко казано смешен . Очаквах поименен списък на чакащите приети и неприети деца,т.е. да въведат молбите ни  в реда ,в който са подадени и кои са одобрени. Някой градини дори нямат обявени свободни места-това е абсурд.
Приятен ден от нас. Целувки виртуални bye

# 183
Не е апсурд да нямат свободни места, след като аз подавах молба за бебето за градина напролет и ми казаха че вече имат към 20 подадени Rolling Eyes Като дойде време да обявяват свободните места 100 % няма да има такива! Аз лично не можах да отворя списъка Crossing Arms
Аз доста отсъствах от града, но вече сме тук и искам да попитам събирате ли се в градската градина още и по кое време?

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 21:46 от veni-b

# 184
veni-b ,аз съм почти всеки ден по обед в Градската градина,но се събираме предимно"пресни" мами.Обикновенно сме на пейките отстрани на малката детска площадка.

# 185
Здравейте всички Simple Smile , кажете моля кога и къде да се запишем на училище за бременни?

# 186
Аз явно разбирам електронния регистър по по друг начин.Идеята не е останали ли са все пак някакви свободни места наесен,а свободните места по-принцип за една градина или ясла как са заети и поименен списък на децата.Защото много майки подават молби на повече от едно място и децата им попълват бройки в повече градини нали?
Sandy съвета ми към теб е изчакай само жегите да попреминат.
Аз изкарах курса за бременни към 1-во ДКЦ.И съм мнооооооого доволна.Понеже раждах октомври и исках да правя повече от упражненията(като си в напреднала бременност не можеш) и да не се потя много през лятото се записах май месец и ходих до средата на юли.Успех!
А момичета - "пресни" майчета така искам да се запознаем,но в тея жеги не ми се ходи чак до градската. Преди ходех всеки ден,но обещавам ,че като се пооправи времето сме пак там.

# 187
Момичета, напускам ви до 20.08. Mr. Green Първо отиваме при свекито в Айтос (и на плаж в Бургас    grinning039 newsm44 ), а после ще се качим малко и на планина newsm41
Стискайте ми палци за леко пътуване, че с този мъник... Дано всичко мине добре Praynig

# 188
  • Пловдив
Sandy , аз ходих на курс в  ДКЦ-1 (бившата поликлиника на Понеделник пазара), отиди на четвъртия етаж, 84 кабинет, тел 032/651 152.
Страшно доволна съм! Peace

# 189
  • Пловдив
Sandy , аз ходих на курс в  ДКЦ-1 (бившата поликлиника на Понеделник пазара), отиди на четвъртия етаж, 84 кабинет, тел 032/651 152.
И аз!  newsm10

# 190
И аз!  newsm10

И аз!!!  Heart Eyes

# 191
Здравейте всички Simple Smile , кажете моля кога и къде да се запишем на училище за бременни?

към клиника Торакс
032 / 621 620

# 192
И аз newsm10
Ще раждам септември но ходих на курса от средата на април до началото на юли защото сега по жегите и с тези килца е голям зор

# 193
  • София
Здравейте пловдивски майчета,
малко нетипично и може би тъпо, но ще отправя въпрос към вас, който за мен е от огромно значение.Най-вече искам да питам тези от вас, които живеят в ж.к.Тракия. Някой познава ли жена на име Петрана, с прякор маслината, която има четири деца на ваша възраст, дори първите две са около 40 годишни вече.За съжаление само това зная, не зная как се казват децата и.Двете по-малки са между 20-30 годишни и е твърде вероятно някое да има детенце и да пише тук във форума.По тази причина отправям и въпроса си към вас, както и горещата молба ако някой се идентифицира или пък знае нещо да ми пише.Много ви моля!!!  bouquet

# 194
Здравеите мамита аз само да се похваля ,че сме на 5 и половина месеца и вече ни изби първото зъбче и не беше много страшно ,дано и другите са така. smile3532 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт