Платени татуировки?

• 1 046
  • 18
  •   1
Отговори
Какво мислите за новия почин на известни брандове да плащат на свои фенове, за да си татуират тяхното лого? Говори се за суми от порядъка на 500 долара/евро за татуировка.
Вие бихте ли се съгласили да си направите такава татуировка за пари?

Аз още се колебая...  Embarassed

# 1
отдавна имам татуировка на бг-ммама, но смениха логото, прецакаха ме и не щат да плащат, не съм била актуална  Angry
да ги съдя ли? Rolling Eyes

# 2
Задължително!
Не стига, че им правиш реклама, ами и безплатно ли да е?

# 3
поне лазера да ми платят, за да изстържа татуто! Fearful

# 4
Защо, омръзна ли ти? Ти кое лого имаш, онова с биберона ли?

# 5
500 долара/евро ми се струва супер малко. Тя цялата идея ми е абсурдна. Как пък няма да си изпиша за цял живот Кока Кола само за 500 долара, ужас... Виж 50 000 вече е сума, бих се замислила, но няма кой да ми ги даде Joy

# 6
онова!
искам да си изчистя кожицата, за да сложа друго лого, което да носи финансови активи - малдивите не са за без пари Anguished

# 7
  • На топло в неговото сърце.
Аз никога не бих си татуирала, каквото и да е.

# 8
  • Euskal Herria
онова!
искам да си изчистя кожицата, за да сложа друго лого, което да носи финансови активи - малдивите не са за без пари Anguished
Начи... съдиш и взимаш пари за изчистване на старото тату. После сбираш офертите за новото/новите, даже може и търг да организираш. Който даде повече, негова ще е кожата ти.Wink
Айде, и ще чакам да покажеш Stuck Out Tongue.

П. П. Ако имаш връзки и с някой готин татуист, може да се договорите - новият татус да не е баш перманентен. Да се измие боята след време. Ми така, де, то договорите не са вечни. Simple Smile

# 9
обмислям да заложа на нещо по-универсално:

Скрит текст:

Скрит текст:

или пък направо

Скрит текст:

# 10
  • Euskal Herria
Прави смело и трите! Така откъдето и да те погледне някой, да ти има уважението! Wink

# 11
Кой ще ти плати обаче?

Иначе на мен третата най ми хареса.

# 12
ще предложа на гугъл да сменят логото си, за да са по-модерни
за всеки случай ще направя и трите - ако решат нещо да променят в последствие, ще имат алтернативи

# 13
  • Sofia
Все още не мисля да сменям моята
Скрит текст:

# 14
  • Euskal Herria
Че то тя е необходимост! Тоя форум как се обгрижва/наблюдава иначе Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт