Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 304
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, докога смятате да изварявате вода и да стерилизирате биберони?

# 301
  • бургас
Момичета, докога смятате да изварявате вода и да стерилизирате биберони?

Аз правя АМ с Бебелан или изворна Девин. Шишета и биберони стерилизирам от дъжд на вятър.

От снощи е голям рев заради зъбите. Къса ми сърцето Sad   

# 302
Ние сме почти на 4 месеца, още стерилизирам бибите. Хване ли играчка обаче веднага е в устата и се чудя има ли смисъл вече. Помпата също си стерилизирам, ако се наложи да я използвам.

# 303
Кога стана време за зъби?  Наистина много лети това време!

Което ме подсеща - ние дали не е време да пуснем тема за новите декемврийки?   По мои сметки първите трябва да почват да разбират, че ще си имат най-прекрасните коледни подаръци Heart

# 304
Мами, как сте с килограмите след раждането... Аз много се депресирам в това отношение...  Забременях 58 кг., влезнах да раждам 74 кг., като ме изписаха вкъщи се мерих 64 кг., а сега съм 68 кг. Disappointed Постоянно съм гладна, особено след кърмене, много ми е трудно да се огранича, поне без сладко и хляб... Преди 5г., когато забременях с баткото бях 45 кг. и отидох да раждам 64 кг., тогава също не можах да смъкна килца много дълго време, чак като тръгнах на работа и нямах време да ям по цял ден, паднах до 54 кг. и ми беше много добре. Изключително лесно пълнея ако не внимавам какво ям Confounded ох направо не мога да се гледам в огледалото, добре че вкъщи има само едно и го избягвам... Извинете за мрън поста, кажете вие как се справяте?

# 305
  • Пловдив
Кога стана време за зъби?  Наистина много лети това време!

Което ме подсеща - ние дали не е време да пуснем тема за новите декемврийки?   По мои сметки първите трябва да почват да разбират, че ще си имат най-прекрасните коледни подаръци Heart

Маги още миналата седмица им пусна темичка.

# 306
  • София
Аз качих 20 кг и от тях ми останаха 5 кг за смъкване до първоначалното ниво. Първият месец смъкнах 5-6 кг, особено добре смъквах по време на коликите. От 1 месец, обаче, килограмите не мърдят. Наложи се да зяпочна да се ограничавам, защото като цяло съм много лакома. Намалих хляба и сладкото и гледам да не вечерям.

# 307
  • Велико Търново
Здравейте, момичета Simple Smile Днес бяхме на консултация, вече сме 58 см и цели 5,360 😁 Сложиха ни вторите ваксини.. голям рев, на първите не плака толкова, чак аз се разплаках и ММ се чуди мен ли да успокоява или бебека 😭😭😭 От май месец ще заочнем със захранването, като ще започнем с тиква Simple Smile
Имам една питанка... някоя има ли нагревател за шишета на Крнгуру 3в1, този облия? Подариха ми го, но са изгубили упътването, а доста отдавна не са го ползвали, пък и много малко е бил в употреба, та не могат да ми обяснят кое за къде е 😁

# 308
Маги аз качих 20кг и от болницата се върнах - 10 кг. От тогава не мърдам на никъде каквото и да правя. Внимавам с ограничаването за да нямам проблем с кърменето но ходя поне по 5км бързо всеки ден. Понякога по 10. За сега никакъв резултат. Много депресиращо. Това тяло вибще не ми допада. Дано да се регулират по бързо нещата. Някой ако има идеи как да се справим с килограмите? Моя син е изцяло на кърма.

# 309
  • София
Сандра, Злати, съжалявам за ужасните случки! Важното е че всичко е наред! Всички ще имаме едно на ум.

При нас положението е и така, и така. Сложихме летния кош на количката и имаме напредък. За два дни прекарахме 3 часа навън със съвсем малко рев.

Ема все по-уверено хваща играчки и добре уцелва устата с по-дребните. Само в началото като й подам нещо и така се превъзбужда, ококорва се и размахва крайници хаотично 😂

От няколко дни се върти от гръб по корем. Чудя й се защо, като първо че мрази по корем, второ че от корем не се сеща да се обърне по гръб 😂 Но два пъти я намирам през нощта обърната напреки на леглото и по корем, с глава в ъгъла. Притеснявам се, започнах да си пъхам ръката при нея, за да се събуждам като се върти 🙄

Две нощи подред спи 3 часа и после се буди 6 пъти за 7 часа. Не знам какво е това чудо.

Килограмите, бях +17, прибрах се от болницата -8 и оттогава съм свалила 2. От два месеца не мърдат. Но ще се тревожа догодина - баткото ми стопи лагерите с прохождането и имам надежда.

# 310
  • бургас
Ох, килограми...  бях около 52 когато забременях, стигнах до 74. Не знам колко оставих в болницата, сега съм 63кг. 
Ограничавам се с храненето, купих си бягаща пътека, започнах и планкинг. За един месец свалих само един килограм Sad

# 311
  • София
Сандра, Злати, звучи много страшно, но важното е, че всичко е наред с бебоците. Така е, трябва да си отваряне очи на четири от тук на там, ноо пък и няма как и за секунда да не отделяме поглед.

Аз имам да свалям само още 2 килограма, ама и те ме дразнят, защото са на корема и паласките и хич не се чуствам добре. Ама то с това носене по цял ден на ръце как да е друго.
До тук сме поканени на 4 сватби и ми се иска да съм във форма 🤣 на едната даже ще сме кумуве иии съм си харесала една рокля, заради която трябва да се постарая. Разбира се, стига това да не ми се отрази на кърменето.

Рая пък още не може да се обръща от гръб по корем, само до на страни стига. Иначе хваща играчи вече съвсем координирано. Всичко се пъха в устата(ръце, играчки, лигавник, одеяло, абе висчко дето хване, даже и Кенгуруто си цока) и от няколко дни и излизат пъпчици около устата. Сутрин, като се събуди ги няма ии до обяд се изрива. Нямам идея от какво е. Тя като пипа на всякъде и бута ръцете и те са и мръсни, не няма как да и ги мия.

Днес беше някакъв кошмар, само до тука 18:00 часа имам към 10 кърмения. Като почна в 2:30 на вски два часа яде. Напарво ми стопи лагерите,а чакаме и гости.

Минала година на този ден вече пусках ЧХГ, тъй като бях видяла двете чертички 😇

Стана ми носталгично, ще надника в темата за тазгодишните Декемврийки 😇

# 312
Аз бях 63, влязох да раждам 80 Cold Sweat Сега 3+ месеца съм 67... Вървя всеки ден, отделно гледам да се ограничавам... Но съм на тези кг от около месец и грам не мърдат. Вие кога мислите да захранвате мъниците? Аз мисля към 6 месец да започна.

# 313
moonlight91 и аз така съм го намислила захранването живот и здраве Blush
Koki12 понеже и моят е изцяло на кърма се въздържам от гладуване и диети, а аз ако не внимавам какво ям много лесно качвам... Лошото е, че постоянно ми се хапва, особено сладичко и не мога да си наложа да спра... Като съм унас все търся какво да похапна, ако сме навън не се сещам обаче. По едно време бях започнала да правя по-малко упражнения всеки ден, но и това остана на заден план от липса на време... Надъхвам се пак да почна...

# 314
Аз качих само 6 докато бях бременна и с раждането свалих 8. После като се започна кърмене и депресия, стрес, едва качих 2 кила заради кърмата и съм като на стартовата позиция. Но пък съм кюфте, нямам много време за спортуване. През бременността с корема изглеждах много по-добре и карах велоергометър почти до секциото. Чак ми липсва това време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт