Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 269
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета, тези дни, които са много топли, как обличате бебоците за разходка? Ползвате ли още космонавт?

# 136
  • София
Аз последните пъти го извеждам без космонавта, а с пухкав суичер и сравнително по-тънко одеяло. Добре си му е в пъти по-щастлив, че може да шава.

# 137
  • София
Аз не я слагам в космонавт, а в чувалче.
Много по удобно и е. Сложила съм и по леко одеялце, за разлика с това от зимата. Когато се затопли още  едно от двете ще отпадне и така.

# 138
И аз не го слагам в космонавт. Както е облечен вкъщи: боди с къс ръкав, блузка, долнище и чорапки, слагам го в портбебето, слагам шапка и в количката. Нося си допълнително една по-тънка пелена за завиване, ако стане студено и така.

# 139
  • Пловдив
За обличането и аз обличам Божидара както е в къщи с боди с къс ръкав,блузка с дълъг,панталонче,чорапки и отгоре една грейка и в одеалце порт бебе.Аз да се оплача от няколко седмици е с обрив по лицето и пърши по крачетата...педи каза да сменя козметиката..от както е родена е с бочкото смених я с мустела...и сега сме на биодерма за атопична кожа.Два дни мазах обрива по бузките с елоком крем(кортикостереоиди) и обрива се махна от там и се появи по дупето....незнам с какво да я намажа вече.Във вторник сме на консултация и да видим какво ще каже педи,направо жал ме хваща дори незнам дали я сърби....

# 140
Здравейте, и аз не слагам космонавт, той полудява като е навлечен.В къщи е по боди с дълъг ръкав, панталонки и чорапи. Слагам му една жилетка или яке зависи колко е хладно. Леко одеалце и покривалото за крачетата. Това ако е със столчето/кошницата. Ако е в коша за новородено изобщо не обличам нощи допълнително, само го завива с едно юрганче, покривалото и това е. Свикнал е да не е навлечен.
Златка пробвай с бепантен ако имаш мостричка, на нас от болницата ни дадоха. На мен ми свърши страхотна работа за пъпчиците по лицето.

# 141
Златка, на нас много ни помогна крем на Авен - Xeracalm. В началото й беше много суха кожата, а имаше и бебешко акне, с него се чувстваше много добре. Мажа я от главата до петите с него, но е малко скъпичък ...

# 142
  • Пловдив
Благодаря!Ще пробвам момичета.

# 143
  • Ловеч
Здравейте и от мен!!! Чета ви,но не съм писала скоро.
Борил е ооот леко по-киселите бебета,но виждам,че има още едно две такива в групата ни😃😃
От нощното хранене уж го отказах,нооо денем ми е....м...ата!!! Ако сме в нас спи по 30 мин най-много,по 3,4 пъти на ден,през останалото време е мрънкане и разнасяне прав да оглежда.Шезлонг-3 мин,люлка 5мин,кошарата с играчката-10мин.Това еее!!! Дано се промени,че останах 50кг😞
Обличам според времето-днес например е с боди без ръкав,тънка блузка,и суитчър от трико тънък,и съм му метнала едно одеалце,че заспа.
Та това е при нас общо взето.

# 144
Ние още сме с космонавт на вън, още не смея да я разхвърлям, но като се приберем е изпотена. Като сме с ММ спи през цялото време докато сме на вън, но като сме сами, спи малко, не повече от 1 час, след което почва да реве, не знам защо така се получава.
 Аз също използвам сина ми да я занимава след училище, но и на него му омръзва, та гледам да не прекалявам.
За спането, от 4 дни вечер я оставям в леглото, давам биба, гася лампата и лягам. Алекс почва да мрънка, но заспива, като мрънкането става все по- кратко с всеки изминал ден. През деня я слага в столчето за кола и слагам играчки, по- дълги, които тя рита с крачета и те дрънкат, много са й интересни.
Венците и при нас се белеят, ръцете са непрекъснато в устата.

# 145
Здравейте момичета!
Нашия човек толкова бясно си дъвче ръцете че се чудя дали не е гладен слвд хапване. Направо иска и двете да си лапне или се опитва все едно да извади нещо от устата с пръстче. Има ли и деуги такива бебоци? Идея на какво се дължи?

# 146
  • София
Коки същата работа сме и ние. Толкова много си навира ръцете в устата, че по понякога и се сгажда и повръща.
Понеже вебеца и белее си мисля, че е пт зъбите.
Освен ръцете слага в устата, всичко което хване около нея, одеяло, лигавче.

# 147
Коки същата работа сме и ние. Толкова много си навира ръцете в устата, че по понякога и се сгажда и повръща.
Понеже вебеца и белее си мисля, че е пт зъбите.
Освен ръцете слага в устата, всичко което хване около нея, одеяло, лигавче.

Същата история сме и ние Simple Smile Чак понякога повръща да или се дави!

# 148
  • бургас
И ние сме така

# 149
С гордост се присъединяваме към клуба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт