Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 282
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Ива, а защо не пробвате с консултант по кърмене, вместо да минавате на АМ и да отбивате детето след като с известна стимулация можете да успеете да увеличите количествата?
Кансултирах се,  но резултат нямаше за съжаление. 😞

# 181
Когато се налага дохранвам с Лактана Био. Доволна съм. Друго не съм и пробвала де Simple Smile

# 182
  • бургас
Ние от болницата сме с Хип Комбиотик. По едно време смених с Лактана, но пак се върнах на Хип, нямам намерение да давам друго АМ.

# 183
Аз пък на няколко пъти съм давала Фризолак и Нан. Фризолака й хареса повече. Преди години опитах да дохраня баткото с Хип и той взе, че не го понесе. Ама тя моята рабата е различна. Не мога да цедя и ако се налага да отида някъде трябва да имам вариант. Или както имах период, в който млякото беше намаляло и се наложи 1-2 пъти да нахраня с адаптирано. Ето, днес също може да се наложи, защото съм на родителска среща.
Вчера гледах пюретата в Лидл. С баткото се водех от него. Захраних го 3-4 дни преди да навърши 5 месеца и още пазя клипа как реве и иска още. Сега пак ще си водя от детето. Един от признаците, че е готово да се храни и с друга храна е удвояването на теглото. При малката това вече почти се е случило, но няма вариант да захраня 3 месечно бебе. Вие как смятате да процедирате със захранването?

# 184
  • бургас
Аз ще захраня на 5 месеца. Никола на два месеца и половина беше удвоил теглото си Simple Smile

Вчера докато му мазах венеца отгоре напипах нещо като зъби, не се виждат, но май са зъби. И тоя зор започна, но в сравнение с коликите, зъбите са направо песен. Баткото изобщо не го усетих със зъбките, но той беше доста по-голям.

# 185
Аз ще захраня на 5 месеца. Никола на два месеца и половина беше удвоил теглото си Simple Smile

Вчера докато му мазах венеца отгоре напипах нещо като зъби, не се виждат, но май са зъби. И тоя зор започна, но в сравнение с коликите, зъбите са направо песен. Баткото изобщо не го усетих със зъбките, но той беше доста по-голям.
Аз очаквам пък долните два резеца. Мястото е бяло и виждам, че я боли. Хапе, когато суче,а ръчичката как не е изядена още ... Иначе е кротко и добричко бебенце. Ама твърде е рано за зъбки още ...

# 186
Аз давам на Нестле Нан Оптипро по много голяма препоръка на педиатърката Simple Smile Било някаква нова формула, която най-много се доближавала до майчиното мляко. Иначе и Фризолак съм давала в началото, но не виждам разлика - моята всичко яде за сега, само мляко да е Simple Smile
Момичета, а как сте с коликите? Лора е вече на 3м и половина. В края на февруари реших че са ореминали, но имам чувството че сега оак са тук и то даже диста по-осезаемо Sad Може и да е защото капките, които й давах вече не ги внасят, а те много я успокояваха. Сега пробвам Колийф, Еспумизан, БиоАмика, но сякаш няма  никакъв ефект. Тази нощ даже се събуди с рев в 1:30ч - това никога не е било. Вие какви капки давате/давахте?

# 187
Аз давам на Нестле Нан Оптипро по много голяма препоръка на педиатърката Simple Smile Било някаква нова формула, която най-много се доближавала до майчиното мляко. Иначе и Фризолак съм давала в началото, но не виждам разлика - моята всичко яде за сега, само мляко да е Simple Smile
Момичета, а как сте с коликите? Лора е вече на 3м и половина. В края на февруари реших че са ореминали, но имам чувството че сега оак са тук и то даже диста по-осезаемо Sad Може и да е защото капките, които й давах вече не ги внасят, а те много я успокояваха. Сега пробвам Колийф, Еспумизан, БиоАмика, но сякаш няма  никакъв ефект. Тази нощ даже се събуди с рев в 1:30ч - това никога не е било. Вие какви капки давате/давахте?
Аз капки не съм давала, защото той нямаше колики,  но за всеки случай бях поразпитала и в почти всички аптеки където питах препоръчваха на Мама Натура - Коликинд и мои познати също бяха много доволни от тях тъй като нямали никакви странични ефекти.

# 188
.

Какви ли капки не пихме, не забелязах кой знае какъв ефект. Сега последно сме на Еспумизан Комфорт, 3 пъти на ден по 8 капки. Пак не мога да кажа до колко помагат, малкия докато суче, след първите десет минути започва да се дърпа и да свива крачета и да плачка, голяма борба е докато го успокоя и продължим с яденето. Понякога докато спи, започва да пръцка и да мрънка и се буди... Но поне вечер го няма онзи неистов рев, както беше в началото, за това мога да твърдя, че малко са понамалели коликите (караме трети месец).

# 189
Много съм доволна от Абоколикен. Вече почти няма колики, само сутрин малко ръмжи и пръцка повече. Сега давам само вечер веднъж, когато свършат ще ги спрем.

# 190
Момичета вашите бебоци цяла нощ ли спят спокойно? Като изключим хапването, разбира се. При нас е голямо мятане, сгъване, ръмжене, смучене на ръцете. Като хапне се успокоява за час и после пак се почва. Понякога го намирам напречно в леглото.

# 191
  • бургас
Ние от около седмица спим цяла нощ без хранене. Пропуска две хранения, абе много спи и през деня също. Играе си 1-2 часа и заспива за около 2 часа. Голямото будуване е вечер, когато става по-оживено вкъщи. Много гука, играе и се закача с нас Simple Smile 

# 192
Ние от около седмица спим цяла нощ без хранене. Пропуска две хранения, абе много спи и през деня също. Играе си 1-2 часа и заспива за около 2 часа. Голямото будуване е вечер, когато става по-оживено вкъщи. Много гука, играе и се закача с нас Simple Smile 
Ехеее, рай! Simple Smile Браво на вас!

# 193
  • Димитровград
Леле колко сте изписали. Ние сме добре. На кърма сме изцяло но се цедя и и давам от шише. Цедя се на 6 часа и съхранявам в термо чанта. И при нас долу венеца белее утре ще видя педи какво ще каже. Утте ще ни слагат и първите ваксини охххх дано са наред нещата. Аз спечелих екскурзия за два дни във Велинград и ходихме...еми не починах особенно. Иначе с пояс за бебета я цопнах във ваната в стаята доста се кефи. Нощни хранения имаме. Почнах захранване, но бута с език и стиска устата и спрях явно не е готова още. След 5 дена навършваме 5тия месец и започваме 6тия. Гукаме, хващаме разни неща и все иска гушната в мен. Тежим около 5,500-5,600 и сле дълги около 61-63см утре ще ни каже педи.

# 194
Момичета вашите бебоци цяла нощ ли спят спокойно? Като изключим хапването, разбира се. При нас е голямо мятане, сгъване, ръмжене, смучене на ръцете. Като хапне се успокоява за час и после пак се почва. Понякога го намирам напречно в леглото.

Моето момиче обикновено спи спокойно, но като започне да се разбужда много се мята. Леглото е под наклон и я намирам в другия край или напречно доста често Grinning Веднъж я намерих на обратно Grinning малко се стреснах да не се задави така.

Общи условия

Активация на акаунт