Котката ми е болна моля помогнете ми!!!!!

• 5 269
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Олее, моето коте беше така. Беше се натровило от едни храсти вкъщи. Не оцеля. Много си ми липсва и много ме е яд.

Съжалявам за твоето коте😞Знам колко е ужасно, няколко дни ревах без да спирам, а го имах от няколко месеца. При теб е от години, много си свикнала с котенцето сигурно, много съжалявам.

# 16
Знам, че отговора ми не е подходящ, но... Първо: Много съжалявам за загубата на любимеца Ви. Знам колко се обича животинка и разбирам мъката Ви, но нека повече хора разберат как да могат да помогнат на любимеца си.(Моля прочетете поста до край)  Второ: Не се доверявайте на "гаражните специалисти" те са толкоз ветеринари, колкото аз космонавт! Трето: При натравяне или при съмнение за такова дайте на животинчето топла вода, да разреди отровата. Впръскайте в гърлото кислородна вода - предизвиква повръшане и ако можете направете клизма. После на ветеринар, не трябва да се губи време. Трябва да се реагира при първи симптоми, които са вялост, отпадналост, тремор, висока темп., загуба на апетит...

# 17
Хора помогнете ми😔 Малкото ми котенце на 1месец не може на гледа, очите са му поддути пълни с гной к постоянно мяука.С какво да го мажа😔

# 18
  • над кукувичето гнездо
Гентамицин. По 3 пъти на ден за 7-10 дена.
Спазвайте изрядна хигиена, защото това вероятно е стрептококова инфекция, която може да се пренесе и към вас.

# 19
А имам коте на 2г което е много зле…от година е болно но в последно време страшно много отслабна,диша по-учестено и има рани около шията които постоянно кървят. Няколко пъти го карах на лекар слагаше му инжекции и каза че са хрипове а най накрая нищо. Какво да му взема за да се вкрепне малко( нямам възможност за друг ветеринарен лекар)

Общи условия

Активация на акаунт