Не съм сигурна дали се внася в БГ, ще ти напиша съставките, можеш да си ги вземеш поотделно на гранулки и да ги смесваш - Chamomilla vulgaris 9CH, Phytolacca decandra 5CH, Rheum officinale 5CH.
Абе друго си е като е в къщи. За съжаление, ще е само за уикенда, после пак хваща пътя. Обаче ни е резервирал хотел в Лондон
Съмнявам се Ели да устиска в театъра прекалено дълго.

! НИКАКВА игра без мен няма да подхване. Винаги трябва аз да му измислям забавленията. Ако не му обърна внимание протяга ръце да го взема и ме дърпа за крачола , молейки ми се по неговия си начин. Нещата още повече се усложниха след болницата. Не ме изпуска нито миг от поглед и все трябва да го разнасям. А го бяхме преминали този период. Най-интересни играчки са дистанционното( цялото олепено с изолирбанд вече) , ГСМ-то , сухите кърпи ( които обожава да къса, после ги дъвче и най-накрая ги плюе с отвращение). Фаворит са му и празните бутилки от безалкохолно. Така съсредоточено ги мята из стаята, чак му се чудя на старанието. Сутринта обяснявах на мъжа ми, че ако живеехме на квартита сигурно досега да са ни изгонили, заради шума, който Явор вдига като хвърля бутилките по теракота. 
Само се чудя как ще занимаваш Ели в театъра
Мисля че сега е времето за кътниците - и Момчил има 8 зъба - по 4 отгоре и отдолу и сега са надули долните кътници. Пък и пръстите му са все там

Вчера си изрови обелка от морков, днес сама се захрани със сирене - извадила една опаковка от овче сирене, щастливо маже по пода и после гребе да яде оттам. Това докато измия 2 чинии = 1 минута без контрол. Ако утихне нещо това дете, знам, че е на голяма беля. Иначе аз трябва да съм помощник в игрите.
Въобще - все още сме на дередже - "опознай света като го изядеш" и всеки ден си имаме задавяне с по нещо.
, направо се ошашках, но нали ми свърши варицелният болничен. В този ред на мисли - Сиска, пъпките почнаха да завехват, на краката и на дупето обаче са големи рани. Иначе като ми казват "Ах, милото, как са го нахапали комарите" и аз почна да обяснявам, че е от шарката, веднага бягат от него като прокажен, се едно, че ще го пусна навън ако е заразен, направо ме дразни това отношение
. Което пък от своя страна означава, че тези хора не биха държали детето си настрана, докато е болно...Както и да е...

Важно е Сава да е добре, пък тях не ги мисли!Аз си бях помислила че Теа има шарка и моята снаха веднага реагира, че какво правим там и как ще заразим тяхното бебе, пък уж ми е "близък", та какво да очакваш от непознати... ?Така и така ще ги карат шарките децата, поне да минат сега...че чакам Теа да се позарази ей така без да иска от някое детенце 
нали се движи основно с паяка и обсега не е неограничен, та за Теа най- голям кеф е да се отваря шкафа със стъклените вратички на телевизора със сватбените ни истории, после да се отваря камината- добре че не гори, редовно се обръщаме с паяка, понеже на земята много интерсни неща и всичко трябва да се опита, обожаваме дистанционното и то май скоро няма да оцелее...Megstar, няма да сте сами...Играчката изглежда занимателна за развиване на фината моторика, дано на дечко му хареса!

,а с какво си играе, с най-нетрадициони неща и играчките си не поглежда...
), вместо да бушувам до късна доба в местните модни заведения.