Отговори
# 90
Приятно изкарване на заминаващитя и лек път от нас  newsm08

# 91
Avgusta, хомеопат. препарат за растящи зъбчета се казва Camilia, в еднократни дози е, течност...тази нощ благодарение на него Мари се буди само 2 пъти, нещо невероятно за нея Simple Smile Не съм сигурна дали се внася в БГ, ще ти напиша съставките, можеш да си ги вземеш поотделно на гранулки и да ги смесваш - Chamomilla vulgaris 9CH, Phytolacca decandra 5CH, Rheum officinale 5CH.

Приятен ден от мен, тук почнаха големите разпродажби и сега ще се впуснем по магазините Simple Smile

# 92
  • Bristol
Добро утро! Седнала съм на портокалов сок за закуска, приготвен от половинката Wink Абе друго си е като е в къщи. За съжаление, ще е само за уикенда, после пак хваща пътя. Обаче ни е резервирал хотел в Лондон  Mr. Green Убедих го!!! Отивам сама с децата. Хотелът е точно в сърцето на Лондон и има много забележителности в района, надявам се няма да е проблем придвижването. Сега остава да планирам къде ще ходим, защото за 2 дни искам хем да видим много неща, хем на Жорко да му е интересно, а пък и Ели да не вземе да мрънка, ако е в количката прекалено дълго време. Искам и на театър да отидем вечерта, но не знам как ще стане  newsm78 Съмнявам се Ели да устиска в театъра прекалено дълго.
Да се похваля, най-накрая и Ели е с прическа с ластици Mr. Green
И да попитам кога растът кътниците? Ние имаме 8 зъба, 4 долу и 4 горе и ми се струва, че единият кътник е започнал да се наддига Thinking
Приятно изкарване на отиващите на почивка, а болничките бързо да оздравяват! Да не си губят времето с болести в това хубаво време  Hug

# 93
  • Sofia
Приятно изкарване на отиващите на море  Party
Мартеа, на Сава пъпките му избиха буквално пред погледа ми в рамките на 1 - 2 часа/ имам предвид основно първите/, иначе през нощта останалата част. Имат вид, както е казала Франзелката. Имам снимки на Сава с пъпките, само ако кажете ще ги постна за ориентация.
Сава наистина си изяжда и трите бурканчета от кухнята, отказва ги само ако не му харесат - напр.таратор.
Водата я редувам, един ден преварявам, друг път купувам изворна, както дойде.
Шуша, ако питаш за срещите в Младост - или са в паркчето до Патиланци, или в близост има едно заведение Мания. Като решиш да идваш пусни си на лични телефона и ще ти пратим СМС Hug
Мери, браво Hug
Честито за прощъпулниците на Момчи и Никола
Ех, Аня, ходила съм и аз по такива разпродажби с приятелката ми, която живее по немско, напрао си е супер кефско, да са пофалиш после
Сава се заиграва, като носи разни неща в ръцете си из апартамента - запалки, USB-та, дискове, етикетцета и дистанционни, все неща от този род. Аз обаче трябва да съм в помещението, в което е той и да съм му удобна за прегръщане и носене във всеки един момент.

Последна редакция: сб, 01 юли 2006, 13:06 от kroche

# 94
        Мартеа - и ние с Явор сме така неразделни в игрите Sunglasses! НИКАКВА игра без мен няма да подхване. Винаги трябва аз да му измислям забавленията. Ако не му обърна внимание протяга ръце да го взема и ме дърпа за крачола , молейки ми се по неговия си начин. Нещата още повече се усложниха след болницата. Не  ме изпуска нито миг от поглед и все трябва да го разнасям. А го бяхме преминали този период.  Най-интересни играчки са дистанционното( цялото олепено с изолирбанд вече) , ГСМ-то , сухите кърпи ( които обожава да къса, после ги дъвче и най-накрая ги плюе с отвращение). Фаворит са му и празните бутилки от безалкохолно. Така съсредоточено ги мята из стаята, чак му се чудя на старанието. Сутринта обяснявах на мъжа ми, че ако живеехме на квартита сигурно досега да са ни изгонили, заради шума, който Явор вдига като хвърля бутилките по теракота.

# 95
Сава се заиграва, като носи разни неща в ръцете си из апартамента - запалки, USB-та, дискове, етикетцета и дистанционни, все неща от този род. Аз обаче трябва да съм в помещението, в което е той и да съм му удобна за прегръщане и носене във всеки един момент.
Хи-хи Laughingабсолютно същата занимавка има и Дени. Любими предмети при нас са запалките, дистанционните и пластмасови бутилки. Разнася си ги из стаите, а бутилките си ги реди. Пренася си ги една по една до мястото, където е решил че трябва да стоят, слага ги изправени и подредени, а после с един удар на ръката ги събаря всички и започва да ги пренася на друго място Laughing Понякога му е ужасно скучно и върви из стаите и си размята ръцете, щото няма какво да вземе... Вие до къде я докарахте варицелата?

# 96
Прятно изкарване на Ками и Димана!
При нас нищо ново, аз преварявам водата в термо кана или давам минерална.
И аз давам Хамомила 15 по 4 гранулки 4 пъти на ден.
Приятен ден!

# 97
Привет! След среднощната буря, днес се диша по-леко  Simple Smile
Шуша, нищо че има 4 зъба госпожицата, хлапчовците дъвчат с венците, така че давай  й корички или друго да я стимулираш. За срещите Кроче ти е казала.
Мери, завиждам за приготвената закуска и за викенда в Лондон  Simple Smile Само се чудя как ще занимаваш Ели в театъра  Crazy  Мисля че сега е времето за кътниците - и Момчил има 8 зъба - по 4 отгоре и отдолу и сега са надули  долните кътници. Пък и пръстите му са все там  Simple Smile  
А, и на Момчил са му любими такива неща - запалка, дистанционни, ГСМ-и , кабелчета и подобни , даже вчера за пореден път хвърли дистанционното за ТV-то и то се счупи тотално вече  Close

Аня, успешен пазар! А на морските - приятна почивка с много положителни емоции!

# 98
Явно обменят инфо младежите - и моята я забавляват същите неща. Плюс да рови в кофата и да хапва по нещо оттам Sick Вчера си изрови обелка от морков, днес сама се захрани със сирене - извадила една опаковка от овче сирене, щастливо маже по пода и после гребе да яде оттам. Това докато измия 2 чинии = 1 минута без контрол. Ако утихне нещо това дете, знам, че е на голяма беля. Иначе аз трябва да съм помощник в игрите.
Ант, при нас фаворит са мокрите кърпи - на 3-4 пъти вече издебва, отваря си кутията с мокри кърпи на Памперс и ги изважда всичките, оставя ми 2-3 да имам и после сяда върху тях все едно ще ги мъти, вади си изпод дупето и ги джвака. А аз ги изкарвам на топка от устата, като почне да порева да повръща Crazy Въобще - все още сме на дередже - "опознай света като го изядеш" и всеки ден си имаме задавяне с по нещо.

# 99
Нашето дистанционно го изпратих на нашите за ремонт  Confused, оказа се, че за LG много трудно се намира дистанционно, да поръчаш оригинално цените започват от 40?, а другите все нещо не хващат, сега нпр. нямаме телетекс.
Мери приятна ви разходка в Лондон, ще чакам снимки и преразказ, жалко че не можах да видя Ели с прическа, не ми се отваря страницата.

Днес в нашия град имаше flohmarkt - базар на който всеки може да продава каквото си иска, имаше невероятно много детски играчки, колички столчета за кола, ние купихме една играчка, която аз бях харесала в Икеа, ето такава само за 4?. Заплеснахме се на този базар и не отидохме за гърне.
На почиващите много слънце и приятни емоции!

# 100
Августа, благодарско, че питаш за Иса   bouquet ...овладяхме положението с антибиотика-ще и го давам плътно 5 дни...
Мери, и ние сме като вас-с 8 зъба в 2 редици по 4 и очакваме кътник....а снимката не ми се отваря Thinking и немога да ви видя прическата...

# 101
  • Sofia
Брутро или добар дан!
Днес сава ме събуди към 6.30 и аз станах и почнах да се приготвям за работа #Crazy, направо се ошашках, но нали ми свърши варицелният болничен. В този ред на мисли - Сиска, пъпките почнаха да завехват, на краката и на дупето обаче са големи рани. Иначе като ми казват "Ах, милото, как са го нахапали комарите" и аз почна да обяснявам, че е от шарката, веднага бягат от него като прокажен, се едно, че ще го пусна навън ако е заразен, направо ме дразни това отношение #Cussing out. Което пък от своя страна означава, че тези хора не биха държали детето си настрана, докато е болно...Както и да е...
Мартеа, Сава също бърка в боклука, но колкото да извади употребения памперс и гордо да го разнесе из стаите, че всички да видят, какво е направил. Минаха ли болежките при вас и ще се видим ли тази седмица?
Приятен и прохладен ден за всички Hug

# 102
Здравейте и от нас! Hug
Kroche, споко, не се тревожи; хората са такива... #2gunfire Важно е  Сава да е добре, пък тях не ги мисли!Аз си бях помислила че Теа има шарка и моята снаха веднага реагира, че какво правим там и как ще заразим тяхното бебе, пък уж ми е "близък", та какво да очакваш от непознати... ?Така и така ще ги карат шарките децата, поне да минат сега...че чакам Теа да се позарази ей така без да иска от някое детенце Wink
При нас атракцията още не е боклука, но просто защото не е разбрала какво е...Simple Smile нали се движи основно с паяка и обсега не е неограничен, та за Теа най- голям кеф е да се отваря шкафа със стъклените вратички на телевизора със сватбените ни истории, после да се отваря камината- добре че не гори, редовно се обръщаме с паяка, понеже на земята много интерсни неща и всичко трябва да се опита, обожаваме дистанционното и то май скоро няма да оцелее...Megstar, няма да сте сами...Играчката изглежда занимателна за развиване на фината моторика, дано на дечко му хареса! Heart Eyes

# 103
здравейте и от нас, в този дъждовен ден
цял ден в къщи ще пада голямо шетане и много белички ще има smile3521
Криси също е с 8 зъбчета, по 4 от горе и от долу, от 8 месец е така и няма наченки за други newsm03,а с какво си играе, с най-нетрадициони неща и играчките си не поглежда...
приятен почивен ден

# 104
Привет!
Честито на новопроходилите  bouquet

Днес имахме идея да ходим с Дона на Аквапарк, ама то пък за късмет такъв дъжд праска, че не е  истина.
Детето от вчера е на бабин дом и аз съм супер крива заради времето и заради мъж ми. Всичките му приятели се изсипаха вчера без жените си и аз увиснах. Гледах мач и пих мента в скучна  компания (абе обичам ги, ама снощи всички бяха  Sick), вместо да бушувам до късна доба в местните модни заведения.
Мегстар, тая МУЛА много завъртулено- забавна изглежда.Честито!
Диана,   bouquet
Да се похваля, че взехме кредит да обзавеждаме дома на мечтите!Надявам се до края на лятото да се преместим, че ми писна в нашта тясна квартира.
Целувчици на всички "шаркови" Heart Eyes

При нас работата отива на бедствено положение. Ей ся се чух с мъжа ми, в Слънчев бряг вече не може да се ходи по улиците, всичко е море. Че и дълбочко, до коляно.

Общи условия

Активация на акаунт