Отговори
# 105
Привет и от нас!

Кроче, и при нас е така. По-гадното е, че не само от Дени бягат хората, ами и от мен - все едно и аз съм прокажена. Аз отивам до кухнята без Дени, виждам познати мами, заприказваме се и като разбират че Дени си е вкъщи заради варицелата, веднага се отдръпват от мен "Аууу, ами ти заразна ли си?" #2gunfire На Дени вече му минаха повечето пъпки, но сега има ужасно голям обрив от жегите, та продължават да го избягват... Confused

Катка, честито ви кредитче! Хайде сега се залавяйте за работа по обзавеждането Simple Smile

# 106
Здравейте милички!Аз се поизгубих известно време,ама бяхме на почивка newsm44.Беше чудесно само дето Наси се разсополиви още първия ден,естествено зарази и мен и другото детенце/на 1г. и 2мес./.От друга страна пък добре се закалиха и двамата щото цял ден шляпаха голи и босички и се поливаха  с един маркуч със студена вода/това беше любимата игра/.Имаше страхотна природа-море,река и гора на едно място.Забравих да кажа,че бяхме в Синеморец,беше спокойно,тихо,плажът на който ходихме беше почти пуст и основно се посещаваше от плажуващи с деца.Абе общо казано много добре си изкарахме.Сега обаче си имаме истински проблеми.Наско явно свикна толкова да е само с мен,че по цял ден е като кърлеж,докато се обърна с гръб да тръгна например да изляза от стаята и  скача"Мамо" и започва да плаче.Другия проблем е ,че по цял ден не изважда тая пуста биба от устата,и не мога и да му я взема.Като я скрия започва неистов рев и викове"баба,баба",просто ме подлудява Close.Тъй като не можах да прочета всичко назад,ако е имало празнуващи-Честито!Разбрах,че има новопроходили и на тях Честито!По късно ще кача снимчици ако някой има време и желание да ни види  bouquet.

# 107
# 108
Gita, страхотни снимки! newsm10
Личи си че сте си прекарали супер, направо ми замириса на море...оооо как благородно завиждам newsm53, а природата край Велека...просто нямам думи...красота... smile3501 като видя такива места и се гордея че съм българка и страната ни е толкова прелестна, пък ми говорете за чужбина...няма по-хубаво място за живеене от родината!Ех че патриотично ме изби!
Катка, и аз искам едно кредитче, ама ако може някой друг да го изплаща... newsm62 !Дано се справите с наличните средства и да стигнат..., наистина си е гадно на квартира... yes

# 109
Gita, страхотни снимки! Обичам да гледам снимки на морето и на голи бебета Laughing На чудесно място сте били, а ти си много чаровна мама! Вече нямам търпение и ние да се топнем в голямата локва Laughing Я разкажи, с какво мазахте бебоците, по кое време ходихте на плаж, държахте ли ги на слънце, страхуваха ли се от водата, с какво ги хранехте....абе, дай инфо и съвети  като за мама на която тепърва и предстои това  Wink

# 110
Ами аз го мазах с на Чико 50 фактор,но ми се струва,че беше доста голям този фактор,защото Наси изобщо не почерня newsm78.Иначе сутринта ставаме към 7.30,закусваме попарка и като се оправим към 8.30-8.45 отиваме на плажа.Там бебоците основно гледахме да са под чадъра овен когато са в басейнчено де,но естествено със шапка.После към 10.30 и двамата заспиваха/интересното е,че Наси иначе не спи преди обяд,но явно слънцето и чистия въздух ги измарят/,до към 11.30 и веднага щом се събудят се прибирахме във вилата.За обяд аз предварително бях сготвила няколко пюренца,овакомих ги и това си хапваше моя синковец,докато другото бебе почти караше на домати,сирене и хляб/като не го мързи да дъвчи Sad/.Към 14.30 отново всички си поспивахме и когато се събудим хапваме и пак или на плаж или на разходка някъде към 18часа.За това ядене бях накупила разни кашички в бурканчета или плодово млекце,за да не се занимавам с бъркане на кремчета Wink.А относно влизането във водата първия ден Наско малко се страхуваше,но след това просто не можех да го удържам,като го заведа на брега и почва да се дърпа да го пускам да влиза на вътре.Аз влизах с него до кръста,но той не искаше да го държа и такова щипане и драскане ми хвърляше да го пускам сам,че ....Естествено излизането от водата беше придружено с рев.Имаме дори снимка как се кефи  Grinning.И като че ли имаше инстинкт за плуване-шляпа с краката,мята ръцете също като жабче,голяма скица беше Grinning.   

# 111
Гита, страхотни снимки! Личи си, че много добре сте изкарали!   bouquet

# 112
Катка честито кредитче.
Гита много хубави снимки.

# 113
Момичета, моля ви, дайте съвет какво да правя. Praynig

Дени е ужасно пъпчасал от жегите. При предишните жеги също се беше обринал, но доста по-малко от сега. Ходихме на лекар и потвърдиха че е от жегите, не е алергия. Като се разхлади времето действително пъпчиците изчезнаха. Като започнаха сегашните горещини, пъпчиците отново се появиха, ама сега са много повече и телцето му изглежда ужасно. Вижте ги и ми кажете такива ли са пъпчиците от горещините и при вашите бебоци Praynig Мога ли да ги мажа с нещо да минат по-бързо?
Ето ги:
По гърдичките
По гръбчето
По раменцата
А този е най-ужасния:
Под памперса Confused

# 114
Сиска, не знам какво да кажа. Щях да питам същото, защото Теа е обрината по цялото тяло, но вашето е ужас направо.
Сигурна ли си, че не е алергична реакция? Когато имахме реакция към млякото, изглеждаше по подобен начин, но пъпките бяха на петна тук-таме, не толкова цялостен обрив.
Теа има едно петно, колкото голям орех, кръв червено и цялото на пъпчици точно на кръстчето. Другите са по раменцата и гръбчето, но не толкова много. Въпреки това аз подозирам злополучната ягода, която налапа онзи ден, въпреки че въобще не беше отхапала от нея. Освен да го проветряваш и за известно време да спреш миенето с препарати, както и да ползваш Нахткерцен балсам на д-р Тайс вместо обичайната козметика, с която го мажеш, не знам какво да кажа друго newsm78

# 115
  • София
Гита, страхотни снимки!  bouquet

Сиска, на Любака обрива от антибиотика изгежда така.

Катка, честит ви кредит! Скоро да ни се похвалиш със сбъднатата си мечта Heart Eyes

Мартеа, за игрите да споделя, че Любака, когато смени обстановката около седмица не ме пуска и само ме търси за игри. После се отпуска и си остава и самичък. Като отидохме в Сарафово беше така, а сега, като се върнахме, имаше един ден, в който 4 часа въртяхме хола, спалнята, кухнята, хола, спалнята, кухнята и така до Crazy Мислех си, че все ще е така. Мина седмица и вече го оставям сам и не виси по мен нон стоп. Така си го обясних.

Иначе, ние сме ОК. Минаха вирусите и аз го изкарах, та днес ям, като за четирима. Любака започва пак с пюренцата от утре. Изобщо, прояснява ми се. Свикнах и с режима да съм самичка в къщата и се справям. Никога не е било толкова чисто. Сега времето, което бях с мъжа ми или ходехме някъде го изкарвам в чистене Embarassed Направо си е стерилно...мия пода по два пъи на ден, направо се плаша от мене си. А пък бях дала бебока на нашите, че да не го повтори вируса и полудях сама у нас. Ама сега си е при мен и у нас е весело Mr. Green

# 116
Гита, снимките са чудни!
Диана, а досега само на мляко ли бяхте? Дано вече се оправят нещата...

# 117
Уф, в нищо не съм сигурна Cry При предишните жеги абсолютно същия обрив имаше, по-малко и мина като разхлади времето. Сега този обрив започна отново точно когато стана горещо. Иначе яде често кисело мляко, банани, тия дни и праскови яде за пръв път (преди това е ял на купешко пюре). Някак си не ми се вярва да е алергия, знам ли.... newsm78В четвъртък бяхме при педката на преглед за варицелата и кашлицата, тя погледна набързо и тези пъпки (бяха доста по-малко) и пак каза, че са от горещините, ама не им обърна особено внимание. Дано хладното време се задържи по-дълго време, да видя дали ще отминат. Иначе дори и днес се поти много милото, топло му е въпреки че е по потниче и температурите доста спаднаха. А тоя обрив под памперса направо ме е страх да го гледам, дано не го боли Tired

# 118
  • София
Диана, а досега само на мляко ли бяхте? Дано вече се оправят нещата...

на вода+лечебна каша РизКрем и с  2-3 м.л. мляко, заради диарията Confused Видимо отслабна дечко, ама си е ящничък и бързо ще навакса. Wink

# 119
Привет мацки!  bouquet
Не ми стигна времето тия дни да пиша!Родителите ми бяха на гости и вчера направихме прощапулник на Данчо!Горкото така се ошашка....че първо не знаеше какво да направи.Баба му застанала точно насреща с фотоапарата #Cussing out и той се затече към нея естествено(той обожава такава техника Mr. Green).След това отново го върнах при предметите та първо взема "Троянския кон"(дървена фигура)-"наречена" за професията археолог или историк.Бързо я пусна и си взема тенис ракетата Peace,а след това калкулатора.Да ви кажа с една дума-това за мен беше някакъв ритуал,който всъщност не разбирах много Sick
Виждам че Иса е болна,Дени е с кофти обрив-скорошно оправяне PraynigИ на малките "шаркчици" също!
Гита,страхотни снимки.Красота!!!
Диана,не прекалявай с чистенето,че....ще се преумориш Wink
Гуш,страхотен аватар!Това предполагам си ти с майка си.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт