Сиска, защо все пак не помолиш педката да ви даде направление за дерматолог, знам ли, иначе цяло лято така ли ще ходи детето с обриви...

, извинявайте! Ето Ели с плитчици
нищо че сме девойки. От същата серия е и е произведено в България 

Вече повече от месец...Никога няма да се отбие, знаех си аз 

После наобяд повърна яко, а до края на деня сменяхме 10 пъти памперса от разстройство. Пълна програма! Това сокче ORS200 изобшо не го хареса, както и лечебната хумана. Добре, че мина бързо иначе се чудя с какво ли щях да я лекувам тая диария 

Първо бяха нахапвания от бълхи, после обриви от жегите, варицела, сега пак от жегите - а майките като го видят и се дърпат настрани и викат децата си да не се приближват до него... Ужасно мъчно ми става! Вече искам да отминава лятото, само и само да видя отново чиста бебешка кожа по детето ми 

) много красива!
И мирише, ау... Като стане ще й дам пектин. Това разстройство го влачим от 3 седмици поне, още бяхме в Младост. А трябваше да захранвам с млечни. Все не ни върви в това захранване, значи. Как ще успеем до края на октомври (живот и здраве) с толкова много храни, да бяха само млечните, ами то са и 1000 алергенни храни, свинско, телешко, риба, яйца, просто са купища. Имунизациите... А трябва да се връщам на работа (усещам, че на втората ми работа, която върша вкъщи, й се вижда краят
), пък гледачка не мога да си позволя със сегашната ми заплата, пък нова, по-хубава работа не виждам как ще си намеря, търся, но е много трудно без връзки, въобще.... едно ми е такова притеснено.... както и да е, да сме живи и здрави, това е най-важното
другото, надявам се, ще се подреди 
Ужас! Голяма паника ме обхвана и мен, едва го извадих от устата му