Отговори
# 120
Мами, когато е горещо дечицата нормално ли се хранят или имат по-малко апетит? При нас сега стана много горещо, днес Мари яде само по залък-две тук-там, само на вода и кърма кара и се чудя от това ли е, притеснявам се да не се разболява, все я проверявам за Т, наплаших се покрай тези болести, дето ги карахме...
Сиска, защо все пак не помолиш педката да ви даде направление за дерматолог, знам ли, иначе цяло лято така ли ще ходи детето с обриви...

# 121
Сиска, на Миша й изписаха един крем- excipial- това е бадемово масло точно за такива пъпки, на нея й излязоха по бузките от топлото. Но засега не мога да кажа какъв ефект има, защото я мажа от два дни.
Него го ползвам и за дупето, когато се подсече по-силно. Тия дни имаше  разстройство, та беше страшна работа, но се оправи с мазане на този крем и Павлодерм.

Мами, да ви се оплача снощи имахме голяма преживелица с Миша.
Почнахме да я храним, но й взехме шишето да сменим бибероната и това ми ти дете като ревна и като се захласна- спря да диша напълно. Аз духам в лицето, разтърсвам я, тя- не и не. По едно време я виждам как изпада в паника, защото осъзнава, че не може да си поеме дъх, аз тичам към мъжа ми в другата стая да помага, а той като я гушна, Миша изпадна в безсъзнание.  Shocked Слава богу, трая секунди, щото мъжът ми й направи изкуствено дишане и тя успя да си поеме въздух, обаче после и двамата не знаехме на кой свят се намираме Confused
И сега не знам, не смея да я оставя на никого да не би да се захласне и да не успее да й помогне. И това казвах на Диана днес, че направо не знам след време как ще я пращам на градина. То вярно има достатъчно време дотогава, ама пак ми е на премисъл....

ania, и Михаела яде малко в жегите и пюрета категорично отказва. Всъщност и всякаква друга твърда храна, освен попара. Само на мляко е почти.

# 122
Феъри, точно си мислех за вас (и Малейна), а и други мами, които се поизгубихте... Какъв ужас сте преживели.... Слава Богу, че всичко се е разминало....

# 123
Fairy, какъв ужас сте преживели, не мога, а и не искам и да си представя какво ви е било. А какво казват лекарите, нормално ли е до такава степен да се захласне дете? Дано не преживявате повече такова нещо!

# 124
Катка, честит ви кредит и успешен избор на обзавеждане(и да не забравиш да покажеш) Wink
Аня, благодаря за информацията за хомеопатичното на Боарон за зъбките  bouquet
Феъри, какви са тия ужасии...Не знам какво да кажа, и на нас ни се е случвало да се засинее(така го наричат това състояние тук), но чак до такава степен не(да не чуе дявола). Съжалявам, че се е наложило да изживеете такова нещо. Аз знам от майка ми, че детето се хваща долу за крачетата и се обръща с главата надолу, удрят му се няколко шамарчета по дупето и се съвзема. Така бяха правили с племенницата ми навремето, ама тя тогава беше на месеци... newsm78
Сиска, отивайте на дерматолог. И от жегите да е, пак трябва да потърсите лек, горкото детенце, сигурно го дразнят(все още важи офертата ми за истинска розова вода, ако ти кажат, че може да помогне да търся начин да ти пратя)   Heart Eyes
Вале, така, тоя вирус докато не се набеснее няма оправия, братче. Ама как и вас ви хвана веднага след кръщенето...
Моето дете явно се адаптира към жегите и сега се храни много добре, в началото беше ужас.

# 125
  • Bristol
Ей момичета, нещо съм объркала линковете  ooooh!, извинявайте! Ето Ели с плитчици
Сиска, и на Ели и излязоха пъпчици от жегата по гръбчето, но са много ситни и не са червени. Затова започнах да връзвам косичката, уж по проветриво да е около вратлето.
Мегстар, аз купих същото от Икеа  Mr. Green Ели много го харесва и често играе с него. Купих и това от там Wink нищо че сме девойки. От същата серия е и е произведено в България  Mr. Green Кранът е с магнитче накрая. Много интересна играчката според мен.
Гита, страхотни снимки!!! Замириса ми на море  Heart Eyes
Катка, ще показваш снимки като свършите проекта Wink
Fairy, да не се е била задавила малката, ужас  Shocked Моята, да чукна на дърво не се захласва. Най много плаче като се изсипе през френския прозорец. Отваряме го като е жега, а тя все си мисли, че има стъкло и се подпира там и такива падания има  Confused Днес пак си ожули лицето падайки от там.
И ние ядем по-малко, Наблягаме на вода, плодове, краставица и мляко. Днес и напълних басейна с вода, голяма радоста беше, а после следобяд, явно уморена от жегата и играта, спа 3 часа  Flutter
Аз пък отидох на плуване вечерта. Голям кеф да плуваш в коридори и да не ти скачат деца по главата. Обаче се намърдах в коридор с един издържлив плувец и едвам смогвах на ритъма, за да не му преча. Сега така ме болят ръцете  Crazy

# 126
Оле, Fairy, много кофти случка ShockedКак изобщо сте запазили самообладание да реагирате....Слава Богу, Дени никога до сега не е плакал така, дано не му се и случва. Не се притеснявай за градината - наистина има време, тя ще порастне и може би ще ги израсте тия пристъпи. Това нали рядко ви се случва?

Мери, голяма е сладурана малката Heart Eyes

И Дени яде доста по-малко и по-трудно в жегите, но пък за сметка на това суче страшно много. Това дето ви казвах, че е период и ме гони през половин час да суче продължава ooooh!Вече повече от месец...Никога няма да се отбие, знаех си аз Tired

Лек ден на всички  bouquet

# 127
Dobrutru!

Снощи пак по никое време оревахме блока, а сутринта ни лук яла, ни лук мирисала Confused

Сиска, нашите пъпчици бяха такива, но не толкова много, и не толкова раздразнени. При вас положението е различно според мен. Прави са момичетата, иди на лекар, малкия не може цяло лято да ходи така, милият.

Аниа, аз съм чела, че след годинката вече няма такова нещо като постоянен апетит. Станислава също е на моменти, но вече не се притеснявам. Гледам само да си изяжда вечерята, че да спим по- дълго Wink

Мери, и аз съм се опитвала да правя прически на Авата, но ми свършва търпението, пък и не съм такъв майстор като теб Laughing. Ако успея да направя нещо изглежда все едно я е кълвал петел, нали е къдрава.

Феъри, чукам на дърво да не ми се случва! Ужасно преживяване!Не знам как сте успели да запазите самообладание. Предполагам, че с възрастта подобни пристъпи ще намаляват докато изчезнат, нали?
Гита, много хубави снимки Grinning

# 128
  • Пловдив
 morning

Много хубави снимки, браво Гита!

Феъри, не се паникьосвай, навярно е инцидентно и може би няма да се повтори, само да не я дразните Мишката като и взимате шишето, я! Naughty

Мегстар, Мери, знаете ли къде в БГ ги правят тези играчки? Имаше една фабрика в Банско, но последния път като минах оттам не работеше, а досега сигурно са я съборили гадните предприемачи.

Сиска, нашия обрив беше подобен, но не толкова силно изразен, освен това имаше доста по-едрички единични пъпки по ръцете и краката. Педката беше категорична нче не е алергия, въпреки това говорихме с алерголог и тя потвърди че е от топлината. Вече почти ги няма, мажех с Фенистил гел да облекча сърбежа.

Ние вече сме почти здрави. В събота обаче си изкарах акъла. От 7 до 12 часа беше истински ад- постоянен рев с няколко паузи от по 15 минути в които заспиваше в ръцете ми, гореше целия, а когато го увих в мокра кърпа, направо се стресна.Естествено не спря да реве, накрая го сложих върху мен и легнах и така...После изведнъж като се сепна, пак рев, обаче чу звука на една играчка(барабанче) и млъкна от раз и до там беше и с Т и с рева #Crazy После наобяд повърна яко, а до края на деня сменяхме 10 пъти памперса от разстройство. Пълна програма! Това сокче ORS200 изобшо не го хареса, както и лечебната хумана. Добре, че мина бързо иначе се чудя с какво ли щях да я лекувам тая диария newsm78

Катка, честита стъпка, да си купите най-мечтаните неща и да си направите най-уютния дом!

# 129
Момичета, благодаря за отговорите  bouquet

Вече и по ръчичките има обрив, но само няколко пъпчици, не е толкова страшно като по гръбчето, гърдичките и под памперса. Бяхме при педката мин. седмица и каза, че е от горещините. И аз така мисля, защото и миналия път се беше изринал така и му мина като разхлади времето. Ужас! Цяло лято момчето ми ще ходи пъпчиво CryПърво бяха нахапвания от бълхи, после обриви от жегите, варицела, сега пак от жегите - а майките като го видят и се дърпат настрани и викат децата си да не се приближват до него... Ужасно мъчно ми става! Вече искам да отминава лятото, само и само да видя отново чиста бебешка кожа по детето ми Sad

Bisserina, и Дени не го харесва това сокче. Той нищо освен вода не обича да пие. Но когато се налага и насила трябва да му се дава. Хубаво, че ви е минало бързо Simple Smile

# 130
  • София
Мери, много е сладка малката, абсолютна госпожица. Много се е променила

Днес времето е ужасно. Кално, студено...пък и отново заваля. С малчо ще овършеем къщата днес Laughing
И така, както си пиша във форума, а малкия се забавлява, усещам, че много време  ебезмълвен и не движи. Когато го намирам, той си преместил фотьойла  Shocked в хола, докопал един кибрит и си играе с клечките. Дано не е хапнал някоя. Радвам се, че не яде солети...

Нещото, което ми прави впечатление е, че вече си гледа новите дрешки с голям интерес, ама не като преди, само да отбележи, че е нова, а гледа картинките и ми сочи с пръстче. Simple Smile

И да ви кажа, че в момента хит са сламките...давам му 5-6 разноцветни сламки и пада луда забава Mr. Green

# 131
  • София
На мен не ми се отваря страницата със снимката на Ели на Мери  Sad

Ние сме добре, в събота бяхме на сватба и аз си хапнах повече от добре, но всичко беше невероятно вкусно...Майка ми дойде да гледа малката в събота и кано замрънка за съм и дадяла Ема да я гледа в Пловдив за седмица-две...Кви сме били такива мазохисти с мъжа ми...Трябвало малко да си починем (затова е права). Та сега обмислям вариянт кога да стане това, ама като се замисля май няма да издържа да е далеч от мен дълго време.

Гуш,страхотен аватар!Това предполагам си ти с майка си.... Thinking

Мдаам, аз на около годинка с майка ми...смятам да я пратя тази снимка в 9 месеца за конкурса "Кой на кога прилича"...

# 132
Мдаам, аз на около годинка с майка ми...смятам да я пратя тази снимка в 9 месеца за конкурса "Кой на кога прилича"...

Давай!А майка ти е била(може и сега да е Wink) много красива!

# 133
Хилоу от мен!
Докато чакаме на Теа да й израстат 2-3 кътника поне, то взело та излязло едно предно долно зъбче. Текат едни прозрачни сополи, тръшка се, реве, ама така е с 15 мин разтъпкване в тоя калищак.

Теа е с ужасно разстройство. Тоя вирус ни разказа играта. На диета е, но нъцки. Зелено, има слуз, вчера дори ми се привидя добре познатата ми кръв, но гледах много да не разглеждам, за да не психясам Sad И мирише, ау... Като стане ще й дам пектин. Това разстройство го влачим от 3 седмици поне, още бяхме в Младост. А трябваше да захранвам с млечни. Все не ни върви в това захранване, значи. Как ще успеем до края на октомври (живот и здраве) с толкова много храни, да бяха само млечните, ами то са и 1000 алергенни храни, свинско, телешко, риба, яйца, просто са купища. Имунизациите... А трябва да се връщам на работа (усещам, че на втората ми работа, която върша вкъщи, й се вижда краят Sad), пък гледачка не мога да си позволя със сегашната ми заплата, пък нова, по-хубава работа не виждам как ще си намеря, търся, но е много трудно без връзки, въобще.... едно ми е такова притеснено.... както и да е, да сме живи и здрави, това е най-важното Praynig другото, надявам се, ще се подреди Praynig

Да кажа и ние днес какво преживяване имахме - налапа едната част от пластмасово контейнерче от шоколадово яйце. Не знам как успя да си го напъха в устата, то се заклещи там и не може да диша. И понеже плътно й е затворена устата около него (ами то си е доста голямо), аз не мога да си напъхам пръста вътре да го извадя. Сигурно десетина секунди се мъчих, добре, че успях навреме. Че като почна един рев. Тъкмо се успокои, отидох в банята да й измия гърнето и нашата през това време успя да си напъха палеца в една тръба от парната инсталация, заклещи се там, посиня от рев, а аз в паниката да я дръпна, понеже се захласна, така й издърпах пръста, че й се отлепи кожа и като рукна една кръв, детето ептен посиня от рев. Някакви такива инфарктни ситуации от нищо. Хем колко я пазя и все някоя такава беля успява да направи....

В тоя сив ден нещо ми е сиво, така че спирам.

# 134
Мартеа, я виж това http://images06.snimka.bg/000598510.jpg. И ние имахме същото преживяване преди време. И татито седи и си снима #2gunfire Ужас! Голяма паника ме обхвана и мен, едва го извадих от устата му ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт