Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-15т

• 28 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Да те почерпя с малко закъснение за здравето на дъщеря ми...

Скрит текст:

Скрит текст:
Ние отбелязваме имения й ден на Димитровден, а всъщност той на 12 април. Но нали е кръстена на баща ми, решихме да е на двете дати. Почерпих в другата тема и лаптопа ми се скапа. Рестартирах го два пъти, но не успях да го оправя. Звъних на Велимира, тя ме упъти какво да правя и сега е наред, не знам какво е станало.

Честит празник на Къванч!

Лек ден!

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 08:16 от Екатерина Кузманова

# 511
Добро утро! Hug

Кате Hug,честит имен ден със закъснение на дъщеря ти! Heart Eyes
Да е здрава,щастлива,с късмет и да следва мечтите си! newsm51

Майя на празнуването на Хелоуин

Честит рожден ден на Къванч! newsm59
С пожелание да бъде здрав и щастлив!Нови роли и успехи! smile3525

MutluYıllar KivançTatlituğ

Приятна неделя! bouquet

# 512
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати! bouquet

Приятен ден!

# 513
Добро утро! Hug

Кате Hug

Къванч е получил много поздравления за РД! Party

Приятен ден и лека седмица! bouquet

# 514
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  bouquet

Днес ми е денят с малко и късни часове.

Рзаболях се яко, на антибиотик съм. Гласът ми се "изгуби", но работата не пита.., а чака... Wink

Лек ден!

# 515
Добро утро! Hug

Кате Hug,бързо оздравяване! PraynigМного рано те хвана! Peace
Донесла си новите снимки  с Туба като Мара хатун от сета на Ottoman Rising ! bouquet

Приятен ден! bouquet

# 516
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати! bouquet

Скрит текст:
Разболях се и съм на антибиотик. Не мога да отсъствам от училище, защото няма кой да ме замества, а и се готвя за празника на будителите. Трябва да изявявам групата си. Как е бебето? Наред ли е всичко? Справят ли се родителите?

Скрит текст:
Туба Бюйюкюстюн вошла в состав жюри 4 международного фестиваля "Первый сценарий".Победители будут объявлены 1 ноября 2019 года.

Скрит текст:
Пресса.
Члены жюри первого конкурса сценариев DenizBank объявлены.
В жюри под председательством Эзель Акай вошли Туба Бюйюкюстюн, Сюзан Гюверте, Левент Казак и Перихан Юджель. После оценки главного жюри первые три сценария будут объявлены в ночь церемонии награждения.

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 22:51 от Екатерина Кузманова

# 517
Добро утро! Hug

Кате Hug,благодаря за инфото с Туба! bouquet С участието си в журито дано видим нови снимки! Peace
Скрит текст:
Дано бързо се оправиш! Praynig
Бебо е добре!Ами справят се,нали живеят в една къща със сватовете(на различни етажи) и те помагат!А ние когато отидем отново!
         колажите с Мара хатун продължават...

Приятна сряда! bouquet

# 518
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра късна вечер, Злати!

Скрит текст:
Утре ще честваме Народните будители с празнична програма и спортни дейности. След това, по традиция, колегите заминават на тридневна екскурзия в Турция. Аз ще "пазя леглото", защото се разболях. Но не това е причината да не ходя, просто не обичам да пътувам дълго, става ми лошо.

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:29 от Екатерина Кузманова

# 519
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Тъкмо ще си починеш и оздравееш напълно!

Приятен ден! Hug

# 520
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър предиобед, Злати! Heart Eyes

От шантавилък забравих, че днес е празникът...

Честит Ден на будителите!

"Кучешки" студ е при нас...

Скрит текст:
По закона за всемирната гадост, (който аз съм измислила) винаги се разболявам, когато има почивни дни. Вместо да се насладя на спокойствието и тишината вкъщи, страдам от дискомфорт и невъзможност да си свърша домашната работа. Това ме доразбилява... и лекарствата не ми помагат.

Скрит текст:
Топ платный турецкий актер возвращается на ТВ Клан. В эксклюзивном интервью «tvklan.al» Кыванч Татлытуг, один из самых любимых и любимых актеров Турции в Албании, объясняет свою роль в сериале «Ирония судьбы», который начался в воскресенье вечером в воскресенье. Тв клан. В своем интервью он также объясняет различия между многими ролями, которые он предстал перед публикой, почему он был вынужден бросить спорт и как он попал на путь кинематографии.
Tatlitug говорит, что он убежден, что «Ирония судьбы» («Столкновение»), очень популярная в Турции, будет высоко оценена в других странах, где она будет транслироваться, включая Албанию.
У зрителей будет возможность посмотреть Татлытуга в роли Кадира, в 3 сериях, которые будут показаны на ТВ-клане каждое воскресенье, начиная с 9 вечера.
Телеканал показал все сериалы, в которых Кыванч Татлытуг снялся в главных ролях в фильмах «Гюмюш», «Менекше и Халиль», «Запретная любовь», «Кузей Гюней», «Эзель», «Курт Сейт и Шура» в роли и "Джесур и красавица", сериал, который появился для албанской общественности в прошлом году.

Лек ден!

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 11:35 от Екатерина Кузманова

# 521
    Привет! Hug

Честит ни нов месец!Честит празник! bg

Кате Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Бях на зъболекар от 9,30 ч. и сега се прибрах!

Приятен петък! bouquet

# 522
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!  Heart Eyes

Закъснях с поста...

Скрит текст:
Болеста не ме "пуска", а лекарствата свършиха. Нямаме телевизия от вчера и не знам кога ще оправят аварията. Само това не беше ни се случвало, но, както се казва, винаги има първи път.

Лек ден!

# 523
Привет! Hug

Кате Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Освен с лекарства,предполагам се лекуваш и с други средства!Аз правя чай от липа(или с бъз ако имаш кашлица)+ лимон и мед,гаргара с лайка,а вечер компрес на гърлото с извара!
Дано са ви оправили проблема с телевизията!

Приятна вечер! Hug

# 524
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро!  55

Злати, свършва ми почивката... Cry, а болестта, не. Mr. Green

Приятна неделя!

Общи условия

Активация на акаунт