Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се държат вашите кучета, когато имате гости в дома си?
Какво е разгонването при кучетата и кога приключва?
Как да управляваме куче, което става прекалено възбудено при гости?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се държат вашите кучета, когато имате гости в дома си?
При гости кучетата могат да проявят различни поведения - някои стават превъзбудени и се опитват да скочат върху гостите, докато други реагират спокойно след кратко внимание. Някои кучета дори може да искат да играят с гостите или да им предложат играчки. Като цяло поведението на кучетата при гости варира в зависимост от техния характер и обучение.
-
Какво е разгонването при кучетата и кога приключва?
-
Как да управляваме куче, което става прекалено възбудено при гости?
Ако вашето куче стане прекалено възбудено при гости, важно е да го успокоите и да го насочите към спокойно поведение. Можете да опитате методи като игра с играчки, предоставяне на внимание или дори изолация, ако е необходимо, за да се успокои. Ако кучето стане прекалено възбудено при пристигането на гости, от съществено значение е да го успокоите и да го насочите към спокойно поведение. Методи като игра с играчки, предоставянето на внимание или дори изолирането му могат да се използват за успокояване.
-
Какво представлява 'тирамисут'?
-
Как да спра кървенето при порязване на котка?

Тя по принцип не обръща внимание много на играчки и реших да си го спестя като харчелък 

, и Рекс ме гледа с такъв поглед понякога.И си признавам, че не издържам, давам по нещо, но след като стана от масата, занасям му парченце от това, което съм хапвала. Той, обикновено, ме гледа така, когато има шунка, салам, кашкавал, явно ги усеща, ако е нещо сладко, хич не се интересува.