Любители на кучета - 89

• 28 786
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
В групата ако някой има желание за поръчка 😊

Групата е в фейсбук

# 676
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошли. Чоки е разкошен. Hug

# 677
  • София
Малко снимки от серията Балу и дъската

# 678
  • Bарна, морето, сините вълни
Извинявам се, че така през пост все съм аз.
Чудех се дали е Балу̀ или Ба̀лу? И понеже на мъжа ми разказвам за всяко куче от темата, той смята, че е кръстен на героя от Книга за джунглата.

# 679
БалУ. Точно като героя от приказката за джунглата Simple Smile Ама дали е на него, Котето ще каже. Коте, да го нагушиш и нацелуваш. И публично да заявя, че се кара на тази пухкава обичлива душичка, когато реши да се катери по мен Laughing

Добре дошъл и на Чоки! Разкошен е, слабост са ми питове и братовчедите им.

Despicable, обаче ме радваш - играчки за бебето? Не може Еро да няма! Камера за бебето? Ще я ползваме за Еро! Напомняш ми на свекървата навремето с предишното им куче - купува му витамини за 20 лв, после трябвало да взима някакви на ММ, че се бил разболял, 10 лв. Това, говорим някъде края на 90-те, първите години след '00, там някъде, на ония пари. Аууу, ма 10 лв за витамини, много бе Grinning Ама 20 за кучето няма проблем.

Ако случайно стана мама на нещо друго, освен четирикрако, подозирам, че ще съм от този тип No Mouth

# 680
  • Sofia
Благодаря за приема!
И веднага да питам - трябва ли вече да слагаме нещо против кърлежи и бълхи? И какво да е то?

# 681
Най-добре му сложи, с кърлежите се започна още от февруари тази година.
Варианти бол, аз слагам каишка, пипети и ендектовет, от миналия месец и нексгард спектра, та ендектовета мисля да го спра.
Каишката и пипетите съм доволна от беафар, наскоро бях писала, не очаквах от тях много, пък много приятно ме изненадаха за цената си.

# 682
  • Пловдив
Тази година се доверих на Нексгард спектра😉Дано да съм направила правилния избор

# 683
  • София
Иих, Чоки е разкош, толкова мило гледа, а пък цвета му е страшен Simple Smile Добре дошли!

Хаха, Сийроуз, сигурна съм, че ще е така. То и при нас редовния разговор по телефона с дъщеря ми е:

- На котараците дай от шарената тенджера, на Глезла си й дай от консервата, а на Оскар съм му оставила на плота.
Тя:
- Аз какво да ям?
Аз:
- Е виж там нещо, ако няма нищо, картофи си опържи, а, чакай, то картофите свършиха, ми незнам, яж каквото намериш Smiley

# 684
  • при най-добрия мъж...
Момичета, мисля каква каишка да купя за Бари и сякаш се насочих към Скалибор, но ги срещам в няколко варианта на опаковката и цена от 42 до 56 лв,което доста ме обърква. Има ли ментета, да не се набуча баш на такова?

# 685

Ние излизаме Wink 💙

# 686
  • София
Начиии Джулиана, момчето е модел.
Едно от най-фотогеничните кучета, които съм срещала.

# 687
Нали? Аз съм го раждала 😂😂😂 той е моето бебИ 😘

Благодаря!

# 688
  • под тепетата
 Със  очички като две карфички, с пухкави две лапки като във чорапки  Laughing Сладур!
Добре дошъл на Чоки и майка му! В  80 -те години и аз имах Чоки - микс булонка и пудел. Сядах до него и се правих, че рева, а той милия почваше да ми приглася.
 Честит празник на всички дами  ( дву и четирикраки  Joy )

# 689
  • София
Честит празник! Simple Smile
БалУ е, да, на мечока от Книга за джунглата е кръстен и си стана точно мече Simple Smile По-възрастните хора, които са ни питали, все казват "а, Балу. На Кет Балу, нали?" Simple Smile
За Скалибор - аз съм много доволна от нея и тази година пак ще взема. Сравних показанията на Скалибор и Форесто - ами, Скалибор е и срещу някакви мухи и комари, докато Форесто е само срещу кърлежи, бълхи и ларвите им. Вярно, че на Форесто срокът е 8 месеца защита срещу 6 на Скалибор, но миналата година каишката на Балу го е пазила от края на април чак до декември. Не знам дали има фалшиви каишки, аз предната я взех от нашите ветеринари, сега ще взимам от вет. аптека.

Общи условия

Активация на акаунт