Любители на кучета - 89

• 28 783
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus
Със специален поздрав от един сладур! Не е моя хубостник, ама за него това си е мисия невъзможна 😉

# 691
  • Враца
Честит празник!:heart:

# 692
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете обичани, красиви и ценени всеки Божи ден!

Бека се разгонва и намали храната. Отпаднала е някак и само търси да я гушкаме.
Коте, знам, че имате опит с изложбите - нали не може да се води разгонена кучка на изложба. Има средата на март и мислех да я водя, но..

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 11:18 от джуджанка

# 693
Честит 8-ми март, дами!! Бъдете много обичани, ухажвани и желани! Прекрасен ден ❤💐

# 694
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете обипани, красиви и ценени всеки Божи ден!

Бека се разгонва и намали храната. Отпаднала е някак и само търси да я гушкаме.
Коте, знам, че имате опит с изложбите - нали не може да се води разгонена кучка на изложба. Има средата на март и мислех да я водя, но..
Не е забранено, но не е коректно спрямо другите изложители (особено на мъжки кучета). Изживяването и за теб, и за Бека, и за другите кучета, няма да е никак приятно. Има спрейове, които подтискат миризмата уж, но пак не са гаранция. Не бих завела разгонено куче на изложба.

# 695

Честито на всички дами!

# 696
  • София
Коте, така помислих и аз. Тъкмо другия месец ще имаме повод да се разходим до Асеновград. Flowers Hibiscus

# 697
  • В светлината на слънцето
Честит празник и от мен на всички дами в групата!

Куч от нета. Моят това не мож постигна -ще изяде цветята. Ми салата са сепак. 😆

# 698
Честит празник, момичета!

# 699
vige, искам да го/я гушкам, много!

# 700
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит празник, дами! 🌹Бъдете обичани и ценени.
Днес ще си имаме баба вкъщи, да гледа куче и внуче, докато ние с тати се черпим. Та в този ред на мисли, отиде диетата на Ерос. Майка ми не разбира що е то да не черпи кучето. Дето все тъпче, където каквото си хареса онзи ден пак повръща.

# 701
  • Fort Worth, TX
Голям сладур.Честит празник на всички дами.

# 702
Благодаря, Креми. Чести празник и на теб. Ето една не толкова симпатична снимка от преди малко. Така сме по 2 пъти на ден Persevere Гръб не ми остана, а и сешоарът взе да издава багажа.

# 703
  • Fort Worth, TX
ХА., определено добре се е разходил и наиграл.Пак е чаровен.Много , ама много ми харесва твоето куче.Уникален симпатяга.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт