Любители на кучета - 89

• 29 146
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Най-добре си му беше ММ като беше на смени за 3 месеца. Оставаше сам за максимум 3 часа и все имаше някой да го гушка и гали.
Да ги запознаем с Лилянка, да си се гушкат взаимно?

# 661
  • София
Балушко е при нас сега. А и Лилянка не обича други животни - никакви. Аз съм разказвала - налита на всичко живо, освен на хора, и си я наричам Злодеида. Ако много държиш, може да опитаме, не знам кога ще я взимаме, но ще ти пиша Simple Smile
Вчера вадихме кърлеж от лапата на Балу. Сега се чудя просто Форесто ли да взема, или Скалибор, с който бяхме миналата година. Чета, че Форесто е само за бълхи и кърлежи, докато Скалибор е и срещу комари и някакви мухи.

# 662
Знам, знам, аз на майтап го казах.
Пък и Денис, колкото и напоследък да се заиграва с всичко мърдащо, то е до момента, в който не му тръгнат с рогата напред. Тогава става, както го наричах преди (гледай съвпадение) д-р Злобил.

# 663
  • Bарна, морето, сините вълни
Оправяй се, че да играете навън с тая душица д-р Злобил. Grinning
Той със сигурност е усетил, че не ти е добре, много са чувствителни към неразположението на стопаните си. Затова се гушка така сладко, лекува те. Heart

# 664
Значи, снощи огледах колкото можах зъбите на Роузи. В момента има 8 кучешки зъба, като млечните грам не се заклащат. Confused Ще изчакам още ден-два и ако няма промяна, ще палим към ветовете. Уф, дали ще се наложи да ги вадят? Как се вадят здрави зъби на куче... Тъпо ми е.

# 665
  • София
Пипчи, Бека имаше същия проблем. Постепенно се разклатиха млечните и паднаха сами, но трябва много да се внимава, защото може да се изкривят постоянните и да се появят кариеси! Ние правихме няколко консултации с вет. докато се оправи положението. Според мен посетете кабинет, за да си спокойна, а и да няма последствия за куч.

# 666
Кари ще погледа малко Новите съседи и после ще спинка Animal Pig

# 667
  • Стара Загора

# 668

Ах, че хубав/а! Спящ принц или принцеса? Цунки по муцунки Animal Paw Prints

# 669
  • Стара Загора
Принцеса не, ами направо кралица. Grinning

# 670
LaughingВижте аз на какво се натъкнах. Днес Макс е сам за по-дълго време и изтрещява сам вкъщи. Одеве не го видях на камерата и взех да се притеснявам. Влючих звука, за да се ориентирам къде може да е, повъртях камерата още малко и видях една опашка да виси от прозореца. Вдигнах камерата и какво да видя! Нашият си легнал на прозореца и замечтано си гледа навън- котка. Хубаво, че не е решил да се самоубива Laughing

Тук гледа точно в обектива, защото чу шумът от въртенето на камерата. Щракнах го, за да имам доказателство, когато започне да ми се оправдава, че не го е направил Stuck Out Tongue Closed Eyes Ние си разговаряме, като има подобни прояви Laughing Като човек с човек. Аз му се карам, той ми отговаря.
Най е смешен, когато е на дивана (забранено му е), и чуе, че някой се прибира. Скача веднага и си ляга в леглото, сякаш цял ден там е бил. Знам си му магарийките на моето бубенце. Като малките деца са.

# 671
LaughingВижте аз на какво се натъкнах. Днес Макс е сам за по-дълго време и изтрещява сам вкъщи. Одеве не го видях на камерата и взех да се притеснявам. Влючих звука, за да се ориентирам къде може да е, повъртях камерата още малко и видях една опашка да виси от прозореца. Вдигнах камерата и какво да видя! Нашият си легнал на прозореца и замечтано си гледа навън- котка. Хубаво, че не е решил да се самоубива Laughing

Тук гледа точно в обектива, защото чу шумът от въртенето на камерата. Щракнах го, за да имам доказателство, когато започне да ми се оправдава, че не го е направил Stuck Out Tongue Closed Eyes Ние си разговаряме, като има подобни прояви Laughing Като човек с човек. Аз му се карам, той ми отговаря.
Най е смешен, когато е на дивана (забранено му е), и чуе, че някой се прибира. Скача веднага и си ляга в леглото, сякаш цял ден там е бил. Знам си му магарийките на моето бубенце. Като малките деца са.

Ох, душицата пухкава. Колко е сладъък само. Гледка си, като ви няма да го водите навън, то днес времето си беше само за разходки по парковете Grinning
 И нашата маймуна прави същите номера като се качи на дивана и ни чуе да отключваме вратата. Обаче и притваря оченца и се прави на заспала Joy

# 672
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, голям сладур. Heart Eyes
Винаги съм си мечтала да видя какви ги върши Ерос, докато ни няма. С мъжа ми търсихме бебефон за бебка, но направо си намерихме камера със звук, та някой път може да я оставим да следим Еро. Но трябва да е на място, което да не стига, че само на камера ще стане...

# 673
  • Sofia

Здравейте и от мен и Чоки - тигров питбул на 7 месеца.
Включвам се да чета и да се уча, че ни е първо куче.

# 674
_Khaleesi_, кажи ми, че не са актьори от класа! Няма други, като тях. Довечера ще се прибера по-рано и ще го разходя. Тук времето е гадно- студ, дъжд и много суров вятър Sad Много ми е жалничък, нямам търпение да се прибера и да го гушкам. Утре ще ходи на 2 разходки за компенсация.

despicable, нашата камера се върти навсякъде и няма проблем той да си обикаля. Взехме я от амазон преди 2,5 години и сме много доволни. Един ден, живот и здраве, ще я ползваме и за бебефон.

Общи условия

Активация на акаунт