Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 17

• 102 950
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас / UK
Здравейте  Hug

denyil, честита да си  bouquet

От доста време ви чета тайно , но вече се реших и аз да покажа нещо вкусно и любимо  Simple Smile
По рецепта на Марчева14 , Благодаря ,че сподели  bouquet
Топки Тирамису

Формата не е перфектна ,но вкуса е уникален  Crazy

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:07 от *Чефи*

# 661
  • София
Скрит текст:
Чудесни топки  Чефи,  chef те са  с малко по мека консистенция и трудно се оформят, но това няма никакво значение.
Девойки, прекрасни, няма как да ми виждате снимките, вероятно защото аз ползвам основно старата версия, и нямам никакво намерение да я сменям, а ако се наложи повече няма да мога да влизам, отказвам категорично. Не ми харесва новата, скучна, бледа, няма изразителност, няма подредба. Това е. 

# 662
  • Бургас / UK
Mарчева,като постояха в хладилника "дръпнаха" и малко ги дооформих,но бързах да снимам и да се хваля и нямаше време да ги чакам.Супер са  Peace

Скрит текст:
И аз съм със старата версия,но не видях снимките

# 663
Ето и моето кремче ванилия и шоколад Simple Smile

# 664
Соленият кекс на Мими. Бърз, лесен и вкусен.

Скрит текст:

Марчева, свиква се бързо с новата версия. А качването на снимки с нея е удоволствие.

# 665
Честит рожден ден, Дени. Жива и здрава бъди 💐.

Мързеливи целувки от мен, че поша пълен с ганаш.

# 666
  • Bарна, морето, сините вълни

Заек по ловджийски.

Честито и от мен на рожденичката. Здраве, любов и веселие! Flowers Hibiscus

# 667
От мен чикзкейк. Идеята я взех от тази тема, а рецептата от съфорумка.
Украсата е от детето.

# 668
Честито на рожденичката, да е здрава и щастлива!

Даре, кекса ти се е получил супер! Hug
От мен зеле с ребра! И чушки с боб! Последните сухи чушки!

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:41 от mimi.7299

# 669
  • София
Честита да си, Deniyl!
Здрава да си! Много обич да получаваш и да даряваш! Много радост да има в дните ти! И да не се отказваш от мечтите си!

Тази вечер мислех сирене по шопски да завъртя, но се оказа, че няма сирене вкъщи.
Та завъртях едни кренвирши (пише, че са с 83% св. месо) на кръгче и го напълних със смес от кашкавал, яйца, чубричка, ч. пиперче... стана интересно

и копф салатка

# 670
Deniyl, бъди щастлива!

Вечерята - чирпански кюфтета

и портокаловата вкусотия на Ваня bouquet

# 671
  • Калифорния, САЩ
   Deniyl, желая ти всичко, което желая за себе си! Честито ти порастване. 😘😘😘
     Тези дни хич не ми беше до готвене с болно и мрънкащо дете във ваканция, а за капак - аз си сецнах кръста. Абе, да минава, че 😩😩😩.
    Малко конфекция от вчера - пилешки хапки. Напълних мини чушлета с овче сирене; салата домати и сирене - тези дни все на млечни налитам.

От онзи ден - печена дива сьомга и намачкани картофи.

Преди това една червена лещичка с праз, спанак, моркови и чушки - оказа се невероятно вкусна комбинация. Салатка. И десерти.

Гофрети с тахан и крушово сладко.

И моя портокалов кекс, но не така апетитен на вид и пухкав като на Лабрекс. Времето от започването му до края на изпичането се проточи повече от четири часа по непредвидени причини. Но е изключително вкусен, който не го е правил, да се поправи.

# 672
  • София
Дени, честит празник, мила!  bouquet Докато стопля то станало утре, не е нарочно, бъди сигурна.   Hug

Солен бриош, стана разкошен и огромен с пълнеж от сух салам, итал. шпек, и сирене проволта и зелени маслини с бадем за разкош.  Wink  Разбира се, че може да се приготви и с нашенски продукти, аз малко се увлякох днес с пазаруването и затова ги наместих разните му продукти. За закуска, за пикник е превъзходен

Скрит текст:
Зеленцето ми що не се вижда, ако и това не успеете, горното, да видите шА сЪ гръмна. Не ми е ясно защо аз всичко виждам, а вие - не.  newsm78 а и не ми е ясно какво трябва да променя, да наместя, за да се вижда.. хм.. Ето отварям и новата версия и пиша в момента в нея, допълвам и всичко виждам...

# 673
Благодаря на всички за милите пожелания!Чувствам се уютно и сред приятели,благодаря!
Марчева,сега се вижда и зеленцето-красота!
Не мож' без снимка...

# 674
  • Bарна, морето, сините вълни

Кюфтенца с ориз.
Скрит текст:
Вдъхнових се от polly да направя и аз целувки, но хич не са за показване, не ми се получиха. А от останалите жълтъци направих яйчен крем.

Общи условия

Активация на акаунт