София, жк Младост - тема 31

• 66 472
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Никакви проблеми не сме имали, вече 4 г. ходим при нея. Много е внимателна с деца.

# 301
  • София-Младост
http://mysofia.bg/news/razreshiha-izgrazdaneto-na-80-metrova-sgr … lexander-malinov/
Що да е една, като може да са три 🥺

# 302
Просто чудесно!!!  #2gunfire #Cussing out

И без това кварталът вече се задъхва от презастрояване и задръствания, какво ли ще е след този грандиозен строеж?!?! Crossing Arms

# 303
  • гр. София
И това не е краят. Защото: http://mysofia.bg/news/sazdavat-nov-kvartal-na-zapad-ot-gorublyane/

# 304
  • София
Ужас.Един час ще трябва да се излезе от квартала.А докато го построят- техника,прах и други съпътстващи един строеж "екстри". Rage

# 305
Ама, идеално, бе!!! Блокове да има!!!

Улици, паркове, детски градини, градинки, площадки и паркоместа за к'во са ви?!?! Ще си седите вкъщи!

#2gunfire

# 306
Аз още като дойдох да живея в младост 4 си знаех, че това между Горубляне и младост ще е застроено. През 80 те, когато родителите на мъжа ми са взели апартамента над нашия блок са били ниви с царевица. А сега е бизнес парк, блокове, две градини, фантастико и др.

# 307
  • гр. София
Да, вярно е, че още по времето на Людмила Живкова е създаден такъв план.  Не съм сигурна, но са ми разказвали, че е имало план Горубляне да бъде премахнат като село/квартал. А жителите да бъдат изселени/преместени в новостроящите (за времето си) жилищни комплекси. Живкова умира, а с нея - и проектите.
Проблемът е, към този момент е, че за инфраструктура, обществени сгради - все пари няма. А теренът на вече почти завършената сграда срещу Патиланци, е продаден от Общината на Калистратов груп.

# 308
Имайте предвид, че магазин ХИТ ще затвори от септември. В квартала се говори, че ще продадат терена и ще изникне голям комплекс на мястото на магазина.
Аз лично съм против нови блокове, стига ни толкова. По-добре да стане друга верига хипермаркет, отколкото да пльокнат и там блокове...

# 309
  • софия
Имайте предвид, че магазин ХИТ ще затвори от септември. В квартала се говори, че ще продадат терена и ще изникне голям комплекс на мястото на магазина.
Аз лично съм против нови блокове, стига ни толкова. По-добре да стане друга верига хипермаркет, отколкото да пльокнат и там блокове...
до момента е обявена смяна на собствеността: https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2019/07/21/3940494_kompan … ort_kupuva_dvata/

# 310
Знае ли се къде ще се преместят химическото, зоомагазина, щанда за торти  и другите магазини?

# 311
  • София
Ако има някой в Бл. 30А срещу техпарка, моля да ми пише на л.с

# 312
  • нейде там, където ....
Здравейте, добър детски зъболекар в Младост, много ми е страхлива кифлата
Аз и децата ползваме услугите на др Албена Младенова. Има два кабинета в дървеница и студентски. Ако е за нещо спешно ходим при др евгениева от същата клиника, но тя ползва кабинета само в студентско

Точно пък за детски стоматолог да е добра .... Преди няколко години се махнахме от там, защото създаде фобия на детето ми към всички лекари. Дано са се променили нещата. И на мен ми прави един и същи зъб по няколко пъти, като за всяко правене ходех по 3-4-5 пъти и въпреки записания час - чаках поне още 60 минути.

# 313
Има ли сребърна бижутерия в Младост, където могат да се намерат брачни халки на сносни цени?

# 314
  • София
В Младост 1, Сити Пойнт има бижутерия. Това е търговския център точно на спирката на 43 блок, пътеките към Младост 1 А. На първия етаж е магазина, там би трябвало да има.

Общи условия

Активация на акаунт