София, жк Младост - тема 31

• 66 479
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз си следих бременността там, че ми е близо, но при при другия лекар. Доволна съм, но не съм имала проблемна бременност. Преди това съм ходила на прегледи и също съм доволна. Знам, че другия лекар Лазаров има и специалност ендокринология освен, че е АГ и ходят жени, които имат нужда от такава консултация про бременност.

# 286
Сутринта дочух ,че в Младост 2 са пуснали топлата вода, но в нас още няма.
Как е при вас?

# 287
При нас има от вчера по обяд. До Макдоналдс сме.

# 288
Сутринта дочух ,че в Младост 2 са пуснали топлата вода, но в нас още няма.
Как е при вас?
И при нас я пуснаха вечерта.

# 289
  • София
215 бл. също има топла вода. Може и да е от вчера , но ние имаме бойлер и не съм разбрала.

# 290
# 291
Планирани прекъсвания на тока в столицата за периода 22-26 юли
Община МЛАДОСТ
Скрит текст:

Инфо от https://stolica.bg/remonti/planirani-prekasvaniya-na-toka-v-stol … Cq52eebTnIFnK3FIg

# 292
Здравейте, добър детски зъболекар в Младост, много ми е страхлива кифлата

# 293
Много сме доволни от д-р Русинова, Младост 2 ѝ е кабинетът. Мисля, че сега точно е в летен отпуск, но, ако се интересуваш и не ви е спешно, мога да ти дам номера ѝ на лични.

# 294
Да, моля, бих искала, а отзиви за клиника Йорданов има ли добри?

# 295
Здравейте, добър детски зъболекар в Младост, много ми е страхлива кифлата
Аз и децата ползваме услугите на др Албена Младенова. Има два кабинета в дървеница и студентски. Ако е за нещо спешно ходим при др евгениева от същата клиника, но тя ползва кабинета само в студентско

# 296
Много сме доволни от д-р Русинова, Младост 2 ѝ е кабинетът. Мисля, че сега точно е в летен отпуск, но, ако се интересуваш и не ви е спешно, мога да ти дам номера ѝ на лични.

Не бих я препоръчала. Да евтино, но не е качествено.

# 297
  • София-Младост
Маршрутни промени за авт. 113 и 76
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/routeChanges/1556

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 11:37 от Ала-Бала

# 298

Не бих я препоръчала. Да евтино, но не е качествено.

Защо? Ние сме доволни, не сме имали проблеми. Ходим цялото семейство. От какво не сте доволни?

# 299
Natali, опитът ни е скромен. Направи ни по един зъб на мен и детето и няколко месеца по-късно същия зъб и на двамата беше в трагично състояние. Не разбирам, но сякаш не ги изчисти достатъчно добре. И така срещнахме сегашния ни семеен зъболекар, който вече мога да препоръчам с две ръце. Доста по-скъпо е от Русинова, но засега нямам рекламации, а и пребори детето с фобии от зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт