София, жк Младост - тема 31

• 66 355
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, някой знае ли до кога др Димитров е в отпуск?
доколкото знам тази седмица

# 511
Здравейте, някой знае ли до кога др Димитров е в отпуск?
доколкото знам тази седмица

В Майките на Младост имашр такъв пост и коментар- тази и следващата седмица. Вчера водих синът ми. Замества го една дама, доста адекватна и готина.

# 512
# 513
Здравейте, търся гинеколог за проследяване на бременност по ЗК. Моля за препоръки.

# 514
  • София
Д~р Папукчиев ики Д~р Кукуряшкова в 25 ДКЦ.

# 515
И аз бях в 25 ДКЦ по здравна каса и двете бременности при д-р Хафузова. Но един преглед безплатен, следващият е платен 30 лв. Много съм доволна, но много се чака. Раждах също при нея.

# 516
С две ръце за д-р Папукчиев. Обадете му се предварително дали ще може да Ви вземе, понеже е много натоварен. Иначе отношението му е чудесно.

# 517
  • София
И аз препоръчвам Папукчиев. Даже израждащата ме лекарка беше впечатлена от водената от него консултация през 9- те месеца.

# 518
Благодаря ви, момичета. Може ли да ме насочите кои дни и в кои кабинет преглежда доктор Папукчиев? Нашият случай е малко специфичен - още съм в началото на бременността и ми се налага да пазя леглото и ще трябва да изпратя мъжа ми да го говори с доктора да му обясни ситуацията и да видим дали ще може да ме запише.

# 519
Може да е много добър, но е кабинетен лекар. За бременни жени не препоръчвам. В началото на първата си бременност бях при кабинетен лекар и го смених после. Аз също пазех леглото и за мен беше много важно лекарят да работи и в болница. Много е различно - и с двете бременности лежах в болница (за задържане веднъж и веднъж с грип) , а лекарката ми се грижеше за мен там.

# 520
неви86, съгласна съм с теб, но аз ще се следя и на частно. В момента ми е важно да си намеря АГ, което да ме запише, защото в момента съм в болничен от личния лекар, но след като той изтече, доколкото разбрах трябва вече да имам гинеколог, които мисля, че ще ме насочи към комисия(тъй като съм преди 12гс), която да ми издаде болничен. В 25-то ДКЦ, другата ми опция е д-р Богданова, тя изражда в св. София, но освен, че последните отзиви за нея са доста смесени, запазването на час при нея е още по-трудно.

# 521
  • София
Частната болница не работи ли със ЗК?аз се следях в частна болница и всички болнични ми ги издаваха там, така че не виждам смисъл да стоите на опашки за едните болнични.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 21:16 от Мацето

# 522
Колкото съм чакала в частните болници, нито при личната съм чакала толкова, нито за часовете за ЖК Simple Smile Аз също се следя при Папукчиев и повече от 10 минути не е имало забавяне.

# 523
  • София
Здравейте, търся гинеколог за проследяване на бременност по ЗК. Моля за препоръки.
И двете бременности следях при д-р Чернев, препоръчвам с две ръце. Успех и леко бременеене

# 524
  • София
Това кога е било?

Общи условия

Активация на акаунт