София, жк Младост - тема 31

• 66 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На мен дупки в колан са пробивали в магазин Арт 99.
Благодаря много.

# 496
Близо до Дар има обущар. Ако не бъркам се намира в 347 блок.

# 497
Дали някой се присети за изпробван тапицер на мебели?

# 498
Дали някой се присети за изпробван тапицер на мебели?
Аз използвам тапицер, който обаче се намира в Кривина. Можеш да ми закараш неща за претапициране или той да мине с бус и да ги вземеме от дома ви. При интерес може да ми пишете на лично и да ви пратя телефона.

# 499
  • София
Привет,

Искам да купя нови златни обеци за рождения ден на голямото дете (7г). От известно време единия от дядовците ми е дал счупена златна халка, за претопяване и с цел закупуване на нещо такова за децата.

Имате ли представа дали в Младост и околностите приемат злато и правят отстъпка за закупуване на нов продукт? Благодаря!

# 500
В РУМа на първия етаж има магазин,  на втория- ателие.  Вероятно там....

# 501
В РУМа има да, ама този много се пазари и е нахален.
Неприятно впечатление ми направи. Не бих отишла пак в това ателие.

# 502
  • София
В РУМ- а на първия етаж има някакъв тузарски магазин (поне така го раздават) и чак ме е страх да вляза да попитам дали имат такава практика...надявах се да споделите има ли смисъл.
В ХИТ магазинът на ъгъла също доста се разшири, но и там си държат цени и не знам как биха реагирали, ако попитам?

Нещо в моловете- The Mall, Ринг мол? Сватбения център срещу Бизнес парка?

Благодаря отново.

# 503
  • София
На мен в ринг мола, магазин Goto са ми правили ремонт на верижка, но нямам представа дали претопяват.

# 504
На първия етаж съм си оправяла пръстен,  но беше отдавна.  Бяха казали,  че работят със замяна.
На втория етаж златарят не ми направи добро впечатление и си тръгнах.

# 505
  • София
Защо не продадеш пръстена в Тавекс? Не знам дали излиза по-изгодно, но като знам бижутерите какви са хиени, едва ли ще ти предложат повече от средната цена за грамаж.

# 506
В РУМа си купих златни бижута и само доплатих, защото си носих старо злато. Не знам обаче в кой магазин беше това, само си спомням, че бяха семейство - много приятно впечатление ми направиха, като обслужване и обстановка в магазина. Но бих посъветвала - изкупуват ви златото в Тавекс предварително, и така отивате да купувате нови бижута.

# 507
[iн
Най-добре е в Tavex

# 508
  • София
Изкупуват злато и в бижутерията, която се намира в търговския център в Младост 1 А, така позната спирка на 43 блок. Май City point се казваше сградата.

# 509
Здравейте, някой знае ли до кога др Димитров е в отпуск?

Общи условия

Активация на акаунт