София, жк Младост - тема 31

• 67 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Знае ли се кога отваря Ремедиум?

# 151
  • софия
някой знае ли кога отваря билла в the mall, която е на мястото на карфур?

# 152
Поне от 1 година уж я отварят. Не знам какъв е проблемът, но все още не обявяват откриване.

# 153
  • в света на неограничените измерения
Много моля за съвет.

Къде в Младостите можем трима възрастни и едно дете да се почерпим по семеен повод.
Да има детски кът, където детето да играе и някакво прилично меню.
Разчитам на препоръките ви, тъй като не познавам квартала.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 10:44 от vanvel

# 154
В Хепи има детски кът. Плаща се.

В Бижу /Младост 1А/ има също. Там не е лошо като храна и обстановка, но последния път, когато ходихме преди повече от година, персоналът се държеше неадекватно, вкл. и управителката и се зарекох да не ходим повече там. Може вече да е по-добре. Детският кът е платен.

Пици Фрици /през булеварда отстрани на Хепи, води се Младост 1А/ има детска площадка в градината. Не се плаща, храната е хубава.

За тези се сещам в момента.

# 155
  • София-Младост
В Китчен Си, Младост-4 също има стая за игра за деца...мисля, че се плащаше 2лв/час...или нещо подобно.

# 156
В Хепи и Бижу е подходящо за почерпка с деца,също и Къщичка Дъхаус-Младост -1.

# 157
Знае ли се кога отваря Ремедиум?

Къде ще има Ремедиум в Младост?

П.С Видях “Предстоящо откриване ж.к. Младост 2 бл.272”. Супер! Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 11:40 от marinadp

# 158
  • в света на неограничените измерения
bobsi81,Ала-Бала ,Natali_

Много ви благодаря.
Избрах си място, дано останем доволни.

# 159
Много моля за съвет.

Къде в Младостите можем трима възрастни и едно дете да се почерпим по семеен повод.
Да има детски кът, където детето да играе и някакво прилично меню.
Разчитам на препоръките ви, тъй като не познавам квартала.

В парк Боби и Кели (биеше Патиланци) в Мл.3 има италиански ресторант La roca. Пиците са  много вкусни, както и останалата част от менюто, което е интересно. В ресторанта има приятно сепарета , сега вече може и на маси навън. За детето има всякакви развлечения,  според възрастта, има и аниматори.  Ние сме семейство с 3 деца в различни възрасти - ходим там и по семейни поводи-  просто на вечеря,  както и отбелязваме рождени дни на малките. 

# 160
  • София
Кино Арена Младост е затворено за неопределено време - "поради възникнали имотни спорове за собственост". Съобщението е от сайта на Кино Арена.

# 161
  • София-Младост
Кино Арена Младост е затворено за неопределено време - "поради възникнали имотни спорове за собственост". Съобщението е от сайта на Кино Арена.
https://money.bg/companies/kinata-arena-mladost-i-arena-zapad-za … one-vremenno.html

# 162
  • София
Благодаря за линка, намерих и оригиналната статия в "Капитал", където още по-подробно е обяснена цялата заплетена история.

# 163
  • София

В Бижу /Младост 1А/ има също. Там не е лошо като храна и обстановка, но последния път, когато ходихме преди повече от година, персоналът се държеше неадекватно, вкл. и управителката и се зарекох да не ходим повече там. Може вече да е по-добре. Детският кът е платен.

Бижу е така от години, не мога да разбера как продължава тази управителка да работи там, като се опитва да те унижи още при опит за резервация. Брат ми си беше тръгнал наскоро със скандал! По време на постите беше, поръчал повече салати и му се подигравала че с това ли планира да наяжда гостите! Мен ми вдигнаха кръвното на детето на първия рожден ден също.

Мен ми е най-удобно в Хепи, ние си хапваме, детето си лудее.

# 164
Управителката е и жена на собственика, който пък май е бивш борец. Отношението към персонала е доста кофти. В лятната градина постоянно се чуват крясъци откъм кухнята. Иначе е с голям потенциал, на добро място е, но менажирането явно куца... Иначе аз го харесвам Бижу-то. Едно време имаше и никак нелошо обедно меню.

Общи условия

Активация на акаунт