София, жк Младост - тема 31

• 67 555
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Управителката беше една доста татуирана госпожа, за нея ли става дума?

Много им бах набрала, вече ми е минало, де, ама пак не бих отишла там. Заведения бол, мога да си дам парите другаде.

# 166
Слаба, със светлокестенява коса, мисля, че е със силикон в устните. Татуировки май също имаше, ама не помня вече Grin

Иначе е работлива и чевръста, не е скатавка и  работи наравно с останалите

# 167
  • София
Да, куца й отношението към клиентите. Но храната е вкусна и обстановката - приятна. Посещаваме го отвреме навреме. Към персонала си не знам как се държат, но сервитьорите са едни и същи от години.

# 168
  • София-Младост
Учител по немски в квартала да препоръчате? За ученик 5 клас

# 169
  • София
Ала- Бала, две години моят син е ходил на уроци при Ива Жокова от детски център "Късметлийчета". Доволни сме много. Спря да ходи защото сегашната му паралелка е с английски и математика и просто не остава време за немския. Ако искаш контакт пиши ми да потърся телефонен номер.

# 170
А учител по математика за момиче в 6 клас?  Голяма е мъка тази математика!

# 171
Има ли магазин/щанд в квартала за книги втора употреба. Интересувам са от ученическите издания за книги за прочит през лятото. В olx, bazar и Фейсбук групите с доставката ще ми излезе по-скъпо, отколкото да ги купя нови.

# 172
до 81 у-ще има библиотека, провери там

# 173
Благодаря. Иска ми се да ги купя, защото не знам как и кога точно ще ги чете диването...

# 174
  • София
Има ли някъде из квартала часовникар?

# 175
# 176
  • София
Има ли магазин/щанд в квартала за книги втора употреба. Интересувам са от ученическите издания за книги за прочит през лятото. В olx, bazar и Фейсбук групите с доставката ще ми излезе по-скъпо, отколкото да ги купя нови.

На пазара на Младост 1, до Райфайзен банк има голяма маса с книги втора употреба.
На спирката на 111 от страната на пазара също се появява един човек, както и зад спирката при пътеките на Младост 1а.
Последните двама мисля, че не са всеки ден, но първия постоянно го виждам там.

# 177
Ходих до пазара на Младост 1, няма тези, които търся. Като цяло няма голям избор. Между другото там вършее паяк и вдига колите отстрани на пазара. Да знаете, ако ходите натам...

Този на пътеките няма детски книги, преди 10-ина дни минах от там и го питах.

# 178
  • София-Младост

Natali_, аз се присъединявам към варианта с библиотеката. Дори може в Столична на пл. Славейков, ако ви е удобно. Има детски отдел. Книгите се взимат за 20 дни, могат веднъж да се презаписват (имат сайт).

# 179
Библиотека има и в Младост 1.Годишната такса е 10лв.Има много и разнообразни книги,дори и съвременна литература,а от миналото лято зареждат и с детски книжки на англ.език.Един месец е срокът ,ако не се прочете,спокойно може да се удължи.Вече 4г.по този начин изчита списъците.(не удобри ел.книга).

Общи условия

Активация на акаунт