София, жк Младост - тема 31

• 66 471
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря, ще проверя там Simple Smile

# 316
  • София-Младост
В ХИТ също има сребърна бижутерия, точно до входа.

# 317
  • на тавана в кошницата
В РУМ-а в Младост 2

# 318
Бижутерията в ХИТ-а е прекалено скъпа за очакванията ми Grinning Две сребърни халки, съвсем изчистени, струват 120 лв Flushed Прекалено много ми се струва, за да си стоят като спомен в някоя кутийка Grin

# 319
  • София
момичета, търся маникюристка която да работи със CND

# 320
Маникюристката в хотел Грами работи с CND. Беше едно младо момиче, но работи добре. Попитай по телефона все пак за всеки случай.

# 321
Весела Ангелова от Неглиже(Младост -2)

# 322
Момичета Heart моля за помощ. Трябва ми "Агенция За Социално Подпомагане Младост1"
Три "кандитатури"  Simple Smile имам на адрес - ул. Методи Андонов 46-7  и ж.к. "Младост 1", бивше 29-о ОДЗ
Едната ми излиза до/в Търговски комплекс, другата до НАП Младост, млечна кухня или нещо подобно.
Къде е за Бога туй нЯщо?

# 323
  • София-Младост
Момичета Heart моля за помощ. Трябва ми "Агенция За Социално Подпомагане Младост1"
Три "кандитатури"  Simple Smile имам на адрес - ул. Методи Андонов 46-7  и ж.к. "Младост 1", бивше 29-о ОДЗ
Едната ми излиза до/в Търговски комплекс, другата до НАП Младост, млечна кухня или нещо подобно.
Къде е за Бога туй нЯщо?

https://www.bgmaps.com/link/0684634E87BF89D9A09D115C9DEFF08C

# 324
  • София
Те и трите кандидатури са на същия адрес😂Ако може да ти бъде ориентир пазарът в Младост 1, близо е. Най-точен адрес е дала ала-бала.

# 325
Весела Ангелова от Неглиже(Младост -2)
+1 и от мен за Весела, за разлика от повечето маникюристки със CND прави и чудесни декорации, всичко каквото искаш може да ти нарисува на ноктите. Салонът се намира точно срещу Ремедиума в Младост.

Други маникюристки със CND има в Младост 1 - едната е в студио "Абра Кадабра" в блок 14 а  на една от преките на Йерусалим мисля, че беше (добре работи, но не обича много да прави някакви по-засукани декорации),а другата е в студио "Анджелина/Angelina" в една от преките на Никола Генадиев (нямам никакви впечатления от нея).

# 326
  • София
При тази от Анджелина часове се записват доста време предварително. Иначе добре работи и цените са добри.

# 327
  • София
Благодаря момичета,
спрях се на Весела, защото ми е най-удобно . При нея също се записва час за след доста време.

# 328
  • София
От кое заведение през вечер гърмят фойерверки? Някъде към Младост 1 или Мусагеница ми изглежда?

# 329
Комплекс Терра, до моста м/у Младост 1-2

Общи условия

Активация на акаунт