София, жк Младост - тема 31

• 66 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Rossi_rossi, някъде бях чела за продажбата на Хит и за “намеренията” този парцел да бъде продаден и да бъде застроен със жилищни сгради. Помислих си, че е поредната фалшива новина, но сега след  като прочетох статията май на там вървят нещата Sad Sad жалко Sad

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 08:44 от bubanka

# 436
Здравейте,
Търся калъф за голям ъглов диван. Иска ми се да обхваща целия диван. Знаете ли къде в Младост (или изобщо в София) мога да намеря?
Много благодаря!

# 437

Rossi_rossi, някъде бях чела за продажбата на Хит и за “намеренията” този парцел да бъде продаден и да бъде застроен със жилищни сгради. Помислих си, че е поредната фалшива новина, но сега след  като прочетох статията май на там вървят нещата Sad Sad жалко Sad

Кое ви учудва в тази новина?Та този народ който се блъска да живее в София някъде трябва да живее.Има ли търсене ще има и строителство😊

# 438
Здравейте,
Търся калъф за голям ъглов диван. Иска ми се да обхваща целия диван. Знаете ли къде в Младост (или изобщо в София) мога да намеря?
Много благодаря!
Май няма такова животно. Но ако намериш, кажи и на мен. Simple Smile
Успех!

# 439
  • нейде там, където ....

Кое ви учудва в тази новина?Та този народ който се блъска да живее в София някъде трябва да живее.Има ли търсене ще има и строителство😊

Освен, че трябва да живее някъде, трябва да има и къде да пазарува и да се разхожда, къде да учат децата/внуците ....

# 440
Здравейте,
Много благодаря!
Успех!

Преди време търсих, не можах да намеря. Накрая взех 2 одеала и ги постилах на двете части. Мисля, че тапицери шият по поръчка, но не знам къде точно...

# 441
Здравейте,
Много благодаря!
Успех!

https://www.bonprix-bg.com/style/kalf-za-glov-divan-ethno-414340 … 56&return=ref

Ето такова нещо търся, но ми се иска да го видя/пипна предварително. А и не ми става ясно как да преценя размера.

# 442
  • София, Младост
Къде слагат копчета тик- так в Младост 2, 3 или 4?
Благодаря!

# 443
Здравейте,
Днес водих детето на диагностика при логопед Елена Гьошкова. Имам колебания дали да я посещаваме. Ще се радвам да споделите мнения за нея или да ми препоръчате друг логопед, не много далеч от Младост. Благодаря.

# 444
  • София-Младост
Знаете ли адреса на магазина  в Горубляне, където продават мляко но и месо. Ходила съм, но беше преди години и последния път нещо не го открих

# 445
Знаете ли адреса на магазина  в Горубляне, където продават мляко но и месо. Ходила съм, но беше преди години и последния път нещо не го открих
ТУК ул. „Лазар Плачков“26

# 446
Здравейте,
Много благодаря!
Успех!

https://www.bonprix-bg.com/style/kalf-za-glov-divan-ethno-414340 … 56&return=ref

Ето такова нещо търся, но ми се иска да го видя/пипна предварително. А и не ми става ясно как да преценя размера.

Гледам, че в сайта на IKEA има калъфи за ъглови дивани, но не съм ги виждала на живо.
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-covers/

# 447
  • София
Има, но те са за определени икейски дивани.

# 448
Здравейте,
Днес водих детето на диагностика при логопед Елена Гьошкова. Имам колебания дали да я посещаваме. Ще се радвам да споделите мнения за нея или да ми препоръчате друг логопед, не много далеч от Младост. Благодаря.
Вчера точно търсих логопед в близост и това име ми се открои. Ако е удобно да споделите какво Ви разколеба. Ще съм благодарна и аз на препоръки.

# 449
Здравейте,
Вчера точно търсих логопед в близост и това име ми се открои. Ако е удобно да споделите какво Ви разколеба. Ще съм благодарна и аз на препоръки.
Здравейте, ние за 4 та година водим голямата си дъщеря при Дора Терзиева. Работи само събота и неделя в поликлиника младост. Цената за диагностика е 20 лв, за всеки следващ час 15. Доволни сме, от гледна точка на това че е учител в детска градина и има подход към деца и родители. Детето е с разстройство в развитието на рецептивната и експресивната реч и отключи говор благодарение на нашите взаимни усилия. Мога да дам телефон при интерес

Общи условия

Активация на акаунт